2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
نه عزیزم از نزدیک میشناسمشون و میدونم هیچ مشکلی ندارن.خدارو شکر.  نمی گم چرا خدا بهش دوتا داده. ...

میفهممت عزیزم

من یه بچه دارم وفکر میکردم هدوقت بخوام میارم

چون با همسرم مشکلات داشتیم نمیخواستیم بچه بیاریم وقتی شرایط بهتر شد وقصد بچه دوم کردیم نشد

میفهممت چون میبینم که اطرافیان که اصلا فکر بچه دوم رو خودم تو کله شون انداختم الان بچه هاشون دارن راه میرن و حرف میزنن. 

فقط باید دعا کنیم و به لطف خدا امیدوار باشیم. 

انشاالله خدا دامنت رو به زودی زود سبز کنه

خیلی سخته. مامان بزرگم تو مراسم ختم یکی از اقوام وسط اونهمه جمعیت بهم گفت تنبل خانوم بسه خور و خواب ...

چقدر حرفات رنگو بوی اشنا داره ...

انگار من دارم مینویسم 💔

خودمو میگما! 

حس میکنم کلا خدا دوست نداره مادر بشم ، وگرنه من راضی شدم دست به هرکاری بزنم حتی به خرید بچه هم فکر کردم 

اوکی شده بود ولی چون ۷ ماهه خارج میکرد ترسیدم .. ترسیدم دو روز دیگه نوزاد بمیره و من بشم قاتل ...

الانم که منتظر خبر یکی ام قراره نوزادشو بده بهم ازم شماره گرفته ولی من شماره ای ندارم ازش ، گفته یا میدمش به شما یا میزارم بهزیستی... یکماهه منتظرشم زنگ نزده ، ماه اخرش بود فکر کنم زایمان کرده دیگه..

یا مثلا برای بهزیستی ثبت‌نام نکردیم چون دوتا از فاکتور هارو نداشتیم .. یکی تحصیل یکی فیش حقوقی

۳بار انتقالی هم ک دادم منفی شد💔

برای سال جدید پولی هم ندارم بخوام مجدد برم پانچر و انتقال 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر حرفات رنگو بوی اشنا داره ... انگار من دارم مینویسم 💔 خودمو میگما!  حس میکنم کلا خدا دو ...

عزیزدلم😭  چون می دونم حرفام رو اینجا شما خواهرای گلم که مثل منید خوب درک می کنید، روم میشه بگم... خیلی هامون علی رغم رنجی که می کشیم دوست نداریم کسی بدونه درونمون چه غوغاییه... چه روزا و شبای سختی رو می گذرونیم... چه امیدایی که هر ماه ناامید میشه. برای هر بار انتقال با تمام توان جلو میریم یک سیلی محکم میخوریم و میشینیم سر جامون...

می دونی ماها خیلی قوی هستیم. اگه خدا برامون بخواد بهترین مادرها میشیم. فقط اونه که می تونه این طلسمو بشکنه. 

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد عزیزم. بزرگترین شانسی که داری فعلا جوانی و سن کمت هست؛ایشالا از یه جایی که خودتم انتظار نداری پول انتقال بعدی جور میشه. یا خالق هستی فرشته شو بی دردسر میذاره تو دامنت. امیدوارم چون می بینم چقدر ذوق بچه رو داری که به خاطرش به هر کار پر ریسکی حاضری تن بدی. درست میشه برات ایشالا هر طوری که خیریت درش هست. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

و اینکه کاربری @poweroflove     سلام همتون رو رسوند گفت بگم دلم برا همتون تنگ شده ولی ن ...

😍😍😍😍 وای مرسی حورای قشنگم 

به مهدیه جون بگو منم دلتنگشم 

تا باشه از این شلوغی ها😍🤍

خدا پسر قشنگش رو حفظ کنه 🧿👶🏻

وقتی پسر نازشو شیر میده برای ماهم دعا کنه🥹

حوراجون انشالله حاجتروا بشی مادر 😍♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلم😭  چون می دونم حرفام رو اینجا شما خواهرای گلم که مثل منید خوب درک می کنید، روم میشه بگم ...

