2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042811 بازدید | 684273 پست
متاسفم عزیزم😟یه مقدار به خودت فرصت بده و استراحت کن بعد به خاطر پسرت دوباره شروع کن

عزیزم شما اب انار رو از کی شروع کردی ، روزانه چقدر میخوردی؟

من حس میکنم خونم ممکنه برای جنین غلیظ باشه ( هرچند که مطمئن نیستم چون با انوکسا هم منفی میشدم)

اول میخواستم سر خود آسپرین بخورم بعد فکر کردم اب انار گزینه ی بهتریه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام نگارمنم پنجشنبه ۲۵ مرداد انتقال دادم ،تا امروز جرات بی بی چک زدن نداشتم ،امروز صبح بی بی چک مثب ...

سلام عزیزم خوبین؟ به به به سلامتی ان شاالله. اصلا نگران نباش قرار نیس همه مث هم باشند که. من ی پدیده ندارم در زمینه بی بی چک 😅 ب دوستام میگفتم باید این کارخانه های بی بی چک ب عنوان نمونه تحقیقاتی کار کنم رو من که چرا اینجوری هست بدنم. فک کن بی بی چک مثبت بود آزمایشم ۲😂 ازین بلاها سر من خییییلی اومده. ولی غیر خودم تا حالا ندیدم کسی اینجوری باشه. اصلا نگران نباش. ان شالله جواب ازمایشتم عالیه و میمونه برات😍 حتما فردا بهمون خبر بده❤️ احتمالا منم فردا برم آزمایش بدم توکل ب خدا

راستی اسم من نگار نیس😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبین؟ به به به سلامتی ان شاالله. اصلا نگران نباش قرار نیس همه مث هم باشند که. من ی پدیده ...

* پدیده نادر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا جواب ازمایش من منفی شد دیگه قسمتم نبود و کلا این پروسه رو ادامه نخواهم داد حتما قسمتم نبو ...

😔 دلم خیلی گرفته عزیزم. امیدوارم خیلی زود بیای و خبر خوش بدی.

سلام عزیزم خوبین؟ به به به سلامتی ان شاالله. اصلا نگران نباش قرار نیس همه مث هم باشند که. من ی پدیده ...

😂نمیدونم پس چرا فک کردم اسمتون نگار هس.ببخشید

من سری پیش که انتقالم مثبت شد با کلی علائم همراه بود و آخر فقط ساک و کیسه زرد تشکیل شد و با بدبختی سقط انجام دادم.این دفعه هم کابوس سری پیش از جلو چشم نمیره و همش میترسم نکنه مث سری قبل بشه و قلبش تشکیل نشه و این همه آمپول و زحمت و پیگیری هیچی به هیچی...ایشالا که شما هم با خبرهای خوش بیاید و جواب آزمایشتون رو با خوشحالی اعلام کنید

😂نمیدونم پس چرا فک کردم اسمتون نگار هس.ببخشیدمن سری پیش که انتقالم مثبت شد با کلی علائم همراه بود و ...

عزیز دلم🥺 حق داری قربونت برم کاملا میفهممت.

می‌دونی اگه ب سابقه نگاه کنیم اکثریت مون اینجا تجربه های تلخ کم نداشتیم ولی قرار نیس همیشه ی روند باشه. من خودم تا حالا ۵ بار باردار شدم ولی تو هیچ کدوم حتی به سونو قلب نرسیده همیشه ی هفته بعد مثبت شدن افتادم خونریزی و تمام. ینی هر بار مثبت بشم ی حس نگرانی هم همراهمه که نکنه نشه بازم . ولی این دفعه سپردم دست خودش. به خدا گفتم که نمی‌خوام فکرشو بکنم سپردم دست خودت. خودت ی کاریش بکن. نمی‌خوام ان شالله اگه حس خوشی اومد و مثبت شد خرابش کنم با فکر و خیال. به هر حال هر اتفاقی اگر خدا بخواد بیفته میفته پس بیا اون حس خوبه و خوشحالیه رو خراب نکنیم😅 چ خودمم مثبت گرفتم🤪🤪

