2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

بچه ها سلام من امروز سونوشدم و چهارشنبه عمل تخمك كشي دارم بچه ها طور خدا برام دعا كنيد راستي يكي از تخمكامم خيلي بزرگ شدو كيست شد چون اون يكيا كوچيك تر بودن مجبورشدن تا دوشنبه امپول بدن 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ب سلامتی ایشالا ک بزودی میای خبر اینکه مادر دوقلو شدی بهمون میدی و ماهم کلی انرژی میگیریم

قربونت برم مهربون الهی آمین الهی برای شما الهی برای همه منتظرا 

خدا کمکمون کنه

❤️❤️🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

ترک آنا جون همسرم این دفعه ابن سینا آزمایش داد دی اف آی شد ۳۰ درصد . قبلا تو رویان ۵۰ بود !

به نظرت امیدی هست به آی وی اف ؟

تعداد هم زده ۳۰ میلیون ولی تو رویان ۱۲ میلیون بود .

مورفو ۲ درصد ولی رویان ۱ درصد .

چقدر اختلاف ... البته طرازی و جنتی گفتن ابن سینا رو بیشتر قبول داریم .

انا جان سلام 

احتمالا باید مجدد وارد سیکل میکرو بشم....میخوام این سری اصولی تر برم جلو ....شوهرم ازواسپرمه....میشه راهنمایی کنین برای خودم وشوهرم چه ازمایش هایی انجام بدم....ازمایشات قبلی ام همه مال سال ۹۵ هستن...

سرم بالاست.....چون میدونم خدا اونجاست.....
بچه ها سلام من امروز سونوشدم و چهارشنبه عمل تخمك كشي دارم بچه ها طور خدا برام دعا كنيد راستي يكي از ...

الهی دوجین نینی های تپل مپل برات بشن و هرچه زوتر چنتاش تودل مامانی جا خوش کنند به حق علی اصغر امام حسین 

الهی دوجین نینی های تپل مپل برات بشن و هرچه زوتر چنتاش تودل مامانی جا خوش کنند به حق علی اصغر امام ح ...

ممنونم گلم😍😍قسمت همه منتظرا ايشالا😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

راستی دوستان یه سوال

برای پی آر پی باید ناشتا برم؟ یادم رفت از دکتر بپرسم حالا یهو یادم اومد

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
انشاءالله عزیزم دعا کن که س شنبه آزمایش منم مثبت بشه 

ايشالا گلم هرچي زودتر خبر مامان شدنت رو اينجا بدي و خوشحالمون كني گلم برات صلوات ميفرستم😘

فدات شم گلم .ممنونم منم ۱۰۰ صلوات میفرستم برات 

😍😍😍مرسي گلم

نه عزیزم تغییر موقعیت میده..... نگران نباش..... شیطونه دیگه..... داره جولان میده.....

انا جون عزیزم میشه بهم کمک کنی . من از اول بارداری تا الان ۱۴ کیلو اضافه کردم که واقعا زیاده ۳ ماه اول خیلی گرسنه میشدم همش چیز میخوردم اوایلم به ناچار همش دراز کشیده بودم . کلا مصرف برنجم خیلی زیاده تا برنج نخورم سیر نمیشم . شما برنامه عذایی هفتگی نداری طبق اون چیز بخورم که بیشتر ازین چاق نشم ؟؟ من مولتی ویتامین هم نمیخورم الان کلسیم و آهن و قرص تیرویید دارم .

به نظرت الان میتونم تو طول روز یه کم پیاده روی داشته باشم؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