مرسی نسای قشنگم ♥️

🥲 سنی ندارم ولی برای طایفه ی خودمون خیلی هم دیر شده مخصوصا طایفه ی همسرم اینا ... از نظر اونا من الان باید بچه ی سومی رو تو این سن میاوردم🙃

دیگه همه میدونن ناباروری داریم 

هعیییی مادر حرفای ناگفته زیاده ولی حس نوشتن نیست..

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم🤍 انشالله به زودی زود قبل از اینکه صبرت تموم شه معجزه ی خدارو ببینی😍✨

به مو میرسه ، پاره هم میشه 

دوباره گرش میزنیم🥲

امیدوارم قبل پاره شدن به خواستت برسی عزیزکم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله به وقتش محقق میشه عزیزم  انشاالله حاجت روا بشی

مرسی طوطیا جونم 😍 همچنین

شاید نذرم اشتباهه🥲 از امام رضا خواستم برام اون نوزاده رو اوکی کنه ( یه خانمی ماه اخرش بود قرار بود دنیا اومد نوزادشو بده بهم شرایط خوبی نداشتن خانمه اعتیاد داره و..)

اما یکماه تقریباً گذشته ازشون خبری نشده😔💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی نسای قشنگم ♥️ 🥲 سنی ندارم ولی برای طایفه ی خودمون خیلی هم دیر شده مخصوصا طایفه ی همسرم اینا . ...

قربونت عزیزم. صد برابر این دعاهای قشنگ به خودت و زندگیت برگرده ایشالا دختر مهربون. 

واقعا شدیدأ و عمیقا به این معجزه نیاز دارم...خدا از دل پاکت بشنوه فدات شم❤❤

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

چقدر حرفات رنگو بوی اشنا داره ... انگار من دارم مینویسم 💔 خودمو میگما!  حس میکنم کلا خدا دو ...

کاش خدا یه بچه از آسمون مینداخت پایین میگفت بیا این مال تو.مال خوده خودت 

قربونت عزیزم. صد برابر این دعاهای قشنگ به خودت و زندگیت برگرده ایشالا دختر مهربون.  واقعا شدید ...

الهی آمین یارب العالمین ✨🧿

انشالله به همین زودی باشه برات عزیزدلم😍🤍

خودم برای خودم خیلی ناامیدم 😔 نمیدونم چرا اینطوری شدم دیگه خستم هیچی خوشحالم نمیکنه..

شوهرم کلا اعتقادشو از دست داده گاهی وقتا کفر میگه😢

البته من سال خیلی سختی داشتم برای همین انقد بی انگیزه و بی شوقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها خوبین؟ دم عیدی فاصله گرفته بودم از فکر بچه و ای وی اف و اینا ولی یه اتفاق بامزه افتاد اومدم ...

ایندفعه خواست شوهرت ps۶بخره بدون بچه سوم اونا هم دنیا میاد پس نذار بخره😂این چه حرفیه ان شا الله خدا بهت بده گریه کردنت هم عادیه چون واقعا سخته.

Iui براى تعيين جنسيت خيلی ریسکیه. چرا همون ivf ادامه نمیدی؟ شما که دوتا دختر داری و دیگه جنسیت برات ...

والا دیگ پولشو نداریم ۸۰تومن هزینه کردم هیچ شد اگ بدونم نتیحش صددرصد دوباره میرم دنبالش ولی تهش مشخص نیست .توکل بخدا چاره ای ندارم اینم امتحان میکنم ببینم خدا چی میخواد.دوفامد یبار بخورم پریودم تنظیم میشه فک کنم .اوزیل نمیدونم براچیه.تاازمایش شوهرم خوب نشه اقدام نمیکنم دکتر گفت براپسر ضعیف شوهرم از رو ازمایشش گفت

به یاد همتون بودم 🥺🕊️ حرم_حضرت_معصومه# ا نشاالله حاجتروا بشید دوستان 🧿🤍 مرغ دلم راهی قم می ...

دلم خواست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به یاد همتون بودم 🥺🕊️ حرم_حضرت_معصومه# ا نشاالله حاجتروا بشید دوستان 🧿🤍 مرغ دلم راهی قم می ...

زیارت قبول عزیزم حاجت روا باشی جونم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