2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042895 بازدید | 684276 پست
ممنونم، به منم ال دی داده ولی از طرفی انتی بیوتیک هم داده ، چند روز بعد خراش انتقال دادین؟

خواهش میکنم عزیزم.والامن متاسفانه یاخوشبختانه نتونستم انتقال بدم رحمم یاری نکردنمیدونم خداچی نوشته برام یکبارم قسمت نشده انتقال بدم این دفه دکترمنم آنتی بیوتیک داده ببینیم رحمم جواب میده انشاءالله توب سلامتی انتقال میدی همه چی خوب پیش میره برات.عفونت داشتی آنتی بیوتیک داد؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌بله تبریزم نه خانومی نمیدونم

سلام عزیزم.خوبی؟نی نی خوبی؟

گلم شما سونو سه ماهه سوم رو رفتی؟

چند هفته هستین الان؟

اسم نی نیمون چیه؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام عزیزم.خوبی؟نی نی خوبی؟گلم شما سونو سه ماهه سوم رو رفتی؟چند هفته هستین الان؟اسم نی نیمون چیه؟

سلام ممنون فدات نی نی هم خوبه خدارو شکر

اره عزیزم هفته ۲۵ رفتم انومالی دوم  هفته ۲۷ رفتن اکو قلب  برا ۳۰ هفته هم سونو وزن و رشد نوشته

۲۸هفته و دو روزم  اسم پسرمم سامیاره البته به انتخاب باباش😍😁

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم دکتر گفت اول آزمایش بده حالا منتظر جوابش هستمشما آزمایش دادین؟

من فردا آز میدم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

خواهش میکنم عزیزم.والامن متاسفانه یاخوشبختانه نتونستم انتقال بدم رحمم یاری نکردنمیدونم خداچی نوشته ب ...

نه دکترم برای پیشگیری از عفونت انتی بیوتیک داده چون گفت توی عمل خراش ریسک عفونت هست

نه دکترم برای پیشگیری از عفونت انتی بیوتیک داده چون گفت توی عمل خراش ریسک عفونت هست

گلم هیستروسکوپی هم انجام میدی یا فقط خراش ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم دکتر گفت اول آزمایش بده حالا منتظر جوابش هستمشما آزمایش دادین؟

جواب آزتون چی شد

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

جواب آزتون چی شد

عدد بتا شده بود ۱۲۰

رفتم سونو هیچی دیده نشد گفت ۴ هفته و ۴ روز خیلی کمه چیزی نشون نمیده و رحمم هم خیلی ضخیم بود

والا هنوز بلاتکلیف دوباره باید آزمایش بدم

سلام بچه ها..

من اومدم مطب.معاینم کرد گفت لگنت خوبه..ولی دهانه رحمت خیی بالاست و سفته..گفت اصلا تو ورزش کردی..

گفت برو روزی سه بار ورزشاتو انجام بده.شیافم گل مغربی هم برام نوشت گفت از امشب استفاده کن..

گفت موقع زایمان اذیت میشی اگه کاری نکنی بخاطر سفتی دهانه رحمت.

سلام بچه ها..من اومدم مطب.معاینم کرد گفت لگنت خوبه..ولی دهانه رحمت خیی بالاست و سفته..گفت اصلا تو ور ...

سلام عزیزم خوبی . ماهور جان منظور از دهانه رحم همون طول سرویکست؟

اخه ما که بیشتر اوقات باید استراحت میکردیم 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزم خوبی . ماهور جان منظور از دهانه رحم همون طول سرویکست؟اخه ما که بیشتر اوقات باید استراحت م ...

اره همون ورودی رحم...ک باید باز بشه...

اینقد اعصابم خراب شد..از اینور هم خیلی میترسم اذیت بشم.

از بش شیاف پروژسترون استفاده کردیم دهانه رحم مث بتن شد😄

2810