2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
عزیزم به خودت برسیا بدنت کم میاره.....

باشه چشم آناجون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان عزیزم ممنون خواهر.ولی ی چیز کامل دفع کردم خوب ی ساک 7میلی بود فقط .بعد دفع اونم دردم کمت ...

ثمين جان به احتمال زياد دفع شده ولي گفتم كه بدوني مثلا اگر خونريزيت هنوز تا ١٠ روز زياد ادامه داشت و رو به كاهش نبود احتمالا هنوز تكه اي مونده البته خوب براي من جنينم بزرگتر بود ، ان شا الله كه براي شما كامل دفع شده خيلي هم حواست باشه كه به خودت حتما برسي ، من هم خيلي درد نداشتم فقط ضعف شديدي داشتم ، يه كمي خونريزيت كمتر شد دو سه روز ديگه كاچي درست كن حتما بخور الان نخور چون خونريزيت رو بيشتر ميكنه ولي دو سه روز ديگه حتما بخور .

نازی جون من تویه 1ساعت 6تا پد تعویض کردم خواهر.

عزیزم کم خونیم داری کاش بری تحت مراقبت باشی کار دست خودت ندی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيس كامل؟!  بايد بري اورژانس

اره بابا خیس کامل.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين جان به احتمال زياد دفع شده ولي گفتم كه بدوني مثلا اگر خونريزيت هنوز تا ١٠ روز زياد ادامه داشت و ...

باشه عزیزم مرسی

عزیزم کم خونیم داری کاش بری تحت مراقبت باشی کار دست خودت ندی......

جدی یعنی اینقدر وضعیت حاد هستش؟قرص آهن رو شروع کردما گفت روزی دوتا بخور

آخه عزيزم ٦ تا توي يك ساعت خيلي زياده ، به هر حال مواظب خودت باش . 

باشه عزیزم

خانم ها کسی مرکز ناباروری دولتی توی تهران سراغ نداشت بهم معرفی کنه؟

مرکز طالقانی و شریعتی رو من میشناسم قاصدک جون

خواهریا احتمالا من سقط کردم ی چیز عجیب دفع کردم . خون نبود لخته هم نبود ی چیز گوشتی حالت .خیلی هم در ...

احتمالا سقط كردي ولي فكر ميكنم زعفران با آويشن باعث ميشه راحت تر بقايا دفع بشن، البته حتما دوستان هم بهتر نظر ميدن، مواظب خودت باش خواهري

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
احتمالا سقط كردي ولي فكر ميكنم زعفران با آويشن باعث ميشه راحت تر بقايا دفع بشن، البته حتما دوستان هم ...

زعفران که روم اصلا اثر نداره آویشن میخورم مرسی

زعفران که روم اصلا اثر نداره آویشن میخورم مرسی

اگه خونريزيت زياده كه اصلا زعفران خوب نيست، ثمين عزيزم من خواهر ندارم ولي تك تك شما دوستان مثل خواهراي ناديده منيد، از صميم قلبم برات آرزوي سلامتي ميكنم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم