2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
نه عزیزم اگه اشتباه نکنم همه انعقادی بودن..... سی دی مارکرارم بدی بد نیست.....

توی نسخه طولانی تره نوشته cd mark

یعنی اینو نوشته کامله یعنی؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

آنا جونم ببخشید انقدر سوال میکنم...ایمنی ها یعنی کدوم؟؟؟چی باید مینوشت؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا یادم رفت بپرسم قبل از این آزمایش ها باید چه کار کنم...بعد گفت ابن سینا بده...به نظرتون با دف ...

قبلش دو هفته از آسپرین سلکسان و مشابهاتش بگذره.....

روز و شب قبلشم گوشت نخور....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توی نسخه طولانی تره نوشته cd mark یعنی اینو نوشته کامله یعنی؟؟

بذار یه بار دیگه نگاه کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه انروز روز ۱۳انتقالمه ..ازمایش دادم جوابس ۱بود ..اصلا ته دلم میگفت حالا حالا ها قرار نیست من بارد ...

متاسفم عزیزم.... ان شاءالله خدا دلتو به زودی شاد کنه ....

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچها من جنینم یه روزه بود روز ۱۳انتقال بتام ۱بود ممکنه تا دو روز دیگه تعقیر کنه؟؟مثلا چون یه روزه بوده بتا دیر بره بالا؟؟بعد چرا من همش پهلوی راستم با تخمدانم تیر میکشه..

آنا جون من یه سوال دارم،

من نیم ساعت بعد از خوردن قرص پرد گلاب به روتون هر چی خورده بودم بالا ....(ببخشید ..)،البته قبل از قرص هم حالت تهوع داشتم،فکر کنم مسموم شدم، الان نگرانم که فقط نیم ساعت از مصرف قرصم گذشته بود، به نظرت مشکلی نداره؟ جذب میشه تو نیم ساعت؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها من چرااینقد بدبختم بعداون همه زجرو هایپری و خرج ومرج از٢٨تاتخمک فقت ٤تاجنین متوسط حقه منه ...

سلام عزیزم هیچوقت حتی به زبونم نیار که بدبختی این حرف خوب نیس 

بهت حق میدم که ناراحت باشی منم از ۳۳ تا تخمک فقط ۳ تا جنین برام تشکیل شد اولش یه کم ناراحت شدم ولی بعد خداروشکر کردم چون اصلا باورم نمیشد از وجود من و همسرم جنین بوجود بیاد بااازم خداروشکر هزار مرتبه شکر 

یکیم بود تو رویان که ۲۵ تا جنین براش تشکیل شده بود براش 

هرکی یه قسمتی داره اگه خدا بخواد همینا هم برات نی نی ناز میشن 

خداجونم شکرت       
سلام آنا جون خوبی.امروز پیش دکترم بودم...خیلی باهام حرف زد.گفت احتمالا تخمک هات کیفیتش پایینه چون شو ...

پریا جون پس اگه سی دی مارکرای مهمو حتما بررسی خواهد کرد چرا کامله.....

من حواسم به ستون دوم نبود اصلا، یعنی اصلا ندیده بودم.....

پریا جون پس اگه سی دی مارکرای مهمو حتما بررسی خواهد کرد چرا کامله..... من حواسم به ستون دوم نبود اص ...

مرسی عزیز دلم‌به نظرت آزاد کلا دو تا نسخه بالای یک تومن میشه؟.؟

بچها من جنینم یه روزه بود روز ۱۳انتقال بتام ۱بود ممکنه تا دو روز دیگه تعقیر کنه؟؟مثلا چون یه روزه بو ...

عزیزم اگه بتا هنوز به خونت ترشح نشده چرا که نه.....

حتما تکرارش کن.....

برا یه روزه خیلی زود انجام دادی.....