2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7070797 بازدید | 686176 پست
بله منم فکر کنم ربط نداره چون هربار از من سه الی چهارتا تخمک گرفتن و این نمیتونه یکدفعه ذخیره رو از ...

شاید اینبار آزمایشت اشتباه شده باشه ،تو سونو هم گفتن که ذخیره ات کمه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله منم فکر کنم ربط نداره چون هربار از من سه الی چهارتا تخمک گرفتن و این نمیتونه یکدفعه ذخیره رو از ...

وای من انقدر عصبیم! بخاطر همینکه اینهمه رعایت میکنم، سالم خوری و‌ ورزش میکنم اما بدون نتیجه! یعنی به معنای واقعی خدا نمیخواد و این هضمش سخته برام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امکان داره حین کورتاژ تخمدانات دست کاری شده باشن؟ البته در این مورد اطلاعات ندارما ....میگم شاید آره ...

چند ماه بعد از کورتاژ دکتر رویان منو فرستاد هیستروسونوگرافی ولی تو اون هیسترو اندازه تخمدان و همه چیا دیگه نرمال بود ،، دیگه هر دم از این باغ بری می‌رسد 

وای من انقدر عصبیم! بخاطر همینکه اینهمه رعایت میکنم، سالم خوری و‌ ورزش میکنم اما بدون نتیجه! یعنی به ...

به سالم خوری که اصلا اعتقاد ندارم ....چون تجربه کردم میگما....اونی هم که سالم خوری کرده و باردار شده ،قرار بوده بشه که شده وگرنه به خاطر سالم خوردن نبوده 

وای من انقدر عصبیم! بخاطر همینکه اینهمه رعایت میکنم، سالم خوری و‌ ورزش میکنم اما بدون نتیجه! یعنی به ...

حق دارید ،من گاهی با خودم میگم این همه زن و مرد مهتاد مواد مخدر همه چندتا بچه دارن یا اطرافیان خودم هم زن هم شوهر شدیدا اهل قلیون راحت چندتا بچه آوردن خیلی ها تو زندگی یه قرص ویتامین هم نخوردن و دارن تو همین شهر و آب و هوا ما زندگی میکنن و راحت بچه‌ دار میشن پس به این نتیجه میرسم واقعا کارها و داروهایی که میخورم همش برای عذاب وجدان نگرفتن بعدشه وگرنه خدا بخواد میشه نخواد نمیشه و حکمت این خواستن و نخواستنشم من که درک نکردم ،،

چند ماه بعد از کورتاژ دکتر رویان منو فرستاد هیستروسونوگرافی ولی تو اون هیسترو اندازه تخمدان و همه چی ...

خب پس اگه حین سونو بگن اندازه تخمدان نرماله پس شاید آزمایشت اشتباه شده ....برای من قبل از آزمایش تو سونو معلوم بود که تخمدان نسبت به سنم کوچیک شده 

اینبار دکتر رفتی از خود دکتر بپرس ،بگو به عدد آزمایش  شک دارم ،اندازه تخمدانام نرماله یا نه 

به سالم خوری که اصلا اعتقاد ندارم ....چون تجربه کردم میگما....اونی هم که سالم خوری کرده و باردار شده ...

ولی من هیچ وقت فولیکول غالب نداشتم ولی اون زمانی که تو اوج اصلاح سبک بودم سونو دادم،سایز هجده داشتم ولی خب بازم باردار‌ نشدم

سلام خانوما لطفا هر کی میدونه لطف کنه کمکم کنهمن کیست اندو داشتم برا انتقال رفتم دکتر بهم سه تا آمپو ...

سلام عزیزدلم خوبی بلابدورباشه فدات شم ب مطب زنگ بزن راهنماییت کنن گلم.توشخصی پیام دادم دیدی جواب بده نگرانتم

شاید اینبار آزمایشت اشتباه شده باشه ،تو سونو هم گفتن که ذخیره ات کمه ؟

اینبار تو ابن سینا انجام دادم اتفاقا یه علامت پیش عدد بود و پایین صفحه توضیح داد که ترجمش میشد اینکه چندین بار این پارامتر به دقت آزمایش شده و جواب دقیق و قطعی هست، با سونو تا حالا ذخیره نگرفتم فقط با آزمایش بوده ولی تو هیستروسونوگرافی قبلی سایز تخمدان‌ها نرمال بود الان دیگه نمیدونم اونم چه بلایی سرش اومده باشه

ولی من هیچ وقت فولیکول غالب نداشتم ولی اون زمانی که تو اوج اصلاح سبک بودم سونو دادم،سایز هجده داشتم ...

شایدم بدن با بدن فرق داره و برای بعضیا واقعا معجزه می‌کنه ولی من نه به سالم خوری ،نه به این همه ویتامین که مصرف میکنیم اعتقاد ندارم .....ویتامین هم گاهی میخورم که کاری کرده باشم وگرنه برای من که تاثیر نداشت 

اینبار تو ابن سینا انجام دادم اتفاقا یه علامت پیش عدد بود و پایین صفحه توضیح داد که ترجمش میشد اینکه ...

تو همین سونوی معمولی که دکتر تو مطب انجام میده می‌تونه بفهمه

بله همشون تو مراکز ناباروری بودن ،دوتا قبلی تو رویان اینبار آخر ابن سینا ،، اینبار چندتا آزمایش باهم ...

سلام ببخشید

همه می تونن آزمایش ذخیره تخمدان تو مرکز ابن سینا و یا رویان انجام بدن؟! یا فقط کسانی که اونجا قصد پانکچر دارن می تونن انجام بدن؟