2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053923 بازدید | 685029 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگار جان من هم انجام داده بودم و مثبت شد و دکتر مصطفایی انتی بیوتیک داد یک دوره مصرف کردم و مجدد نمو ...

مرسی گلم پس انتقالم عقب میوفته اینجوری!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😔

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
منم هفت ساله....کی فکرشو میکرد!

ان شا الله که بزودی انتظارت تموم میشه عزیزم،آتی اگه سنت بالا نیست برای پانکچر عجله نکن،مکمل حداقل سه ماه باید مصرف کنی تا تاثیر بزاره مخصوصا برای آقایون ،حالا تخمک خانم رو میگن تاثیر مکمل اثبات نشده ،مهم تشکیل جنین با کیفیته عزیزم

بچه ها من صبح بی بی چک گذاشتم منفی شدحالم خیلی بدهآزمایش هم رفتم دادم ولی جواب سه چهار ساعت دیگه میا ...

عزیزم واقعا متاسفم،ان شا الله آزمایشت مثبته،انتقال چندم بودی؟

نگار جان من هم انجام داده بودم و مثبت شد و دکتر مصطفایی انتی بیوتیک داد یک دوره مصرف کردم و مجدد نمو ...

ینی بعد از آنتی بیوتیک دوباره هیسترو میکنن اگر خوب شده باشم بعد انتقال میدن؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دورت بگردم بایدببرم پیش رخ گیره اون نوبت بده. راستی میدونی چیه چون لوله هام سالمه واینکه دکترم گف ای ...

سپیدار واسه عمل عجله نکن،حتما نظر چندتا دکتر بپرس،لاهوتی رو حتما برو،ان شا الله گره از کارت باز بشه عزیزم

دورت بگردم بایدببرم پیش رخ گیره اون نوبت بده. راستی میدونی چیه چون لوله هام سالمه واینکه دکترم گف ای ...

الهی عزیزم می دونم چی میگی و چقدر سخته ولی وقتی همه چیز اوکی هست و هیچ مشکلی نداری برای چی میخوای عمل کنی برو چند تا دکتر دیگه مشورت بگیر ببین نظر انها چیه البته میدونم دکتر زیاد رفتی روش دیگه جایگزین ندارن استرادیول نداشته باشی تو سیکل کلومفین و این دست داروها بهت بدن که استفاده کنی .آره میفهمم چی میگی هزینه ها خیلی بالاست متاسفانه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من ادامه میدادم عزیزم

آلا جان دیدم در مورد تسه نوشته بودی،دلت رو روشن بگیر عزیزم،من شنیدم اسپرم هایی ک با تسه میگیرن با کیفیت ترن،اتفاقا خوبه که با یه روش جدید میخواد جلو بره دکترت،ای کاش میتونستی بری تهران برای آی وی اف

عزیزم خیلی برام سخته تا سال بعد صبر کنم چون اسفند دیگه ماه رمضانه، فقط دی و بهمن رو وقت دارم،یعنی شم ...

سبک زندگی سالم داری اوکی پس ان شاالله تخمکهای خوبی داشته باشی اگه تونستی بنداز بهمن یکماهی حداقل بخوری هر جور خودت صلاح میدونی البته 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه دیگه ندارم،باید از نو شروع کنم و چقدر سخته....دکتر واسمون مکمل و آزمایش نوشت تا اگه شوهرم مشکل ند ...

کیست به خاطر تقویتیا نمیاد عزیزم ،به خاطر داروهای هورمونی و پانکچری که میشیم میاد ،معمولا بعد هر پانکچر کیست به وجود میاد ،ولی ال دی بخوری رفع میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسی گلم پس انتقالم عقب میوفته اینجوری!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😔

اره باید برطرف بشه بعد انتقال بدن 

برای شما حین هیسترو نمونه برداشتن ؟ من تو همون بخش مامایینمونه برداشتن بدون بیهوشی 

من بعد استفاده از آنتی بیوتیک دیگه نمونه برداری نکردم ببینم مونده یا رفته ولی در کل داروش همین آنتی بیوتیک هست 

خیلی از دکترا هم آنتی بیوتیک جزو روتینای سیکل انتقال قرار دادن و دیگه سی دی ۱۳۸ رو بررسی نمیکنن کلا که این به نظر من بهتره چون وقتی به غیر آنتی بیوتیک داروی دیگه ای نداره الکی وقت و هزینه تلف کردنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش