2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043350 بازدید | 684307 پست
نمیدونم شاید علت دیگه ای داشته به شما داده ولی مایع یا در اثر عفونته یا آندومتریوز یا پاسخ رحم به اس ...

عزیزم من بعدازاین ک استرادیول میخورم روز10مصرف استرادیول مایع دیده میشه. پس بخاطراستروژنه. ب نظرت من درمان میشم یعنی کسی متل من بوده رحمش ب استروژن واکنش نشون بده وخوب بشه. دکترم گفته اگ جواب نده بایدرحم اجاره بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من بعدازاین ک استرادیول میخورم روز10مصرف استرادیول مایع دیده میشه. پس بخاطراستروژنه. ب نظرت من ...

ایشالا که درست میشه چند بار این اتفاق توی سیکل انتقال برات افتاده? 

به منم گفت رحم اجاره ای 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
ایشالا که درست میشه چند بار این اتفاق توی سیکل انتقال برات افتاده?  به منم گفت رحم اجاره ای&nb ...

یباردیدگف کنسله انتقال بایدهیستروبشی هیسترو شدم دومین بار بعدعمل هیسترو بازم مایع دیده شدگف کنسل آمپول داد. شماچرابهتون رحم اجاره ای گفتن

یباردیدگف کنسله انتقال بایدهیستروبشی هیسترو شدم دومین بار بعدعمل هیسترو بازم مایع دیده شدگف کنسل آمپ ...

چون تعداد جنینام کمه ( علی رغم چندین بار پانکچر)و شرایط بدنم بده میگه نمیشه ریسک کرد و همینی هم که داری از دست بدی

توی هیستروسکوپی چیزی داشتی؟

نمیدونم قبلاباسونو واژینال یعنی قبل عمل گف رحم تمیزی داری عمل هم بخاطراون مایع انجام داد گف ب عمل جواب نداد پس همون پاسخ ب استروژنه ک ب هیسترو جواب نداده شایداصلانیازی ب عمل نبودب نظرت مشکل من ب استروژن بالاواکنش میده سخته درمانش

نمیدونم قبلاباسونو واژینال یعنی قبل عمل گف رحم تمیزی داری عمل هم بخاطراون مایع انجام داد گف ب عمل جو ...

والا اطلاع ندارم فکر نکنم چیزی باشه که نشه کنترل کرد فقط باید صبور باشی

من یه بار دیگه یعنی دفعه سومم مثبت شدم که تو هشت هفته سقط شد بار پنجم انتقالم بود که دکتر واسم سرم ...

عزیزم انشالله موفق باشی صدای قلب نینت روبشنوی وصحیح سالم بغلش کنی

یعنی بار سوم که مثبت شدی از سرم استفاده نکرده بودی؟ چندهفته ایی سقط شد؟ 

واین اولین دفعه هست که از سرم استفاده کردی

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

سلام بچه ها..من فردا میرم تو هفت ماه..

امروز سونو دادم.همینجوری گفتم دهانه رحممو بررسی کن..

دیدم گفت دهانه رحمت کوتاع.چرا سرکلاز نکردی.

گفت استراحت مطلق هستی.گفتم نه..

گفت دیگه از وقت سرکلازت گذشت استراحت مطلق باش تا بری پیش دکترت..

بخدا اینقد گریه کردم البته دکتر اصلی سونوگرافی خودش نبودش..

ولی اینم دکتر بود.

اخه من یکماه پیش سونو شکمی دادم طول سرویکس۵۱ بود و فالینگ هم دیده نشد.

چرا امروز اینو گفت؟ 

گفتم شنبه برم پیش دکتر زنان سونو واژینال برام انجام بده..

کسی میدونه اگه دهانه رحم کوتاع باشه چ علایمی داره؟ 

من هیچ علایمی ندارم عادی هستم.ن دردی ن فشاری ن لکی ن خونی.هیچی.

سلام بچه ها..من فردا میرم تو هفت ماه.. امروز سونو دادم.همینجوری گفتم دهانه رحممو بررسی کن.. دیدم گ ...

سلام عزیزم

اصلا استرس نگیر

گریه برای چی؟

بعضی دکترها از روی عدد و ارقام  بهت یه چیزی میگن تو نباید اینطوری به هم بریزی

اول اینکه نظر دکتر خودت شرطه برو پیشش ببین چی میگه 

در ضمن ممکنه اصلا جایی برای نگرانی نباشه و اون دکتر شلوغش کرده 

خداروشکر ۶ ماه رو به سلامت گذروندی بقیه شم به سلامتی و خوشی میگذرونی و نی نی رو به وقتش و صحیح و سالم بغل میکنی

من از اول تا اخر بارداری سرویکس م ۲۸ بود دکترم که از اون ب بسم الله سونوی ساک، بمب استرس بود و تا موقع زایمان هربار پیشش ویزیت میشدم یه داستان بیخودی برای استرس درست میکرد دیگه برام عادی شده بود اهمیت نمیدادم

فقط مراعات میکردم

برای سرویکس هم به پریناتولوژ ارجاعم داد و با کنترل و دارو و مراعات همه چیز الحمدلله خوب پیش رفت و سرکلاژ هم نشدم

تحت نظر پریناتولوژ بودم و ایشون با کنترل گفت لازم نیست.

اصلا نگران نباش عزیزم

اگر شیاف داری سرساعت استفاده کن

خوب استراحت کن

پیاده روی و زیاد ایستادن رو تعطیل کن

تا بری پیش دکتر خودت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم اصلا استرس نگیر  گریه برای چی؟ بعضی دکترها از روی عدد و ارقام  بهت یه چیزی م ...

بخدا من خیلی ریلکس بودم.اینور اونور میرفتم.رانندگی هم میکنم.کارای خونه و بازار رفتن ..

اصلا ن دردی هیچ نداشتم.

دکترسونو لعنتی اینجور بهمم ریخت..

دکترسونو گفت وزن بچت داره بالا میره یک کیلو و ۲۴ گرم زده.و ممکنه زایمان زود رس بگیرت..

بش گفتم من دوبار سونو دادم و همه چیز خوب بود.گفت دیگه برو سونو داخلی انجام بده..

شیاف چیزی ندارم.چون دکترم خیلی پیش گفت شیافاتو قطع کن وقتی دردی مشکلی چیزی نداری..

فقط دونوع قرص ویتامین مصرف میکنم..

دسشویی فرنگی هم استفاده میکنم..

بخدا امروز ک از خواب بیدار شدم گفتم حرف دکترو نشنیده بگیرم و مث قبل باشم..

دکتر شعور نداشت ک مادر است استرس میگیره و خطرناکه براش..

بخدا دکتر اصلی اگه بود ایقد ارامش میداد..

2810