2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7070568 بازدید | 686161 پست
مادر فقط آن زنی نیست که هر روز صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم ..منی که هر شب تا صبح ...

روز خودت هم مبارک مامان قشنگم ، بهترین مامان 💮🏵️🫂💮🏵️🫂🏵️💮🫂🏵️💮🫂💋💋💋💋💋💐💐💐💐💐💐

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنام یگانه خالق هستی بخش

پایان ختم 40 روز حدیث کسا هدیه به حضرت زهرا

دوستای عزیزم ولادت حضرت زهرا رو به همه ی شما خانومای صبور مامانای حال حاضر و آینده نزدیک ، تبریک میگم از چهارشنبه23  آبان تا امروز ولادت حضرت زهرا که میشد 40 روز و مصادف با ایام فاطمیه هم بود، چله حدیث کسا گرفتم هر روز برای حاجتروایی یکی از شما عزیزای دلم حدیث کسا خوندم و حضرت زهرا رو قسم دادم به بچه هاش که حسرت مادر شدن تو دل هیچکس نباشه امیدوارم قابل باشم و این چله که با عشق و امید براتون گرفتم رو از من بپذیرن

شماها که برای مادر شدن شبانه روز میجنگین ، تلاش میکنین ، دعا میکنین ، مادرترین هستین و باید به خودتون افتخار کنین

به امید خدا و لطف حضرت زهرا از همتون خبرای خوش بشنوم

• Alaae
  • Merino
  • عبدالواحد
  • آسمان 1402
  • فطررس
  • زی666666
  • atrin_arsen_atrina
  • فردایی_روشن
  • مهتاب444
  • خب_که_چی_بشه
  • Rose_710
  • Mmmmmmzzz
  • سپیدار جوجو
  • maral_99
  • مارپلههههههه
  • dr الهام
  • زلیخاه1402
  • محبوبه
  • Nesa66
  • رکسانا1400
  • Mehremah
  • Zohrehjafari
  • پرستو
  • پریسا
  • Aftab2
  • Felmira
  • Helenn20
  • داداشمممم
  • آلادیا
  • پونه00
  • الام نجف
  • Happygirlss
  • زهراعروس
  • ماماخسرو
  • پروانه22
  • ماهورجان
  • Favali**
  • جاری-eli
  • هدیه99
  • دنیای_سکوت_مرگ
الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خانما‌کیا‌بعداز‌مثبت‌شدن‌لک‌داشتن‌وبخیرگذشت‌براشون؟خواهش‌میکنم‌هرکی‌تجربش‌داشته‌جواب‌بده

من داشتم.حتی خون ازم رفت..خیلی از دوستان هم خونریزی دلشتن ولی خداروشکر بچه ها سالم.البته دکتر داروها رو کم و زیاد میکنه..

من الان بچم پنج ماهشه.بدنیا اومده ست

بنام یگانه خالق هستی بخشپایان ختم 40 روز حدیث کسا هدیه به حضرت زهرادوستای عزیزم ولادت حضرت زهرا رو ب ...

قربونت گلم..خدا هزاران برابر ثواب بهتون بده..و همیشه حاجت روا باشی گلم..عزیزنی😘😘😘

ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی خدا خیرت بده❤️نه من شهرستانم خیلی دورم ، زنگ میزنم انشاالله آنلاین قبول ...

اگه خواستی اینترنتی وقت بگیری از پذیرش ۲۴ وقت بگیر ، من تقریبا یکسال پیش بود وقت گرفتم الآنم اگه مثل اون موقع باشه وقت اینترنتی از پذیرش ۲۴ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اگه خواستی اینترنتی وقت بگیری از پذیرش ۲۴ وقت بگیر ، من تقریبا یکسال پیش بود وقت گرفتم الآنم اگه مثل ...

آره عزیزم همین سایتو دیدم نوبت میداد، امیدوارم آنلاین ویزیت کنن فعلا شرایطشو ندارم که برم توکل به خدا، بازم ممنون عزیزم❤️

روز همه تون 

مبارک باشه 

مامانهای حال و آینده   

بچه هاتون واقعا خوشبختن که مامانهایی مثل شما دارن چون قدرشون رو خیلی خیلی بهتر میدونید 

انشالله تا سال دیگه این موقع همه منتظرا طعم مادر شدن رو چشیده باشن 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
من داشتم.حتی خون ازم رفت..خیلی از دوستان هم خونریزی دلشتن ولی خداروشکر بچه ها سالم.البته دکتر داروها ...

عزیزم‌خدابرات‌حفظش‌کنه‌من‌دیشب‌رفتم‌مطب‌پرسیدم‌گفت‌علاوه

بر‌دوتا‌آمپول‌پروژسترون‌یه‌شیافم‌بزار‌واستراحتت‌بیشترکن

خداروشکرامروزدیگه‌نداشتم

ممنون‌ازاینکه‌دلگرمی‌دادی🌹

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶

سلام دوستان ،من سال ۹۸ آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۲/۹ بود دوبار پانکچر شدم و دیگه آزمایش ندادم تا اینکه آخرین بار پارسال آزمایش ذخيره تخمدان دادم که ۳ بود بعد دوبار دیگه از پارسال تا امسال پانکچر شدم الان دوباره آزمایش ذخیره تخمدان دادم ذخیره شده شش دهم !!! چرا یکدفعه اینقدر کم شده !!!! یعنی دوبار پانکچر اینقدر اثر داشته پس چرا دفعه چند سال پیش دوبار پانکچر کردم اینقدر کم نشده

بنام یگانه خالق هستی بخشپایان ختم 40 روز حدیث کسا هدیه به حضرت زهرادوستای عزیزم ولادت حضرت زهرا رو ب ...

نهال جان من به نوبه خودم ازشما تشکر و قدردانی میکنم بخاطر دل پاک و مهربونت که باعشق برا من و دوستان دیگه. چله گرفتید وقت گذاشتید. مطمئنم خدا دعای شمارو درحق ما مستجاب میکنه. الهی که هرچی ازخدا میخوایی بهترینشو بشما بده و سربلند باشی. و البته روز زن و مادر  رو بهتون تبریک میگم. ❤️💜😘

یعنی هربار بیشتر آزمایش میدم یا بیشتر پیگیر بچه دار شدن میشم بیشتر سنگ میوفته جلوم ،،یه آزمایش شاهکاری دارم فکر کنم تا چند سال باید بیفتم فاکتورهای اینو روبراه کنم ،،درسته با ذخیره ۳ هم تخمکام پوچ بودن ولی فکر نمیکردم به یائسگی اینقدر نزدیک باشم

سلام دوستان ،من سال ۹۸ آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۲/۹ بود دوبار پانکچر شدم و دیگه آزمایش ندادم تا اینک ...

فکر کنم ربطی به تخمک کشی نداشته باشه،منم سه چهار سال پیش سه و خورده بود،الان شده یک، فقطم یه بار پانکچر کردم