همش تهوع دارم ۴ ساله اینطورم سرم گیج میره یکساله قرص اعصاب میخورم همش خسته و بیحالو گیج خوابم دارو گوارشم خوردم تمام دکترارو زیز و رو کردم جواب نمیده نمیدونم چه کنم این حالتهام برن خسته هستم مدام حال حموم رفتن ندارم کار خونه کردن هم همینطور بچم درس داره نمیتونم بهش برسم الان ۱ساله انواع قرص اعصاب میخورم پس چرا جواب نمیدن رو من چرا خوبم نمیکنن داروی اعصاب چکار کنم تروخدا کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی کار بکن تا معجزه شو ببینی از فردا روزی ده تا از داشته هات رو بشمر و بابتشون از خدا سپاسگزاری کن ،ی روزی جای تو بودم سی و چند سال افسردگی و زندگی تو سیاهی
ببین بعضی وقتا افسردگی نیست بعضیا وقتا یه بیماری میگیری که بدنت به سیستم ایمنی خودش حمله میکنه و بیحالی و حال خراب و خیلی چیزا دیگری به وجود میاره و درمانشم باچنتا قرص سادست م هردکتریم نمیفهمه
مایه گوشت تکون خورده دکترا نمی فهمن داروی اعصاب کم کم قطش کن برو دکتر گوشاتو نشون بده حالت تهوع و سرگیجه میاره الان هر کی سرش هم درد می کنه می ره دکتر دکتر میگه از اعصابه یه مشت دارو اعصاب میدن بدخت طرف از زندگی می افته