2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

دیشبم رفتم پیش دکترقبلیم چون ب دکترکریم زاده دسترسی ندارم،برام شیاف ودوفاستون نوشت وگفت دوفاستون برای جلوگیری ازسقطه ولی من شک دارم برای خوردنش بهشم گفتم دلدردپری دارم گفت دوفاستون واسه همینم هست حالا بنظرتون بخورم این قرص رو؟کسی بوده این قرص رو بعدازانتقال خورده باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان منم امروز بالاخره نوبت سونوگرافي رشد جنين ام شد همه چي خوب بود بجز اب كيسه اب كه حجمش زياده كفت به دكترت بگو بهت راه حل بده تو نت زدم خطر زايمان زودرس داره و خفگي جنين و ممكن با امينوسنتز بخان اب اضافي رو بكشن خيلي ناراحتم خيلي 

سلام عزیز دلم...فدات ممنونم الهی ک ۴تاش برام بمونن همش عکسشون ک بیمارستان داده نگاه میکنم انگشت میزا ...

عزیزم تبریک میگم، انشااا مامان چهارتا نی نی تپلی میشی، 

کجا انتقال دادی عزیزم؟ آخه منم انتقالم با بیهوشیه؟ عکس چطوری بهتون دادن ، خوشبحالت من دکترم حاضر نیست باهام حرف بزنه ، جنین شناسم از اون بدتر،

با سونو برات انتقال دادن؟ دکتر شما طرازی بود

وای ببخشید انقد سوال پرسیدم،آخه میخوام جنین هامو انشااا اگر بشه با دکتری دیگه انتقال بدم

عزیزم تبریک میگم، انشااا مامان چهارتا نی نی تپلی میشی،  کجا انتقال دادی عزیزم؟ آخه منم انتقالم ...

سلام عزیزم بله دکترم طرازیه ک واقعا خیلی ماهه و ب تمام سوالات من جواب میده بیمارستان آبان انتقال داشتم و با بیهوشی بسیار عالی بود خوده بیمارستان عکس تخمکای لقاح یافته رو بهمون میده

سلام به همه دوستان منم امروز بالاخره نوبت سونوگرافي رشد جنين ام شد همه چي خوب بود بجز اب كيسه اب كه ...

سلام مينو جان خوب دكترت چي گفت وقتي بهش گفتي ؟ من يك بار يك خانمي رو توي مطب دكترم ديدم كه دكتر بهش گفته بود بايد استراحت كنه كه شما كه خوب ميدونم استراحت هستي كلا .

حالا من مشكل ديگه اي دارم كه از اول بارداري وزن خودم اصلا بالا نرفته ، شنبه كه رفتم دكتر كلي دعوام كرد و حتي همون موقع به ماماي مطبش گفت با همسرم تماس بگيره و دعواش كنه كه چرا من چيزي نميخورم و هر چي من براش توضيح دادم كه ميخورم همه چيز باز هم متقاعد نشد و كلي دعوام كرد ، البته ديروز هم رفتم سونوگرافي كه وزن دخترم هم خوب بود توي هفته ٣٣ دو كيلو دويست گرم بود كه از هفته ٢٧ دقيقا دو برابر شده بود و براي هفته ٣٣ هم وزن خوبي هست ولي من با اينكه از شنبه باز هم خوراكم رو بيشتر كردم و بيشتر هم گوشت ميخورم كه ميگن به وزن گيري جنين كمك ميكنه ولي باز هم وزن خودم هيچ تغييري نكرده ، حالا ٥ اسفند بايد برم دكتر اون موقع اگر وزنم بالا نرفته باشه خودم الكي ميخوام دو كيلو اضافه تر بگم آخه كسي نيست كنار ترازو بايسته ماما ميگه خودت رو وزن كن بعد خودش ميره سراغ يك كار ديگه مياد ميپرسه ، حوصله دعواي دكتر رو ندارم واقعا . 😂😂😂😂

اتريسا جون منم پيش دكتر شما ميرم و گزارش و تظر ايمنولوژيست رو براش بردم و ايشون عينا همون دستور رو ب ...

آهان پس احتمالا واسه مشکلات شما واقعا نیاز به تجویز دارو بوده!!!..خیالم راحت شد..چون حتی واسه ماما هم فرستادم ایشون گفتن دقیقا نیازی به مصرف دارو نیست...چون من حتی با اینکه دستوردکتر زرنانی رو داشتم بی اجازه دکتر زنان آسپرین مصرف نکردم. .چون برآورد نظر پزشکان مختلف رو تحت نظر دکتر زنان باید ادامه داد وگرنه باز میشه خودسرانه!!!!

●ممنون عزیزم حق با شماست اما متاسفانه استرس بیشتر واسه کسایی هست که ابتدای راه هستن..اما من تو شرایط بحرانی قویتر شدم و حتی میتونم از یه تهدید فرصت ایجاد کنم و این دستاورد رو به فال نیک میگرم حالا ممکنه به بچه دارشدن ختم نشه اما حداقل مهارت زندگی کردن رو تقویت کردم و میتونم بهتر زندگی کنم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام مينو جان خوب دكترت چي گفت وقتي بهش گفتي ؟ من يك بار يك خانمي رو توي مطب دكترم ديدم كه دكتر بهش ...

استراحت هستم ولي تونت خوندم خيلي اين قضيه مشكل سازه بيشترش بخاطر ديابت بارداريه كه من داشتم. دكتر سونو هيچي نكفت كفت ببين دكترخودت چي ميكه تا شنبه كه برم دكترم ببينم چي ميكه 

استراحت هستم ولي تونت خوندم خيلي اين قضيه مشكل سازه بيشترش بخاطر ديابت بارداريه كه من داشتم. دكتر سو ...

عزيزم فكرهاي بد نكن ، اين دو روز رو هم صبر كن ببين دكترت چي ميگه ، اگر قندت خيلي بالا بود لازم بود حتما دكتر غدد بهت انسولين ميداد ، ولي كلا ان شا الله كه دكتر بهت يك راهكار ميده و مشكلي برات پيش نمياد ، توكل به خدا عزيزم .