2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

ولی مسافرت خطر داره به نظرم 

فکرشو بکن ماها که انتقال دادیم حتی وقتی میشینیم و غذا میخوریم پایین کمرمون درد میگیره و سریع دراز میکشیم 

میتونی ۸ ساعت توماشین بشینی؟؟؟

خداجونم شکرت       

سلام به همه ی دوستان من امروز صب رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود . و نی نی هم دخمل هست  

حالا یه سوال من الان ۱۶ هفته هستم آزمایش غربالگری باید انجام بدم ؟ دکتر خودم نیست پیش یه دکتر دیگه نوشت واسم نمیدونم کامل هست یا نه . چون مثه اون سری نیست ازمایش 

آنا جون میشه زحمت بکشی ازمایش هایی که الان نیازه چی هست 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه ی دوستان من امروز صب رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود . و نی نی هم دخمل هست   &n ...

الهی به سلامتی عزیزم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ایشالا قسمت شما هم بشه عزیزم این روزها رو به زودی تجربه کنی 

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

چقد خوشحال شدم دیدم بعضی ازدوستان بعد از کلی انتظار دارن مادرشدن تجربه میکنن انشالله بهسلامت نی نیا بیان بغلتون 

برامنم دعا کنین 😳😢

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
سلام به همه ی دوستان من امروز صب رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود . و نی نی هم دخمل هست   &n ...

ای جاااان مبارک انشالله دخمل گلت سالم و سلامت بدنیااا بیاد 😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       

آتی جون خداروشکر همه چی خوبه دخمل گلی هم که داری ان شاءالله سالم بغلش کنی😍

خدایا شکرت😙
الهی آمین

ثمین گلی خوبی چه خبرا 

منم ذخیرم 0.42 بود دو تا تخمک داشتم که یکیش جنین شد البته همون اول بهم گفتن ای وی اف نشد اهدایی خدا رو شکر فعلا یه دونه جنین دارم ان شاءالله از لطف و رحمت خدا این یکیو برام نگه داره

خدایا شکرت😙
سلام بچه ها شیاف سیکلوژست از کجا بگیریم .یه دونه بیشتر ندارم بدون نسخه می دن

عزیز نسخه قبلیو ببری از روو اون یه بسته بهت میدن اگه نسخه جدید نداری . اگه تهرانی ۱۳ آبان داره ، دیگه ااان وارد میشه اکثر داروخانهها دارن ،‌به ۱۴۹۰ هم میتونی زنگ بزنی بپرسی اطرافتون اگه هست میگن بهت