2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684629 پست
عزیزم دکتر رستمی رو دورش رو خط قرمز گنده بکشین هم داروهای بی نام و نشون میده (اکثرا مارک کارما) هم ...

لاله جون به نظرت برا آی وی  اف تو شیراز کدوم دکتر  بهتره؟

شوهرم میخواد آزمایش اسپرم رو تو مراکز ناباروزی تکرار کنه؟ تو شیراز باید کجا بره؟

منم برای آِی یو آ داروی کارما زدم ولی قبل آی یو آ تخمک آزاد شده بود

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
عزیزم بله مورد بوده با یه جنین + شده..... عزیزم بررسیهای تکمیلی چی انجام دادی؟ چون بررسی شده باشی ...

بادکتر خزعلی عمل شدم اگر یادت باشه باهات مشورت کردم ، وضع اندوم وحشتناک بود 10ساعت عملم طول کشید

اولین انتقاله هیچ بررسی نکردم

بعد از تعطیلات باید برم بخش ناباروری ابن سینا ببینم چی میگن

گریدش b

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بادکتر خزعلی عمل شدم اگر یادت باشه باهات مشورت کردم ، وضع اندوم وحشتناک بود 10ساعت عملم طول کشید او ...

عزیزم ایشالله که با اولین انتقالت مامان میشی اما کاش بررسی های تکمیلیم میکردی چون هر چه زودتر بعد لاپرا عمل کنی احتمال برگشت و عود مجددش کمتر میشه.....

معلومه عمل سختی داشتی حیفه دوباره بخواد برگرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام ... انا خانوم ... من به واسطه  شوهرم حسین حدودا سه سال قبل با تاپیک شما اشنا شدم ‌. اون روز شوهرم با نام خودش حسین مشکلمون رو اینجا مطرح کرد اما متاسفانه با بر خورد بد دوستان و کم لطفی بعضی از اعضا باعث شد نتونیم اینجا مشاوره و هم فکری بگیریم ... فقط بدون عضویت در نی نی سایت میومدیم و پست ها رو میخوندیم..

ولی بازم‌اومدم تشکر کنم در این مسیر نا باروری اطلات و پست هایی که اینجا میخوندیم خیلی خوب بود ‌‌‌.....

من نوین مشهد ای وی اف شدم با یک بسته و یک انتقال الان ماه شش بار داری هستم و منتظر گل پسرم ...

امیدوارم همه دوستان اینجا هستن به ارزوشون برسن....

بله عزیزم نشون بده با توجه به داروهایی که برات تجویز خواهد کرد میتونه نظر بده..... یا داروهاتو بر ا ...

سلام . من فردا میخوام برم ی سر پیش دکترم و میخوام ک همون فردا کل آزمایشای ایمنی و انعقادی رو هم انجام بدم . میخوام فردا برم پیش دکتر ک این ماه میخوام میکرو کنم . برم پیشش و بگمش ک من آمپولای تحریک تخمک اصلا روم اثر نداره بهش بگم ک اون دفعه با وجود ۱۸ تا آمپول hmg  بازم تخمک غالب نداشتم و فقط دو تا سایز ۱۴ داشتم ک با همونم ک کوچیک بود بهم آی یو آی کرد ک بازم نگرفت . البته ذخیرمم حدودای عدد ۶ هستش . بهش بگم ک آمپول پرگووریس بهم بده ؟ اصلا این آمپوله کارش چجوره ب درد من میخوره ک تخمکام زیاد و بالغ نمیشن ؟ چجور آمپولیه ؟ بهش بگم ک برام عکس رنگی بنویسه تا وضعیت لوله هام مشخص بشه ؟ آخه دگه میترسم ک سقط بشه میخوام این بار محکم کاری کنم ‌ . حالا اگه بهم عکس رنگی نوشت میشه ماه بعد ک برا میکرو داروها و آمپولا استفاده میکنم همزمان عکس رنگی بگیرم اختلال ایجاد نمیکنه ؟ راسی من پنج ماه پیشم ک میخواستم میکرو کنم ی اتفاقی برا بستگانم افتاد ک انجام ندادم . آمپولا رو گرفتم و الان تو یخچال هستش آمپولام دو تا پن ۹۰۰ واحدی گونال اف بودش ک فقط ی پن ۹۰۰ داروخونه داشت و چهارتا ستروتاید و ده تا مریونال دارم و یکی هم آمپول ایلونوا elonva ک آزاد بودش و هزینش شد سه ملیون . داروهام خوبه همینقد خوبه ؟ من خودم با آمپول میفهمم ک جواب نمیدم و خودمم دوس دارم هایپر بشم ک تخمک زیاد داشته باشم بخوام هایپر بشم باید دوز آمپولامو زیاد کنم و زیاد آمپول بزنم ؟راهنماییم کنین تو رو خدا و تا هر چ نیاز باشه فردا ب دکترم بگم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام . من فردا میخوام برم ی سر پیش دکترم و میخوام ک همون فردا کل آزمایشای ایمنی و انعقادی رو هم انجا ...

لاپاراسکوپی نکردی؟ کوتر تخمدان تاثیر داره. مریونال هم خیلی خوبه، من برای آی وی افم روزی چهارتا مریونال میزدم تا یک هفته، فقط همین بود داروم با لتروزول

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
عزیزم نمونه اسپرم میگیرن و میزان شکست دی ان ای اسپرم رو میفهمن هر چه میزان شکست بالا باشه یعنی احتما ...

عزیزم این آزمایش اسپرم شوهرمه بنظرتون چطوره؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم همسر منم واریکوسل داشت و دکترها میگفتن مشکلی نیست اول بچه دار شید بعد عمل کنید . تا اینکه جواب ...

آزیتا جون  دکتر اورلوژی نوشت برا آقات  این آزمایش ؟؟؟؟یا مرکز ناباروری چون همسر من سال ۹۱عمل شد دکتر تهران گفت مجددا عمل کنه اما دکتر یزد گفت بدون عمل  میکرو  شرایط  این آزمایش چیه؟؟؟؟