2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
ترانه جون خیلی خیلی خوشحالم برات ان شاالله که تا فردا بتات عالی رشد کرده خیالت راحت میشه منم فردا میرم آزمایش البته باید یکشنبه برم ولی خب دیگه یه روز به اونصورت فرقی نداره.ان شاالله که همممممتون مامان بشین
ترانه جووون بپر بیا بغلم ........... خدا روشکر بتات خوبه فردا بتات به 300 هم میرسه بهت تبریک میگم دوستم ژینا جون بله من همونم که تو تاپیک مریض های دکتر عارفی بودم . الان دکترم رزاقیه . ان شااله این بار دیگه مامان میشی ژینا جووون ان شااله همه حاجت روا بشین دوستان ......... خدا بزرگه ..... ژینا جون ان شاله تو هم مث جاریت بزودی دامنت سبز بشه ............. الهی آمین ......... زیاد غصه نخور .............. هر کسی زندگی خودشو داره زیاد خودتو با کسی مقایسه نکن ....... ان شااله که مامان بعدی خودتی مهدیه جون خوش خبر باشی دوستم
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترانه جونم بهت تبریک میگم ایشالا نه ما رو به سلامتی طی کنی خدایا شکرت
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
ممنونم مامی مهسا جونم فری مامی واسه دیروز که زدمم کلی شوهرم دعوام کرد.راستش دیگه زیاد امید ندارم تا ببینیم خدا چی میخواد ان شاالله که از شما مثبت بشه بچه ها یه سوال من تخمدونام درد میکنه بنظروتون طبیعیه آخه انتقال فریز داشتم
سلام دوستان مهربونم ایشالا که همتون خیلی زود مامان شید امروز یاسین به نام من بوده مرسی که بنام من خوندید و برام دعا کردین خیلی محتاجم چون جز معجزه چیز دیگه ای نمیتونه کمکم کنه امروز متعلق به امام زمانه ایشالا خود حصرت نطر لطفشو شامل حال ما کنه . انا جون ممنون که بیادم بودی ایشالا که زود مامان شی و جواب مهربونیاتو بگیری. ترانه جون خیلی بهت تبریک میگم عزیزم ایشالا نه ماه بارداری راحتی داشته باشی
مهدیه ومهدیار جان برآز بارداری ناشتابودن نیاز نیست . ان شاالله خوش خبرباشی
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سمی جون راست میگی؟؟؟ والا من دیدم همه بتاها بالاس.... حالا فردا ببینم چی میشه.... یکم لک بینی دارم..... ژینا جون مگه تازه انتقال دادی؟ چه خوب به سلامتی..... خوشگلم ایشالا که حتما مثبتی.... توکل بر خدا.... (ژینا شما همونی که دفعه قبل تقریبا با هم انتقال داشتیم؟؟؟ یا دو نفر هستید؟) نگار جون دقیقا منم همینطور.... همش به یاد شما و بقیه دوستان هستم و دعا میکنم.... مرسی از دعای قشنگت مهدیه جون حتما....فدات عزیزم.... والا منم همش به یادتم.... منتظر نتیجه فردات هستم.... ایشالا مثبتی....شما فردا روز 11 میشه؟؟ راستی به هیچ وجه پروزسترونته قطع نکن... من روز 11 بیبی چک گذاشتم منفی شد......البته اگه لانه گزینی دیر باشه ممکنه دیرتر نشون داده بشه.... پس اصلا عجله نکن.... دعا کن منم بتام بالا بره..... آین آزمایش ناشتا بودن نمیخواد.... بیبی رو هم هروقت میخوای اسفاده کنی صبح که بیدار میشی بذار که ادرار غلیظه قربونت مامی مهسا .... خوب یکم بتا پایینه و نگرانم الکی باشه.... فری مامی ایشالا فردا خوش خبر باشی با یه بتای عالی..... با دوقلوهای مامانیت بیای اینجا.... شما هم همینطور.... اونایی که به مهدیه گفتم..... عله نکن عزیزم دوستای خوب و مهربونم مامان آیدین، عسلک، لیلا و سهیلا جون عزیز ممنونم و از خدا براتون بهترینها رو میخوام... لیلا جون ایشالا که این دعاها کمکمون کنه.... از آنا جون ممنون که چله یس رو گذاشت... راستش من تا حالا شرکت نکرده بودم و امیدوارم که خدا کمکمون کنه مامی مرسان من الان خیلی کم لک بینی دارم.... البته اگه بشه گفت مثبت.... حالا فردا معلوم میشه.... چطور مگه؟
ترانه عشقم مبارکت باشه.....
عزیزم من خیلی درگیرم اما نتونستم بهت تبریک نگم....
ایشالله سر فرصت تبریک درست حسابی طلبت!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com