2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
ثمین گلی خوبی چه خبرا  منم ذخیرم 0.42 بود دو تا تخمک داشتم که یکیش جنین شد البته همون اول بهم ...

خوبم عزیزم.الهی که با همین 1دونه جنین دوقلو باردار میشی و صحیح و سالم برات میمونه.به لطف خدا امیدوار باش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها شیاف سیکلوژست از کجا بگیریم .یه دونه بیشتر ندارم بدون نسخه می دن

من بی نسخه میگرفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانما من به اشتباه دوتا قرص پریناتال خوردم روزی یه دونه باید بخورم . مشکلی نیست

نه عزیزم 1بار مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

سلام به همه دوستای گلم...  

سال نو همگی مبارک باشه و ان شاءالله امسال سال خوب و پربرکتی برای همه باشه و فقط شاهد خبرای خوش باشیم    

به همه دوستای عزیزم که مثبت شدن از جمله لاله-سرخ عزیزم، روشانیلو، ban و ninitopoli خیلی خیلی تبریک میگم ،امیدوارم که صحیح و سلامت نی نی جینگولیاتونو بغل کنین و همیشه شاد باشین، در ضمن لطفا ما رو هم از دعای خیرتون بی بهره نزارین...      

به دوستای گلم که منفی شدن هم فقط میتونم بگم متاسفم، بالاخره خدا کمکمون میکنه و معجزه رو به ما هم نشون میده، ان شاءالله....  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
خوبم عزیزم.الهی که با همین 1دونه جنین دوقلو باردار میشی و صحیح و سالم برات میمونه.به لطف خدا امیدوار ...

ممنون عزیزم ان شاءالله که خودت به زودی مامان میشی

خدایا شکرت😙

سلام بچه ها ميكرو اينجكشن چيه؟ 

همون اسپرمهاي سالم رو جدا ميكنن ميزارم تو رحم كنار تخمك؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
بچه ها منم ازمایش دادم خدا رو شکر مثبت شد بتام ۲۴۷ هست .

مبارک باشه 💖💖💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آنا جون و بقیه ی دوستان ی سوال داشتم.ذخیره تخمدان یکی از دوستام 0.76 هستش با این ذخیره تقریبا چند با ...

عزیزم من با ذخیره ۱/۴ دو بار پانکچر شدم تازه ذخیرم شد ۱/۱۸ یعنی با حدود ۰/۲ دو بار پانکچر کردم......

بستگی به پاسخ بدن داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان من كاربر قديميم اينجا عضو بودم با كاربري جديد اومدم،من 4بار انتقال داشتم كه بار اخر مثبت شد2سال كلنيك ميرفتم هربار كه شكست ميخوردمو باز از نو شروع ميكردم،پسرم حالا 2سالشه ميخواستم براي بچه دوم دوباره اقدام كنم اي وي اف كنم كه خدا خواست  طبيعي باردار شدم انشاالله همه منتظرها دامنشون سبز بشه

خداياااااشكررررر بابت تمامي نعمتهايي كه به من عطا نمودي 
سلام به همه ی دوستان من امروز صب رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود . و نی نی هم دخمل هست   &n ...

عزیزم من غربالگری دومو ۱۸ هفته و ۳ روز رفتم.....

فکر کنم زوده واست.....

والا دکتر من فقط برا غربالگری دوم سونوی ۴ بعدی نوشت من دقیق یازم نیست اما یه کوواد مارکرارو یادمه انجام دادم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مگه من جرات انتقال مجدد رو داشتم؟ عزیزم سورپرایز شدیم اساسی..... همش همسرم میگه انصافا همچین ...

سلام عزیزم منم تازه با این پیج آشنا شدم تبریک میگم بابت بارداریتون ،منم میخام برم تو سیکل ای وی اف با دکتر عارفی ایشاله شما دکترتون کی هستش؟

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم