2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
سلام مينو جان خوب دكترت چي گفت وقتي بهش گفتي ؟ من يك بار يك خانمي رو توي مطب دكترم ديدم كه دكتر بهش ...

عزیزم این دفعه با دکترت مشورت کن ببین لیدی میل واست خوبه یا نه؟

چون فکر کنم فشار بالا داستی یا همچین چیزی برا همین تاکید کردم بپرس ببین دکترت صلاح میدونه یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این دفعه با دکترت مشورت کن ببین لیدی میل واست خوبه یا نه؟ چون فکر کنم فشار بالا داستی یا همچی ...

باشه عزيزم ميپرسم ، خودم هم يك بار اسمش رو شنيده بودم ، بله عزيزم فشارم بالا بود البته الان خدا رو شكر نرمال شده ، حتما ميپرسم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این دفعه با دکترت مشورت کن ببین لیدی میل واست خوبه یا نه؟ چون فکر کنم فشار بالا داستی یا همچی ...

فدات عزيزم والا فشارم هنيشه ١١يا ١٠بود نميدونم مجبورم تا شنبه تحمل كنم خدا بخير كنه

امروز رفتم آز مجدد فقط ده تا بیشتر شده بود یعنی 47

عزیزم حتما با دکترت مشورت کن چون داره بالا میره اما رشدش خوب نیست......

ببین نظرش چیه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان میشه شیاف پروژسترون را از مقعد استفاده کرد؟؟؟

بله عزیزم هم رکتال هم واژینال میشه استفاده کرد.....

باشه عزيزم ميپرسم ، خودم هم يك بار اسمش رو شنيده بودم ، بله عزيزم فشارم بالا بود البته الان خدا رو ش ...

من برا شیردهی استفاده میکردم اما میدونم بعضیا برا وزنگیری جنین براشون تجویز میشد اما حتما با مشورت با دکترت باشه.....

فدات عزيزم والا فشارم هنيشه ١١يا ١٠بود نميدونم مجبورم تا شنبه تحمل كنم خدا بخير كنه

مینو جون من لیدی میلو برا مامان سبحان گفتم تو هم اگه برا وزنگیری مشکل داری حتما با مشورت دکترت اگه صلاح دونست استفاده کن به هیچ وجه سر خود نباشه.....

من برا شیردهی استفاده میکردم اما میدونم بعضیا برا وزنگیری جنین براشون تجویز میشد اما حتما با مشورت ب ...

چشم عزيزم حتما ميپرسم ، حالا من وزن جنينم خوبه وزن خودم بالا نرفته البته عروس خاله ام كه دخترش ٦ ماهه هست ميگفت بيشتر اضافه وزنش توي همون ماه آخر بوده براي من هم شايد اينطوري باشه .

جالبه در شرايط عادي من اگر اينطوري استراحت ميكردم و ميخوردم الان در حال تركيدن بودم .

حس ميكنم هر چي ميخورم رو خيلي زود دخملي جذب ميكنه و چيزي ديگه به خودم نميرسه . 😍😍😍

چشم عزيزم حتما ميپرسم ، حالا من وزن جنينم خوبه وزن خودم بالا نرفته البته عروس خاله ام كه دخترش ٦ ماه ...

عزیزم منم کلا وزنگیریم پایین بود کلا ۷-۸کیلو اضافه کردم.....

نگران نباش مام مامانی خوش هیکلی هستیم......

........

اینجوری خودمونو گول بزنیم.......

خخخخخخخخخ.....

عوضش من الان حسابی از فرم افتادم......

عزیزم حتما با دکترت مشورت کن چون داره بالا میره اما رشدش خوب نیست...... ببین نظرش چیه......

کو دکتر اصلا دسترسی بهش ندارم زنگ میزنم یا جواب نمیدن یا پاس میدن یا درست جواب نمیدن

پرپررررررری جوووونم مامااااااان شدی ، مباااااااارک باشه ، الهی شکر ، وااااای انقدر ذوق کردم پستاتو خ ...

ليلا جونمممم عزيزدلمممم ديدي ؟؟؟ واسم دعا كن مهربون كه به خير و خوشي بگذره... هنوزم باورم نميشه، ان شاءالله مامان ليلاي خوش خبر خودمون باشي به زودي 😍

سلام عزیزم بله دکترم طرازیه ک واقعا خیلی ماهه و ب تمام سوالات من جواب میده بیمارستان آبان انتقال داش ...

عزیزم به سلامتی باشه...منم اون عکسو دارم.انقدر قربون صدقشون میرم که نگو...در مورد دستشویی هم اصلا نگران نباش...دکتر تخت بغلی من بعد انتقال اومد به مریضش سر بزنه .همون موقع هم خواستن منو ببرن بیرون از ریکاوری من گفتم تو رو خدا یواش برانکاردو هل بدید بهم خندید گفت همون چهار پنج دقیقه اول مهمه پا نشید.سخت نگیرید به خودتون...

ایشالا که نی نی ها صحیح سلامت بیان بغلتون💖💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
من امروز روز ۵ انتقال جنین بودم. کسی مثل من هست؟؟؟

عزیزم من روز  شش هستم.سه تا شیاف روزی دارم که دکتر تاکید کرد واژینال...البته شرایط هر مریض فرق داره از دکترتون حتما بپرس

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
لاله جون من از تهران معمولا يا از خود داروخانه رويان داروهام رو ميگرفتم يا يك داروخانه نزديك رويان ب ...

ممنون عزیز دلم
خیلی لطف کردی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون عزیزم ستروتایدو بگو لااقل دو تا دو تا یا حتی شده یکی یکی واست نسخه کنه چون ممکنه سخت پیدا ک ...

ممنون انا جون
اره حتما همین کارو میکنم و میگم برام دو تا دو تا نسخه کنه

فقط یه چیزی، اون وقت چند تا ص نسخه رو همزمان میدن؟
چون من رشت باید بخرم داروهامو و خودم شهر دیگه هستم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو