2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست
سلام بچه ها من امدوم با حال داغون امروز تخمك كشي شدم كه ١٩ تا برداشت كردن كه گفتن ١٤ تاش خوب ولي حال ...

عزیزم خوب احتمال هایپریو داری.....عزیرم آب و سفیده تخم مرغ و پروتئتین (گوشت و مرغ و ماهی) رو جدی بگیر.....

ایشالله به زودی به شرایط طبیعی برمیگردی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... ایشالله خبر مامان شدنتو بدی..... عزیزم خوب یه آی یو آی منفی داشتی.. ...

بیمارستان عرفان ...

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سري اصلا اين جوري نبودم اين سري به معناي واقعي دردو تحمل كردم راستي تو بيمارستان بهم انتي بيوتيك ...

احتمالا برا پیشگیری از عفونت نمیدونم دقیقا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... ایشالله خبر مامان شدنتو بدی..... عزیزم خوب یه آی یو آی منفی داشتی.. ...

ممنون از لطفتون ... از دعا خیر شما ... ان شا الله

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
حالا من فکر میکنم تا چیزی به دکترا ثابت نشه راحت دارو خاصی تجویز نمیکنن .احتمالا به خاطر عوارض و این ...

مگه این همه سیکل های نا فرجامی که یه قسمتش به خاطر اشتباهات دکتراس ، کم عارضه دارن؟
این امپولایی که برای شروع سیکل استفاده میشه ده ها برابر پرد نیزولون و هپارین و ... عوارض دارن
دکتر اگه واقعا نگران بیماره باید از اول همه چیز رو به دقت بررسی کنه تا اگه مشکلی هست بر طرف بشه تا جلوی این همه سیکل تکراری گرفته بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مگه این همه سیکل های نا فرجامی که یه قسمتش به خاطر اشتباهات دکتراس ، کم عارضه دارن؟ این امپولایی که ...

لاله جون دلم خونه که انقدر از ترس و معذب بودن دوستامون از دکترا و اینکه رو حرفشون حرف بزنن چی عکسل العملی نشون میدن دارن سوء استفاده میکنم.....

خودمم با سماجتی که الان دارم تا یه جایی تسلیم شدم.....

چه قدر از این حس ضعیف بودنمون متنفرم....

وقتی میبینی ریش و قیچی دست دکترای بیوجدانه واقعا سخته.....

وقتی هیچ جوری زیر بار نمیرن واقعا سخته....

کاش خدا یه انصافی به این قشر میداد که یه لحظه خودشونو جای ما بذارن....

مرسی گلم .پس من باید برا 4 کیلو مربا 5 یا 6 تا بگیرم.مرسی

البته بستکی به غلظتش هم داره
شما ترجیحا یه شیشه اضافه بخر که اگه کم بود داشته باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام . من تازه اومدم تو این تایپک.... همسرم اسپرمش ضعیف بود که قرص خورد و خداروشکر  خوب شد.. خو ...

خوش اومدی
ان شاء ا... موفق باشی
فعلا باید تحت نظر دکترت باشی و هر چی گفت گوش کنی
ای یو ای مثل اقدام طبیعیه

البته بستکی به غلظتش هم داره شما ترجیحا یه شیشه اضافه بخر که اگه کم بود داشته باشی

😙😙😙😙😙😙😙مرسی عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام..دوستان من میخوام کپسول امگا 369 رو تهیه کنم اما نمیدونم کدوم شرکت(کشور تولید کننده)رو معمولا پزشک تجویز میکنه ممنون میشم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید..

آنا جون پزشک غددتون رومیشه معرفی کنید بهتره ویزیت بشم که خیالم راحت شه از این نظر..ممنونم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام بچه ها من امدوم با حال داغون امروز تخمك كشي شدم كه ١٩ تا برداشت كردن كه گفتن ١٤ تاش خوب ولي حال ...

خدا رو شکر که تعداد تخمک هات خوبه
عزیزم هایپر شدی
روزی 3 تا سفیده تخم مرغ بخور + غذاهای پروتئینی
مثا ماست و دوغ شور و پنیر و گوشت ماهیچه پخته و کباب شده

غذاهای روغنی نخور فعلا
مایعات فراوون بخور
فعلا خم و راست نشو چیزای گرم نخور کار سنگین نکن

احتمالا انتقالت عقب میوفته که بهترم هست اتفاقا

برای دردت شیاف دیکلوفناک استفاده کن
مگه بهت امپول مسکن تزریق نکردن که درد داشتی؟

عزیزم خوب احتمال هایپریو داری.....عزیرم آب و سفیده تخم مرغ و پروتئتین (گوشت و مرغ و ماهی) رو جدی بگی ...

ممنونم عزيزم مرسي از جوابت گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

من این سری که با دکتر طر ازی  ویزیت شدم قرار شد:

•دو ماه ویزان مصرف کنم

• بعد که پریود شدم برم واسه هیسترو و خراش  ماه

• بعد هیسترو،پانکچر و انتقال انجام بشه بدون وقفه و انتقال فرش باشه

●●نمیدونم دکتر تصمیم دارن که همون ماه پانکچر و انتقال باشه..چطور حدس میزنن که شرایط رحم اکی هست واسه انتقال که ماه قبل هیسترو میکنن و بعدش پانکچر و انتقال..

●●سوالم اینه که با توجه به کیست 4 سانتی که اندومتریوماست و دوباره ایجاد شده لازم نیست مثلا دو سه دوره دیفرلین تجویز بشه یا همون ویزان کافیه برای مهار اندومتریوز

آخه دیگه واقعااا نمیدونم باید چکار کنم و مجبورم به پزشکم اعتماد کنم..... مخصوصا اینکه دیگه به جورایی آخرین تلاشمه و دیگه نمیخوام ادامه بدم..دیگه راهی نمونده که نرفته باشم و شانس آخرم هست با تخمک و یا رحم خودم...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خدا رو شکر که تعداد تخمک هات خوبه عزیزم هایپر شدی روزی 3 تا سفیده تخم مرغ بخور + غذاهای پروتئینی ...

مرسي گلم فقط منو بيهوش كردن بعدشم كه بهوش امدم تا منتقل شدم تو بخش بهم انتي بيوتيك زدن😕

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

راستي حسابيم خون ريزي داشتم والان كمتر