2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043009 بازدید | 684279 پست
خب برگشتی بدون اینکه به کسی بگی برو یه آزمایش بده

آزمایش ک ندادم ولی تست دادم منفی بود دریغ از یه هاله کوچیک..

همه جام تاول زده زخم شده ، برای همین نمیتونم لباس زیر بپوشم و از نوار استفاده کنم 

الان علایم های پریودی رو دارم ، تا وقتی دوفاستون میخورم ک پریود نمیشم درسته ؟

اگ عمدا ادامه بدم تا این تاول ها خوب بشه برام ضرر داره؟ ممکنه هورمون هام بهم بریزه؟

تو دوراهی گیر کردم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاله که مثبت بشی عزیزمآخه من شنیدم گفتن تو ایران اسپرم اهدایی نیست و اگه کسی بخواد فقط میتونه جنین ...

ممنون گلم

من راجبش تا جایی ک تونستم تحقیق کردم 

نظر آیت الله خامنه ای در این مورد اوکی هست

اصفهان دکتر عنایت الله ایزدی انجام میدن و کاملا مجاز در ملع عام ، غیر قانونی انجام نمیدن وگرنه تو این سالها باید پلمپ میشد..

و نیازی ب نامه ی دادگاه و اینجور چیزا نیست

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبا بیدارم روزها میخوابم..همینکه شوهرم میاد خونه.دیکه نمیتونم بخوابم..میگه چرا همش خوابی.دیگه بسه..ب ...

چون فعالیت بدنی نداری اینجوری شدی

منم شبا جون میدم تا خوابم بره. ازبس تو روز دراز کشیدم بعد یهو خوابم میره 

آزمایش ک ندادم ولی تست دادم منفی بود دریغ از یه هاله کوچیک..همه جام تاول زده زخم شده ، برای همین نمی ...

نرفتید دکتر ببینید برای جی این تاول ها رو زده؟

برای منفی شدن هم ناراحت نباش بارداری طبیعی هم تو بدن بعضیا چندماه طول میکشه

فقط نخود آب و فلافل خونگی که خودت با نخود درست کنی و موز و زنجبیل و دارچین و کاچی و خرما  و به پخته یادت نره. هم رحم رو آماده میکنه هم تخمک خوبی بهت میده

میوه های فصل به جز طالبی و گرمک و انگور و خربزه و انبه سرد هستن نخور اگر خوردی مصلحش رو حتما بخور

زیر دلت و نافت رو با روغن سیاه دانه نارگیل زیتون و اینا چرب کن

۴۰ روز ناشتا سیاه دانه عسل بخور که سیستم ایمنیت قوی بشه 

الان با خودم میگم لابد خدا میدونست میخوام ابله بگیرم بهم بچه نداد ک تو بارداری ب مشکل نخورمچمیدونم د ...

واقعا. آبله برای خانم باردار وبچه ش خیلی ضرر داره. پس ببین خدا حواسش بهت هست

بچه فامیلاتون که اومدن نداشتن؟

@alaae کجایی فاطمه جان چن وقته نیستی تو تایپک

سلام عزیزم خوبی؟ جوجه مون خوبه؟😍

هستم عزیزم 😅 حرفی برا گفتن ندارم.ازینورم یکم درگیر امتحان و پایان‌نامه ام😫

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جان خدا دخترت برات نگه داره.من الان ۶ هفته .اما چند روز پیش خون ریزی داشتم خیلی ترسیدم شنبه بعدی ...

قربونت برم انشالله شما هم بسلامتی و سر وقت نی نی تو بغل کنی😘😘

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
اخه من خیلی دنده پهنم پارسال بهمن رفتم دکتر ضخامتم زیاد بود سیکل و کنسل کرد قرار شد اسفند برم دیگه ن ...

نگران نباش گلم انشاءالله همه کارات جفتو جورمیشه بسپاربخدا. ان‌شاءالله روزای خوش توراهن. 

2810