2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043513 بازدید | 684322 پست
شیوا جان هزار بار بهت تبریک میگم گلم😍 خدارو شکر🤲🏻 چه روز و ماه پربرکتی باردار شدی عزیزم خی ...

قربونت برم عزیزم ممنون سلامت باشی . بهت درخواست دوستی دادم نمیشه لینکو اینجا گذاشت درخواستمو قبول کن تا اونجا واست بفرستم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم شما با این انتقال که مثبت شدی با سرم آی وی جی نتیجه گرفتی انتقالهالی قبلیتون استفاده کرده بودی ...

من یه بار دیگه یعنی دفعه سومم مثبت شدم که تو هشت هفته سقط شد

بار پنجم انتقالم بود که دکتر واسم سرم رو امتحان کرد با ضخامت رحم و کیفیت بالای جنین و پی آر پی دوباره مثبت شدم 

تو این هفته میرم برای سونوی قلب

سرم آی وی آی جی باید همچنان بزنیم تا ۲۸ هفته

ممنون عزیزم❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چکار دوهفته اینا داری..من سرم ای وی ای جی رو گفتم.ک بعد از مثبت شدن باید گیر بیاوردی میزدی.. چند ...

خداروشکر دقیقا سر ۲۸ روز زدم 

رفتم پیش دکترم چون قبل سال بودم و ماماشون تو پروندم داروهارو ثبت نکرده بود 

یادش نبود بهم چی داده خودم داروهامو گفتم

که برام نوشت و گفت بلافاصله برو تزریق کن

البته اینم گفت ما نمیدونستیم تو مثبت میشی به نظرم این حرفش دیگه الکیه مطرحش نمیکرد سنگینتر بود

نگران نباش عزیزم..حال بتا با تیتر چ فرقی داره مگه

تیتر عددو دقیق نشون میده که سطح بتات تا چقد رشد کرده

ولی بتا معمولی ازمایشگاه ها یه عدد در نظر میگرن مثلا ۱۵۰۰ و بر اساس اون میسنجن در واقع مثبت و منفی رو نشون میده و اگه عدد از ۱۵۰۰ بیشتر باشه دیگه نشون نمیده 

نهایت میزنه مثبت ۱۵۰۰ یا از علامت کمتر و بیشتر استفاده میکنه

اینو خودمم نمیدونستم تازه متوجه شدم

من تا خود ۴ ماه همش درد پریودی داشتم. پادرد و شکم درد. کلا قبل و بعد از لکه درد داشتم..قبل از ازما ...

خداروشکر پس این علائم ها طبیعی حتی تو نت هم یه جا خونده بودم درد کمر غیر طبیعیه مگه اینکه خفیف باشه و با استراحت برطرف بشه

بچه‌ها آمپول واریوپپتیل یاهمون دیفرلین وباید روز پریودی بزنیم لطفاهرکی میدونه بگه ممنون

خیلی بستگی داره که برای چی داری میزنی ولی معمولا یک هفته ده روز مونده به پریود بعدی میزنن

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
خیلی بستگی داره که برای چی داری میزنی ولی معمولا یک هفته ده روز مونده به پریود بعدی میزنن

ممنون عزیزم. والاخودمم نمیدونم چمه دکترم درست نمیگه یعنی دکترم بخاطر مایعی ک تورحمم دید این امپولوتجویزکردگف نصف آمپول تزریق کنم 17 امین وز مصرف ال دی. ولی روبروشورامپول نوشته بود طی 1تا5روزپریودی ب شک افتادم. چندروزبعدتزریق پریود میشم؟ 

ممنون عزیزم. والاخودمم نمیدونم چمه دکترم درست نمیگه یعنی دکترم بخاطر مایعی ک تورحمم دید این امپولوتج ...

نه همون که دکترت گفته درسته 

بسته به دوزی که زدی داره اونی که من میزنم تا ۲۸ روز بعد از تزریق پریود نمیشی

ممنون عزیزم. والاخودمم نمیدونم چمه دکترم درست نمیگه یعنی دکترم بخاطر مایعی ک تورحمم دید این امپولوتج ...

منم توی سیکل انتقال مایع ایجاد شده بود توی رحمم به خاطر آندومتریوز

یعنی واسه منم اندومتریوز؟ عزیزم الان واسه شما درمان شدمایع؟ ای وی اف کردین؟باردارین؟ آمپول وباید روز ...

من جراحی کردم و هنوز نرفتم توی سیکل انتقال مجدد

روز و شب فرقی نداره ولی خب روز بزن

یعنی واسه منم اندومتریوز؟ عزیزم الان واسه شما درمان شدمایع؟ ای وی اف کردین؟باردارین؟ آمپول وباید روز ...

نمیدونم شاید علت دیگه ای داشته به شما داده ولی مایع یا در اثر عفونته یا آندومتریوز یا پاسخ رحم به استروژن دوز بالاست که در هر حال نباید انتقال داد چون احتمال منفی شدن خیلی بالا میره

2810