2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042950 بازدید | 684276 پست
واقعا. آبله برای خانم باردار وبچه ش خیلی ضرر داره. پس ببین خدا حواسش بهت هستبچه فامیلاتون که اومدن ن ...

ن هیچکس نداشت🥲

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداشوهرتوحفظکنه کنه برای تو ونینیات. خداخیرت بده انشاءالله اجرکارشومیگیره. والامن تاحالانشنیدم 2بارا ...

اخه من فکر میکردم سرخکه تا رفتم دکتر گفت ابله گرفتی 

اره مطمئنم بچگی گرفتم عکساش هست🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرچ کردم نوشته ممکنه 2بارولی رایج نیست. توام ک گفتی همه جای بدنته پس خداردشکرزونانیست زونایک طرف بدن ...

تبخالم الان زدم اتفاقا..

و هرچند وقت میزنم

اره تمام بدنمه زونا نیست

خطرناکه یعنی؟ ای خدا 😢 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی دورت بگردم پمادی ک برات ضررنداشته باشه ندادبزنی؟ آره دوفاستون فک کنم جلوی پریودیو میگیره.گفتی ف ...

سپیدار جون الان ک دعا دعا میکردم پریود نشم تو این شرایط متاسفانه شدم😐

یعنی میخوام بگم من هرچی میخوام برعکسش میشه😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منفی شدم عزیزم

😓😓😓الهی بمیرم

انشالله بزودی مادربشی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
تبخالم الان زدم اتفاقا..و هرچند وقت میزنماره تمام بدنمه زونا نیستخطرناکه یعنی؟ ای خدا 😢

من فک کنم داروهاهورموناتو تغییردادن حرارت بدنت بالارف ریخت بیرون این حرارت باتبخالوابله واینکه مشکل ایمنی داری یاسیستم ایمنیت بهم ریخته 2بارگرفتی. خداروشکر واسه تو زونا نیست. اگ بود دکتر میگف بهت. زونا خیلی سخت ترازابله مرغونه من خودم داروهای هورمونی میخورم داغ میشه بدنم ازحرارت بالاعصبی وکلافه میشم. استراحت کن انشالله بهترمیشی

سپیدار جون الان ک دعا دعا میکردم پریود نشم تو این شرایط متاسفانه شدم😐یعنی میخوام بگم من هرچی میخوام ...

عزیزمممممممم😔مطمئنی پریودیه؟ ان‌شاءالله بهترین زمان بهترینابرات پیش بیاد.میدونم انقد قوی هستی ک محکمتراز قبل تلاش کنی ولی  فاطمه جون حتماحتما آزمایش‌های ایمنی وانعقادی تکمیلی بده ن اینکه 2تاشوبدی مطمئن باش مشکلت پیدامیشه 

موفق باشی عزیزم انشاءالله نینی بیاددیگ وق نمیکنی سریع کاراتوتموم کن

قربووونت برم ممنونم از مهربونیت عزیزم❤️❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی؟ جوجه مون خوبه؟😍هستم عزیزم 😅 حرفی برا گفتن ندارم.ازینورم یکم درگیر امتحان و پایان‌ ...

سلام ممنون گلم شکر خدا  اونم خوبه خاله جونش 😍

موفق باشی عزیزم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم،شما تبریز ای وی اف کردین؟از هزینه سزارین دکتر دانایی اطلاع دارین؟

سلام‌بله تبریزم  نه خانومی نمیدونم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
فک کنم طبیعیه من همون روزعمل داشتم ولی دوستام چن روز خونریزی داشتن بدن بابدن فرق میکنه عزیزم البته م ...

ممنونم، به منم ال دی داده ولی از طرفی انتی بیوتیک هم داده ، چند روز بعد خراش انتقال دادین؟

@leila193   سلام خانومی شما امروز میرین سونو؟؟؟؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

2810