2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
دقیقا هرماه بدن من واکنشای عجیب غریب درمیاره روز موعدم سینه درد و دردای عجیب و غریب و حتی عقب انداخت ...

منم همینم، در ناامیدترین حالت ممکن، امیدوارم، نمیدونم یعنی چی !!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینم، در ناامیدترین حالت ممکن، امیدوارم، نمیدونم یعنی چی !!!!

شورشو دراوردم‌ به خداااا 

لکم میبینم میگم شاااید لانه گزینی باشه دراین حددد امیییدوار 

شوهرم میگه ول کن بیخیال

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

شورشو دراوردم‌ به خداااا لکم میبینم میگم شاااید لانه گزینی باشه دراین حددد امیییدوار شوهرم میگه ول ک ...

حالا شوهرم منو همش هوایی میکنه، منم لکه بینی داشتم،اصرار اصرار که تست بزن، آخه بعد این همه سال چرا اینقدر هنوز امید داره، خیلی عجیبه!!!!رفتم سونو یه کیست بزرگ داشتم، انتقالمم کنسل شد

خدا حفظش کنه واست عزیزم یه سوال البته اگه دوست داشتی جواب بده باوجود دخترکوچلوت ، زمانیکه بزرگتر شد ...

ممنون گلم..

من الان تو اقدام طبیعی هستم.

اگه نشدم دوباره میرم دنبال ای وی اف

اصلا جنسیت برامم فرقی نداره.فقط چندتا بچه داشته باشم.

با اینکه اوایل زایمان اذیت بودم دور دخترم.بخیه هام خیلی درد میکردن حتی بدنم.ولی میگذره.

و با وجود اینا میگفتم زود اقدام میکنم 

حالا شوهرم منو همش هوایی میکنه، منم لکه بینی داشتم،اصرار اصرار که تست بزن، آخه بعد این همه سال چرا ا ...

اشکال نداره..بهتر ک زود متوجه شدی..

منم ک سیکلم کنسل شده بود دیقا دوروز قبل از انتقال..

اول ناراحت شدم بعدش گفتم شاید حکمتی بود.

تا اینکه مشکلم برطرف شد و وارد سیکل شدم و خداروشکر مثبت شدم

ممنون گلم..من الان تو اقدام طبیعی هستم.اگه نشدم دوباره میرم دنبال ای وی افاصلا جنسیت برامم فرقی ندار ...

منم ۱۵ ماهگی دخترم شروع کردم ولی الان دوساله نشدم تیرماه انتقال دادم منفی شد دارم وزنمو کم میکنم....برای دومی هم باید آی وی اف کنم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

منم ۱۵ ماهگی دخترم شروع کردم ولی الان دوساله نشدم تیرماه انتقال دادم منفی شد دارم وزنمو کم میکنم.... ...

باورت میشه همینکه دوماه و نیم خونریزی زایمانم تموم شد اقدام کردم.

دخترم سه ماهشه..

پیاده روی خوبه.ماساژ دادن رحم.و چ موقع نزدیکی داشتن..واینکه ریلکس و بیخیال باشیم.

شوهرم میگه بنظرت زود بچه دار میشیم یا نه..

گفتم هیچوقت بم نگو.ک فکرم خیلی سمتش بره.بذار بیخیال باشم شاید تو بیخیالی باردار شدم

اره رابطه داشتیم.هر سری انتقال دادم دکتر همینو میگفت.انوکسا از روز انتقال شروع کردم.موقع ک انتقال دا ...

مرسی گلم .اخه من همیشه انوکسا قبل انتقال شروع میشد ایندفعه گفته از روز انتقال شک کردم مررررسی ازت

اشکالی نداره گلم. هرچند میدونم درد داره. ولی حکمت خداست. انتقال بعدیت مثبت میشی ان شاالله. خدا حاجت ...

خیلی حالم بده ،گیج و گنگم  نمیدونم باید چیکار کنم دیگه نه امید و نه حوصله انتقال بعدیو ندارم

مرسی گلم .اخه من همیشه انوکسا قبل انتقال شروع میشد ایندفعه گفته از روز انتقال شک کردم مررررسی ازت

بخدا من انتقالای قبلو خیلی رعایت میکردم.و استرس داشتم ک جواب چی میشه..

ولی اخری رو ریلکس بودم و باوجودی ک انتقال دادم میگفتم برا پانکچر جدید خودمو اماده کنم.و خودمو اذیت نکردم و خداروشکر مثبت شدم.بخق فاطمه ی زهرا نتیجه بگیری..

جنین داری؟

بعد از دخترم که مثبت شدم ۵ تا داشتم که دوتاشو انتقال دادم منفی شد الان سه تا مونده که یکیش ضعیفه

سلام دوستای گلم، دوستای روزای سختم ممنون میشم برای آرامش دل سارای بدبخت دعا کنید انشالله تک تکتون خو ...

سارای عزیزم

با پیامت دلم‌ به درد اومد

باهامون حرف بزن درد دل کن شاید سبک بشی😭

خدا کمکت کنه به زودی دلت شاد بشه و خوشبخت بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
2810