2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043303 بازدید | 684297 پست
بچه داری آسمان جان؟ منم ۹۹ انتقال دادم همینطوری بود ولی دو ساعت نه شاید یه ربع رو تخت بودیم

بله یه دختر دارم ،سال ۹۸ انتقال دادم ۹۹ بدنیا اومد ولی انتقال هام همه فرش بود الان انتقال فریز دارم، قبل کرونا انتقال دادم یک ساعتی میخوابوندن والا انگار تو این سالها خیلی تغییر کردن و من بی‌خبر بودم من ترجیحم اینه یه نیم ساعتی میزاشتن دراز بکشیم

ممنونم عزيزم، انشالله بسلامتی و راحتی ایام پیش رو بگذرونی

ممنون قربونت برم همچنین شما

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،مرکزی که من میرم همه ی کساییکه ivf یا iui هستن رو سزارین میکننمیگن golden baby هستش و سزارین به ...

منم میگم سزارین بهتره  مینرسم فشار بیادبه نوزاد میگم نکنه بگن طبیعی باید بیاری🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بازم خوبه قبول کرد من به مصطفایی هرچی پیشنهاد میگم اصلا توجه نمیکنه از داروها و ویتامین ها گرفته تا ...

نمیدونم تا حالا ندیدمش 

حافظی منو سر مشکل انعقادی اذیت میکنه دکتر انعقادی بهم گفته ب کمپلکس و آسپرین و آنوکساپارین حتما حتما باید استفاده کنم ولی حافظی به مشکل انعقادی اعتقادی نداره 

سر دخترمم تو سه ماهگی گف قطع کن به حرفش گوش ندادم رفتم تحت نظر دکتر دیگه

خداجونم شکرت       
من طبیعی زایمان کردم...وقتی بچه همه چیزش نرمال باشه و شرایط مادر هم خوب.طبیعی میشه..اگه مشکلی خواست ...

یعنی فشار به بچه نمیاد به این فکر کردم خدایی نکرده اکسیژن به بچه نریزه🥲 انقد فکر و خیال به ذهنم میرسه حالا خداکنه به وقت زایمان کنم تا چندماه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله یه دختر دارم ،سال ۹۸ انتقال دادم ۹۹ بدنیا اومد ولی انتقال هام همه فرش بود الان انتقال فریز دارم، ...

خداحفظش کنه عزیزم 

منم دوست داشتم یکم دراز بکشیم 

ولی نشستن هم بد نیس بنظرم 

دراز کشیده من یجوری میشدم😂

خداجونم شکرت       
ممنون بهار جون. متاسفانه برا من اثر نمی‌ذاره نمی‌دونم چرا😥امروز قراره برم دکتر دعا کنین وضعیت خوب ب ...

انشالله که خوبه فداتبشم مرتب بخور مطمئنن اثر داره. استرادیول هر ۸ساعت دادن؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم تا حالا ندیدمش حافظی منو سر مشکل انعقادی اذیت میکنه دکتر انعقادی بهم گفته ب کمپلکس و آسپرین ...

چه قدر این دکترا عجیب و متفاوتن حالا دکتر انکولوژی به من گفته بکمپلکس استفاده کنم ولی آسپرین و انوکسا بعد از تست مثبت بارداری استفاده کنم ولی مصطفایی ميگه با شروع سیکل انتقال آسپرین و انوکسا استفاده بشه ،من طبق تجربه زایمانم که بخاطر این رقیق کننده ها خونریزیم بند نمیومد مخصوصا آسپرین خیلی از مصرفش میترسم

قربونت برم. خداروشکر بهارجونم. فک کنم استراحت کمک میکنه.

دیگه خستمممم پوست بدنمم درد میکنه. فقط بخاطر بچه تحمل میکنم کلافه شدم دلم میخواد بگردم🥺 جون به لب میشم بعضی وقتا خدا به هرکی که میخواد بدون سختی بچه سالم و صالح بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تازه دوستان طبیعی زایمان کردن هردوش میشه مگ اینک شرایط خاصی داشته باشه

وای من پارسال تازه خیلی بزرگ نبودن بچه ها طبیعی اوردم مرررردممم و زنده شدم  نمیزاشتمم کسی نزدیکم شه کمکم کنه گفتم فقط اتاق خالی باشه خودم زور میزنم میارم. انشالله من به اون روز برسم هر دردی تحمل میکنم سالم بیاد فقط میگم نکنه دیر به دنیا بیا اکسیژن بهش نرسه🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداحفظش کنه عزیزم منم دوست داشتم یکم دراز بکشیم ولی نشستن هم بد نیس بنظرم دراز کشیده من یجوری میشدم� ...

مممنونم خدا دختر شما رو هم حفظ کنه و نی نی دوم بهتون ببخشه ،، بلاخره همسرم به آرزوش میرسه هربار من میرفتم برای انتقال یا پانمیگفت خیلی علاف میشم چرا کارت تموم میشه زود نمیای بیرون خوابیدنت اونجا دیگه چیه   الان حتما زودی بعد انتقال میخوان بگن برو ،، البته با این وجود من باردار زیاد دیدم پس واقعا شاید تاثیر منفی نداشته باشیم که بشینیم   

راستی من یکم فراموشی دارم شما الان تو چه مرحله ای هستید ؟

مممنونم خدا دختر شما رو هم حفظ کنه و نی نی دوم بهتون ببخشه ،، بلاخره همسرم به آرزوش میرسه هربار من م ...

مرکز ک میرفتم تا نیم ساعت ۲۰ دیقه استراحت نمیکردی  نمیراشتن از جات بلند شی بری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله که خوبه فداتبشم مرتب بخور مطمئنن اثر داره. استرادیول هر ۸ساعت دادن؟

ممنونم عزیزم. استرادیول خوراکی آره ۳ تا دارم، واژینال ۴ تا ک از امشب کرد ۶ تا.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من سونو شدم خدارو هزاران بار شکر ضخامت این دفعه خوب بود😭 باورم نمیشد از بس ک همیشه پایین بود.

دکتر گف prpنیاز نیس دیگه.

اینو می‌نویسم که بچه هایی ک مثل منن امیدوار بشن ان شالله و برا اونا هم اثرگذار باشه.

ضخامت من روز ۱۱ سیکل ۵/۲۵ بود. تو این ی هفته علاوه بر داروها، پچ استرادیول استفاده میکردم و آمپول رشد هم که دکتر زرنانی اضافه کرد. نمی‌دونم تاثیر کدوم بیشتر بود . امروز که روز ۱۸ سیکل بود به لطف خدا ضخامت به ۸ رسیده . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810