2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
بچه ها روز دهمم بی بی چک زدم منفی شد

افسون باورم نمیشه اینقدر آناجون میگه بیبی نزنید بعد باز شما میزنی.دختر بیبی اصلا معتبر نیست جوابش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

آنا جان یه سوال عزیزم،من که هردو لوله ام کاملا بستست،حتی موقع دوتا عکس رنگی که گرفتم یه قطره از ماده حاجب وارد لوله ام نشد،و اینهمه که دکتر رفتم نه تو سونو نه عکسای رنگی،هیچکدومشون چیزی از هیدروساپنکس نگفتن،به نظرت چقد امکان داره لوله های منم این مشکل رو داشته باشن؟ اگه اینجوری بود تو گزارش عکسای رنگیم بهش اشاره نمیشد؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها. من امروز نتیجه آزمایشمو گرفتم که متاسفانه منفی شد برای بار دوم. خیلی ناراحت و به شدت نا ...

عزیزم انشاالله که دوباره شروع میکنی و خیلی زود مامان میشی

آنا جون من امروز نوبت دکتر ایمنی داشتم وقتی شرح حالمو و بارداریمو و مدارکمو ارائه دادم بهش .دکتر گفت پردنیزولون رو قطع کن چون دیگه نیازی بهش نیست گفت 1سال طبیعی اقدام کن امیدوارم باردار بشی اگر طبیعی باردار شدی نیازی به هیچی نداری ولی اگر بعد 1سال باردار نشدی و دوباره خواستی به میکرو فکر کنی حتما باید سرم آی وی آی جی داشته باشی و نامه هم داد بهم که به دکتر بدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون من این سری اصلا عفونت نداشتم دکتر گفت اگه بخوایم لاپرا کنیم باید لوله ت کامل برداشته بشه آخه ...

آهان جنین فریز داری؟

اگه فریز داری که کاریوتایپ بهت فقط استرس میده انجامش نده.....

کاریوتایپ یا یه حدی مشکل کرومزومیتونو چک میکنه.....

بحث جهش مضاعف، جابجایی، واژگونی و حذف رو بررسی میکنه....

اما اگه قصد تغیین سلامت جنین داری میتونی رو جنین فریزم انجام بدی اما خوب تعداد جنینات اگه کم باشه نمیصرفه.....

حالا رفتی ببین نظر دکترت چیه....

عزیزم من آزهای ایمنی و انعقادیتو دیدم؟

چون حضور ذهن ندارم اصلا!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزان.  من دوره قبلیم میکرو داشتم که منفی شد. حالا میخوام بپرسم پریودم رو طبق پریودی میک ...

عزیزم روال جدیدش چون ممکنه به کم نظم پریودت به هم ریخته باشه باید ببینی کی به کی پریود میشی اماتوصیه من بهتاینه عجله نکن برا انتقال بعدی حتما اول علت منفی شدنتو سعی کن برات بررسی کنن وگرنه همینطوری انتقال بعدیو بدی ریسک منفی شدنت بالاتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی اناجون اطلاعات من در این زمینه صفره میام اینجا جوابامو میگیرم🌺🌺🌺

فدات بشم ایشالله اطلاعاتت صفر میمونه و دردونه بعدیتم طبیعی خدا بهت میده و کلا از این داستانا بی خبر میمونی.....

من امروز روز نهمه تست بي بي چكم منفيه😣

عزیزم نگران نکن خودتو.....

دوستمونم چند روز پیش بی بی روز نهش منفی بود ولی روز آز بتاش بالای ششصد بود.....

سلام بچه ها. من امروز نتیجه آزمایشمو گرفتم که متاسفانه منفی شد برای بار دوم. خیلی ناراحت و به شدت نا ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم واست.....

عزیزم بله تغذیه میتونه موثر باشه اما نه اینکه از بقیه تقلید کنی......

تغذیت باید مناسب طبعت باشه.....

مثلا من طبعم سرد بود کلا قبل و بعد انتقال فقط گرمی خوردم.....

چون مستعد یبوستم نشاسته اصلا نخوردم.....

چون کم کاری تیروئید و آندومتریوز دارم سویا نخوردم.....

برا این میگم از کسی تقلید نکن چون من اگه تقلید میکردم نتیجه م برعکس میشد.....

از منم نباید تقلید کنی چون ممکنه رژیم من برات خوب نباشه خودت باید بگردی رژیم مناسب بدنتو پیدا کنی.....

آزهای تکمیلیو اگه ندادی حتما بده.....

مثلا سیاهدونه یه عده میگن خوبه ولی یه عده میگن بده. واقعا موندم چی کار کنم.

خوب عزیزم برا همین میگم تقلید خوب نیست باید ببینی برات خوبه یا بده؟

چون ممکنه برا بعضیا خوب باشه برا بعضیا بد!!!!!

آنا جان یه سوال عزیزم،من که هردو لوله ام کاملا بستست،حتی موقع دوتا عکس رنگی که گرفتم یه قطره از ماده ...

عزیرم خیلی تو این زمینه اطلاعات ندارم.....

اینکه تو عکس دقیقا به چی اشاره بشه و بر چه اساسی میشه گفت هیدرسالپینکیه و.....

اما اینو میدونم اگه همچین تشخیصی داده بشه میتونه موثر باشه......

فکر کنم اگه اشتباه نکنم تو هیدر سالپینکس انتها التهاب داره اما راهش فکر کنم بازه اما دقیق نمیدونم یادمه یه بار فکر کنم لاله جون همچین توضیحی داد البته نمیدونم برداشتم از حرفش درست بوده یا نه.....

کاش از زکترت در مورد این قضیه کامل بپرسی یعنی ازش دقیق بپرس ممکنه هیدروسالپینکس داشته باشب یا نه؟

آنا جون من امروز نوبت دکتر ایمنی داشتم وقتی شرح حالمو و بارداریمو و مدارکمو ارائه دادم بهش .دکتر گفت ...

خدارو شکر ایشالله که جواب بگیری.....

ایشاللع طبیعی جواب میگیری.....

اثرات پرد حالا حالا تو بدنت هست و نتیجه شو ایشالله میبینی.....

امپول انو کساپارین 4000به من داده گفته بعد از انتقال دور ناف بزن .خودم بزنم باید چطوری بزنم وآیا بای ...

عزیزم بهتره سر ساعت بزنی بله خودتم میتونی راحت بزنی.....

بذار قلق تزریقشو واست میذارم.....

برا رقیق کردن خونته.....