2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047556 بازدید | 684608 پست
عزیزم کبودی مهم نیست اتفاقا مال من هر جا کبود میشد اونجا دیگه گوله نمیشد فقط کمپرس یخ تا24 اول یادت ...

مرسی عزیزم
یعنی از لحظه ای که تزریق میکنم کمپرس یخ بذارم؟ یا بگذره یه کم؟
بعد از 24 ساعت بعدش کیسه گرم بذارم.
یعنی درواقع چون یه روز اینور میزنم یه روز اونور ، هرروز یه کیسه آبگرم یه سمت بذارم و یه کیسه یخ اون یکی سمت؟ :)

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله لاله جون جامونو با هم عوض میکنیم..... برا من اولی پرنسس دونی پرنس..... برا تو برعکس میشه ا ...

ای جونم نی نی دوم شما پسر شد؟ به به یه پرنس و یه پرنسس .
ایشالا که هردوشون سلامت باشن عزیزم

خدایا شکررررررر

نسخه دوم اماده نشده

انا جون من انتی تی پی او می گم حتما شما ب لیست من ی نگاه بنداز ببین به نظرت چی بگم به دکتر خوبه 

اهان راجعبه لاپرا ازم فقط سوال کرد ک لولم باز یا نه برگمو نگفت بدم بخونه

برای هیسترو هم گفت پولیپ بوده نتیجه ازمایش پولیپمو دید اخه رویان گفتن فیبرومه مشکلی هم نداشت ازمایشم

من اومدم بهش برگه بدم گفت برگه نده هر چ خواستم  می گم بده 🤪واس این برگه لاپرا نشون ندادم 

اتفاقا میخواستم بپرسم چرا بهت داده این قرصو گفتم حتما مشکل اضطراب و افسردگی داشتی قبلا ، دیگه نپرسی ...

لاله جون من فکر کردم این قرص برا کیست سینه خوبه وسایزشو کوچیک میکنه !!!

اره من موقع معاینه حالم بد میشه واز معاینه بدم میاد ..دکتر گفت همین ترس و استرس کارتو خراب میکنه !!

اگه این قرص رو بعنوان  ارامبخش بهم داده رو شاید نخورم دیگه وحتما سعی میکنم استرس رودور کنم   ...

عزیزم شما متخصص زنان براتون این قرص رو نوشته یا جراح ؟؟

انشالله گل پسرت به سلامتی بیاد بغلت 

همچنین آنا جونم

وتمامی دوستان !

عسل طبیعی یعنی عسلی که واقعا از شهد گلها باشه نه این عسلای کارخونه ای که نصفش شکره !! عسل غیر طبیعی ...

بله . من که عسل بازاری نمیگیرم از یه زنبوردار میگیرم که ساکاروزش پایینه .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

انا جون اصلا دکتر تا براش توضیح دادم ک دوتا میکرو منفی داشتم گفت برسی شدی علت معلوم بشه گفتم ن گفتن نیاز نیست هر چ بهشون گفتم برسی کنین 

گفت خوب شما باید برسی بشی تا بیینیم چرا تخمک هات کیفیت ندارن شاید بدنت ایمنی زیاد داره جنین پس می زنه شاید انعقادی مشکل داری شاید همسرت مشکل داره تو نمونش 

دیگه سولامو نوشتم رفتم چیزی جا نزارم خانم دکترم گفت زودی نمیریم سراغ میکرو باید همه چ برسی بشه شاید چندماهی طول بکشه گفتم مشکلی نیست بهتر از ب منفی دیگس ک بره تو کارنامم

عزیزم عالیه زر 15 باشه که نور علی نوره اما مال همسر منم 17 بود دقیقا و جنین هامون عالی شدن شکر خدا

عزیزم خیلی ممنون .

اما حرکت صفره 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

لاله جون نمیشه پست روویراش کرد  

منظور از سوالم اینه که متخصص زنان میخواست  قرص رو بنویسه یا جراح عمومی؟

این قرصها معمولا اعتیاد اوره..من اصلا نمیدونستم برا چیه !

دکتر حداقل باید یه توضیحی میداد!

تا کی خودمون باید تحقیق کنیم !