2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم همشهری هستی ی ادکترت خشاوی بوده ؟

من سه سال بندر عباس رندگی کردم و اونجا تحت نظر دکتر خشاوی بودم و یک بار ای یو ای برام انجام داد که متاسفانه منفی شدم، بعدش منتقل شدیم رشت، الان از برج ۵ که اومدم رشت تحت نظر دکتر ظهیری هستم، یک بار با ایشون پانکچر شدم که کلا دو تا جنین تشکیل شد و فرش انتقال دادن منفی شدم، دوباره پانکچر کردم خداروشکر ۶تا جنین شد دوتاشو انتقال دادن و ۴ تاشو فریز کردن، الان روز ۵ انتقال هستم تا ببینیم خدا برامون چی میخواد، از ته دلم براتون دعا کردم که مثبت بشین❤

سلام خانوما. اميدوارم همه نتيجه هاي عالي گرفته باشيد و يا به زودي بگيريد. من ماه آينده ميخوام انتقال بدم ولي دكتر فقط قرص استراديول براي من تجويز كرده كه از روز دوم پريود بخورم. هيچ آمپول و داروي ديگه نداده. اين طبيعيه؟ چرا بقيه همزمان چند تا دارو مصرف ميكنن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها منفی شدم 

عزیزززم 

خیلی برات دعا کردم خیلی تو فکرت بودم ب مامانم و دوستم ک همراهم بود تو هر شرایطی میگفتم دعا کنید این بنده خدا نتیجه زحماتش رو خدا بهش بده 

خیلی سخته 🥺

خدا مرهم دلت باشه 

خدا ب اندازه این جواب بهت صبر بده 

واقعا سخته نمیدونم واقعا مصلحت خدا در چی هست 

بنده شو در شرایط سخت امتحان میکنه نمیدونم 

اما در سخت ترین شرایط هم باید شکر خدا کرد ،، دلتو خالی کن 

دعا میکنم تندرستی و آرامش خدا نصیبتون کنه 

دعا میکنم در کمال ناباروری خدا بهترین ها رو نصیبت کنه الهی آمین 

🫶🏻🥺❤️

بچه‌ها منفی شدم 

از صبح چن بار اومدم بخاطرتو خبر مثبتی بشنوم خیلی حس بدیه خیلیییی😭😭😭خدا به دلت آرامش بده با بهترین معجزه خوشحالت کنه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام قشنگم 😍🫂 انشالله دخترگلت هم به زودی سلامتیشو به دست بیاره  خودت بهتری جانِ دلم؟! دیگه ...

فاطمه جان من هنوز لکه بینی دارم دکتر میگه بخاطر میوم که داشتی هست 

انشالله که کوچولوی خودت بغل بگیری فاطمه تو هنوز جوونی شانس خودتو امتحان کن بفکر بچه گرفتن نباش مخصوصا که بخوایی اینطوری از کویین بگیری که فقط دردسر داره توی بخش ما خیلی بچه میزاشتن و میرفتن پدر و مادر معتاد بودن و می رفتن ما تحویل بهزیستی میدادیم ولی حس مادر شدن با بچه خودت یه چیز دیگس یه تیکه از وجودته درسته اونا که بچه به سرپرستی میگیرن خیلی قلب بزرگی دارن و بچه رو مثل بچه خودشون میدونن ولی همیشه یه جایی از قلبشون احساس خلائ بچه خودشون هست

بچه‌ها منفی شدم 

اترین جونم توروخدا خودتو نباخی..

بخدا منم چندین بار منفی شدم ولی بیخیال شدم بودم ک خدا خواست و مثبت شدم..

ب چیزهای مثبت فک‌کن..غمگین نگیر خودتو ک‌زندگیت رنگ غم‌بگیرع...

امروز همش تو فکرت بودم عزیزم..از ته دل برات میکنم..

همین الان رو ب اسمان برات دعا کردم

فدات بشم دوست خوبم إلهی خدا به واسطه ی دعاهای شما یکبار دیگه نگاه بندازه بهم 😘🤲

ان شاالله عزیزم 💋

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
انشاالله خدا دستتو بگیره 🤲🤲

خدا دست همه مارو بگیره 🤲

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بچه‌ها منفی شدم

آترین جانم