ان شاالله این دفعه میمونن وردلت و عشق می‌کنی از دیدن شون😍

سلام عزیزم من هفته ۱۵ هستم و از این هفته باید بزنم

قبلش چه داروهایی استفاده میکردین؟ پس چرا دکتر من اینقدر زود بهم داده البته من خونریزی و لکه بيني دارم همش. شما خونریزی و لکه بینی نداشتین؟ جنسیت جنین تون چی هست؟

سلام دخترا جواب ازمایش من منفی شد دیگه قسمتم نبود و کلا این پروسه رو ادامه نخواهم داد حتما قسمتم نبو ...

عزیزم😔😔😔نمیدونم چی بگم تا آروم بشی انشاءالله خداخودش ازارامشش بهت ساطع کنه. عزیزم اگ جنین داری یکم استراحت کن حال دلت خوب شد دوباره شروع کن انشالله بهتریناسرراهت قراربگیره

نه راستش نمیدونم گرمه یا سرد ...فقط دیروز ک حجامت کردم ، خانمه بعدش بهم گفت گرمی بخور متوجه نشدم واس ...

حتمابعدحجامت گفته. تاخون تازه با طبع گرم جای خون سردوبگیره. قربونت طب سنتی حجامت و.... خوبه ب شرطی ک ب طبعت نگاه کنی من خودم ب بچه هااگ بادکش توصیه کنم حتمامیگم ک مطمئن باشن فیبروم یامشکلات رحمی تخمدان نداشته باشن ک بادکش بدترش کنه.هرچیزی خوبی واسه همه ک خوب نیست وجواب خوب حاصل نمیشه 

نه راستش نمیدونم گرمه یا سرد ...فقط دیروز ک حجامت کردم ، خانمه بعدش بهم گفت گرمی بخور متوجه نشدم واس ...

فاطمه جان اگ قند نداری هر روز ی پیاله کوچیک ارده وشیره اصل بخور بهترین غذاست.انقدخوبه ک خودت نتیجشو میبینی بدنت تقویت میشه کمترمریض میشی من ی چن ماه ک میخوردم بخاطر روماتیسمم خابمم تنظیم شده بودالان بخاطرقندلبه مرزم نمیخورم.روزی 1الی3عددخرما.روزی ی قاشق چای خوری کنجدبخورمغزت گرم میشه روی هورموناتم تاثیرخوب میزاره.

عزیزم شما اب انار رو از کی شروع کردی ، روزانه چقدر میخوردی؟من حس میکنم خونم ممکنه برای جنین غلیظ باش ...

از یه هفته به انتقال روزی یه لیوان میخوردم.  بعد که دچار لکه بینی شدم روزی یه فنجان.

یه هفته بعداز مثبت شدنم هم قطع کردم

قبلش چه داروهایی استفاده میکردین؟ پس چرا دکتر من اینقدر زود بهم داده البته من خونریزی و لکه بيني دار ...

قبلش روزی دوتا شیاف پروژسترون که الان کرد یه دونه

هر ۷۲ ساعت آمپول پروژسترون که الان هفته ای یه دونه همینکه شما گفتی.

کوالی فول .ب۶ و آمپوا ب ۱۲ هم داشتم که قطع کرد.

اوایل لکه بینی داشتم که گفت تا وقتی قرمز وجاری نیست نگران نباش. برای من قهوه ای بود 

عزیزم حتما روزی یک ساعت پیاده روی تند داشته باش بذار به عرق بیوفتی و لپات گر بگیره و سرخ بشه. این یعنی خون شروع میکنه تو بدنت به جریان

رحمت با روغن سیاه دانه و ناف و دور ناف روبا روغن نارگیل حتما چرب کن .و این چند روز رو ۲۴ ساعته ببند. بذار گرم بشه 

2810