2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043300 بازدید | 684297 پست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب سی و دوم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@marshmaloo

۱_ فردایی روشن🏴
۲_🏴 رادیس۱۲🏴
۳_ rose_710🏴
۴_ ‍alaae🏴
۵_ سپیدارجوجو🏴
🏴۶_رکسانا۱۴۰۰
۷_houra1400🏴
🏴۸_پروانه۲۲🏴
🏴۹_داداشممم🏴
🏴۱۰_زین🏴
۱۱_happygirls🏴
12_نگار80🏴
13_عبدالواحد🏴
۱۴_یامنان🏴
۱۵_پونه۰۰🏴
۱۶_فطررس🏴
۱۷_tamana366🏴
18_favali🏴
19_اهسته🏴
۲۰_Artin_arsen_artina🏴
21_poweroflove🏴
🏴22_آسمانیترینم
🏴۲۳_نیاز6973
🏴24_هدیه۹۹
۲۵_zohrehjafari🏴
۲۶_ssseffat🏴
۲۷_سمی64🏴
۲۸_5golnarges🏴
29_نهال6467🏴
30_ونوشه۶۶ _زهرا🏴
۳۱_زلیخاه۱۴۰۲🏴
۳۲_marshmaloo🏴
۳۳_پروانه۲۱
۳۴_شیلا۲۸
۳۵_آوا66آریا
۳۶_الا11543
۳۷_هیوا666
۳۸_nesa66
۳۹_atefeh88
۴۰_ atitalebi
۴۱_shervin68
42_avaaajon
43_بانو۱۱۳
۴۴_گل_ نقره
۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزممممم ممنون از احوال پرسی ات. ایشالا خوب باشی و همه چیز درست بشه تا انتقال بدی و به امید خدا نتی ...

دورت بگردم ممنون ازدعای قشنگت مهربونم. تولدهمسرتونم مبارک انشاءالله سال دیگه بانینی تولدشونو جشن میگیرین. نساجون توارادت خوبه ماشالا عزیزم تومیتونی ب قول خودت چ راه های سختیو گذروندی پس میتونی شک نکن عزیزدلم خیلی خوبه ایروبیک میری حال دلت خوب میشه برات بهتریناراآرزومیکنم مطمئنم خیلی زودمیای خبرمادرشدنتوبهمون میدی گلم.انشاالله خدابرای هممون بهترینها رو رقم بزنه الهی امین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزيزم از دعای خیرتون ، همین کاریو که شما گفتید انجام میدم البته امروز سه تا خوردم ولی دیگه قط ...

دورت بگردم مهربونم. آره واقعا ادم تواین راه دیگ نمیدونه چی درسته چی غلط فقط میخادهمه کاربکنه سنگ تموم بزاره.میفهممت.اسمان جون من همیشه میگم ماباعلم داریم پیش میریم ک دلمون آروم بشه ک همه کارکردیم مثلاعلم میگ باضخامت 7وخورده ای خوب نیست انتقال بدی ولی بازم میگم اون بالایی بخواد والا ایناچیزی نیس. ی کاربری توسایت گفته بودک ضخامتش از7/6بالاترنرف دکترش میخاس کنسل کنه گفته مسئولیتش پای خودم وانتقال داده وباردارشده بودخداروشکر. بخدا خیلی اعتماد داشت خداجواب اعتمادشوداد کاش منم مثل این دوست بودم زبونی میگم بخدا اعتماد دارم ولی قلبم میلرزه😢😔 عزیزم فقط بخدااعتمادکن کارتوبسپارب بزرگی خودش حتمانتیجه مثبت میگیری بهتریناروبرای همتون ارزومیکنم .. آسمان جونم منتظرم بیای خبرخوشتوبدی عزیزدلم. 

من اطلاعات جدید از مادرشوهرم کشف کردم 🥲سعیدو بعد دوسال اقدام حامله شدبعد چند سال مجدد حامله شد موقع ...

وای فاطمه چقد دلم سوخت واسه مادرشوهرت😢😔بنده خدا چ سختی کشیده قدیمیابیشترشون سختی کشیده ان زندگیشوپرازغمه فقط بچه منظورم نیست کلی خیلی عذاب کشیدن مادربزرگ من انقد سختی کشید غریب فوت کرد😭ماها فقط غم بی بچه بودن داریم ولی اوناخیلی درد داشتن بی مرحم وبی همدم بودن خدایاشکرت بابت این حال خوشمون ک بدترازاین نشد🙏

عزیزم مگه کسی که پی ار پی انجام بده نمیتونه از gcsf استفاده کنه ؟ نمیشه هر دوتا رو باهم انجام داد ؟

مثبت شدن به خیلی چیزا بستگی داره

تو یک سیکل من هر دو رو با هم انجام دادم و مثبت شدم، هم gcsf و هم دو بار پی ار پی

تو یه سیکل دیگه همین کارها رو کردم و منفی شدم

ولی خوب آدمهمه تلاششو میکنه که نتیجه بگیره دیگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
گفتم یعنی دو سه تا پشت سر هم میخواستم...😄😄😄😄هر مرحله گذره مراحل قبلی بهتره😄دلم مبخواد یکی پیشم ...

دیگه خنده و گریه با همه. فکر کن من تو کشور غریب زایمان کردم هیچکس جز خودمون دو تا نبود، اما میگذره… خستگی داره ولی  ماها که انقدر حسرت کشیدیم قدر همونم میدونیم

من روز ۹ زایمانم که شوهرم رفت سرکار نشستم گریه کردم که واقعا میتونم بچه به این کوچولویی رو بدون کمک بزرگ کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خوبین شما بچه دارین؟

آره عزیزم، من بعد از کلی سرویس شدن دهنم و بدنم و روحم و‌جیبم، خدا بهم لطف کرد و نی نی دار شدم 

انشالله قسمت همه دوستای گلم ، ولی راحت تر و زودتر از چیزی که برای من شد 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دورت بگردم مهربونم. آره واقعا ادم تواین راه دیگ نمیدونه چی درسته چی غلط فقط میخادهمه کاربکنه سنگ تمو ...

من همیشه با ۷ انتقال دادم و مثبت شدم. سر بارداری پسرم هم ۶/۸ بود یعنی حدود ۷

دکتر میگفت شاید نرمال بدن تو اینه

البته بعد از زایمان که رفتم تو سیکل به ۹ رسید، زایمان باعث‌شده بود بدنم تغییر کنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من همیشه با ۷ انتقال دادم و مثبت شدم. سر بارداری پسرم هم ۶/۸ بود یعنی حدود ۷دکتر میگفت شاید نرمال بد ...

خداروشکر عزیزم ک نتیجه گرفتی توایران انتقال دادی؟ قبول کردن با6/8؟ خدابخواد غیرممکن ممکن میشه. کاش برای همه ماها هم بخواد🥹

قربونت برم انشاالله ب وقتش بدنیامیادنگران نباش سرکلاژ تاثیرداره

ممنون عزیزم چند روز پیش رفتم سونو انومالی گفت هفته دیگه بیا  زوده همون دکتر که سونوم کرد ۲۶ بود طول سرویکسم شده بود ۳۶. یعنی استراحت طول رو بالا میبره خانما؟ خداکنه همینجور بالا بمونه یکم خیالم راحتشد

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

خانما کسی که با ای وی اف باردار شده حتما باید سزارین شه ؟ یا طبیعی هم میشه ۱قلو. 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

2810