2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست
لاله جون تهران دکتری رو میشناسی که برم حداقل زیر نظر اون این مشکلاتمو حل کنه این ازمایشها رو دوباره ...

دکترایی که تو تهران به این موارد اهمیت میدن همینا هستن که دوستان میرن پیششون
یکی دکتر رزاقی یکی عارفی یکی طرازی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بهار یعنی منم بهتره پیش متخصص خون برم با توجه به اینکه جنین رشد نکرد؟پروتئین سی من 103بود رنجش بین 7 ...

نمیدونم چی بگم ثمین جونم ولی فکر کنم برای شماهم کمه و مشکل لخته شدن خون داری من ک دارم پیگیری میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون الان میخوام نماز بخونم برات 5 تا ایة الکرسی میخونم عزیزم
توکل به خدا ان شاء ا... خیر و خوبی پیش میاد براتون 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من الان یک هفتست لکه بینی دارم فقط...فردا وقت میگیرم برم پیش دکتر

بهار جان شما چون ساک نداشتی انتظار درد و خونریزی شدید نداشته باش
شما مثل حالت عادی پریود میشی
ثمین جون فرق داشت چون ساک بارداری داشت داخل رحم که باید دفع میشد

متوجه شدم .بعد پرولاکتینمم بالا بود ولی دکتر عزیز و فهمیدم هیچ درمانی برا پرولاکتینم در نظر نگرفته ب ...

چرا دکترا با ما اینکارو میکنن 😢مگه ما بهشون نمیگیم توروخدا هر بررسی ک لازمه انجام بدیم بگین ک ما انجام بدیم چرا مارو سر کار میزارن ی مشت داروهای عمومی در نظر گرفتن برای همه بیمارا همونو تجویز میکنن در صورتیکه هر کدوم ما ی مشکل مجزا داریم

اصولا مشکل انعقادی با همین اسپرین و هپارین حل میشه شاید ب6 و ب12 و فولیک 5 نیاز داشتی از دو سه ماه ...

ب ۶ و ب ۱۲ تقریبا یکسال پیش ب مدت ۲ ماه داشتم اسید فولیک هم نداشتم ویتامین دی هم نداشتم فقط یکسری ویتامین و از این جور چیزا

دکترایی که تو تهران به این موارد اهمیت میدن همینا هستن که دوستان میرن پیششون یکی دکتر رزاقی یکی عار ...

کدومش راحت نوبت میده اطلاعی داری؟بعد کلینیک دارن یا مطب.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چرا دکترا با ما اینکارو میکنن 😢مگه ما بهشون نمیگیم توروخدا هر بررسی ک لازمه انجام بدیم بگین ک ما ان ...

نمیدونم والا الان بهش بگم چرا بحث پرولاکتینم رو بررسی نکردی میدونی چی میگه؟میگه خانم مهم نبود.من گفتم دکتر همه ازمایشها رو برام بنویس گفت اخه هزینش بالاست گفتم دکتر من اینهمه انتقال جنین و میکرو کردم یعنی هزینش از اینا هم بالاتره و اصلا اعصاب و روانم مهم نیست.خدا ذلیلشون کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون چرا خونریزی من شروع نمیشه؟

لاله راست میگه من ساک داشتم داخل رحم شاید خونریزی شدید من از اون بود

طرازی ک هر وقت زنگ بزنی برای دوماه دیگه بهت وقت میده..مطب هست

جدی میگی؟2ماااااااه.همون دکتر طرازیه که کلینیک ابن سینا هم میرفت؟