2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
انشالله ک سر وقت بیاد به دکترت بگو اخه من یکی رو دیدم بهش گفته بودن پریود دوم بیا اونم دیده بود ک خو ...

ممنونم عزیزم حتما یک دنیا تشکر اطلاع دادید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من امروز رفتم سونو دکتر گفت یه هفته است قلب جنین ،ایست کرده😔 یعنی ۸هفته و چند روز گفت داروها رو ...

الهی عزیزم.خیلی سخته.اما چه میشه کرد.قسمتش به دنیا اومدن نبوده نی نیمون.

خودش میفته داروهاتو قطع کنی نگران نباش.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم.خیلی سخته.اما چه میشه کرد.قسمتش به دنیا اومدن نبوده نی نیمون. خودش میفته داروهاتو قطع کن ...

ممنونم از پاسخت 

توکل به خدا 😔امیدوارم خودش راحت سقط بشه کار به بیمارستان و.. نکشه

[QUOTE=320909193]ای وای صدف😔 اون لحظه چی کشیدی😢😭 لازم نیست کار خاصی کنی یکهفته زمان بده سقط اتفاق می افته😞 ...[/QUOTE

😔😔

ممنونم از همدردیت

هنوز نتونستم گریه کنم

گذاشتم شوهرم بخوابه ،شب تنهایی گریه کنم

ذلم برای شوهرم میسوزه 

امروز اومده بود داخل اتاق سونو

گوشیش اماده بود میکفت میخوام فیلم بگیرم😔

سلام بچه ها کیا ماه بعد انتقال دارن من احتمالا۷-۱۰ دی پرویید میشم و سیمان شروع میشه &n ...

احتمالا منم با شما باشم. من میخوام ب دکترم خراش بگم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
والا ضد التهابه.کورتونه.برای رفع التهاب و اینکه سیستم ایمنی جنین رو به عنوان چیز اضافی نشناسه و دفع ...

به نظر من هم اگه انتقال منفی یا سقط نداری نیاز نیست بخوری  بازم خودت بهتر میدونی 

[QUOTE=320909193]ای وای صدف😔 اون لحظه چی کشیدی😢😭 لازم نیست کار خاصی کنی یکهفته زمان بده سقط اتفاق ...

عی خدااااا😭

دقیقا مردا به روی خودشون نمیارن

ولی بیشتر میشکنن

تو شرایط سخت هم مجبورن خودشون رو حفظ کنن 

از خدا میخوام به حق حضرت زهرا به زودی برات جبران کنه که امروز روز سخت و تلخی رو تجربه کردی🤲😭

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم از پاسخت  توکل به خدا 😔امیدوارم خودش راحت سقط بشه کار به بیمارستان و.. نکشه

چون هفته ت پایینه با قطع دارو خودش می افته

فقط بعد از یک هفته که خونریزی شروع شد راه برو تا کامل بیرون بیاد 

حواست باشه تنها نباشی

یه وقت از کم خونی فشارت نیفته😢

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خواهش عزیزم انشالله راهت هموار باشه و نتیحه مثبت بگیری

زنده باشی با دعای شما

ممنونم از پاسخت  توکل به خدا 😔امیدوارم خودش راحت سقط بشه کار به بیمارستان و.. نکشه

عزیزم متاسفم

با تمام وجود درکت میکنم چون خودم کشیدم

چندروز بعداز قطع داروها یه دردی میگیره و کیسه آب پاره میشه و سقط میشه

نگفتن چرا؟

من امروز رفتم سونو دکتر گفت یه هفته است قلب جنین ،ایست کرده😔 یعنی ۸هفته و چند روز گفت داروها رو ...

سلام متاسفم گیاه عروس پشت پرده از عطاری بگیر حتما بخور خودش بیفته

حتما دستورش بجرس زیاده روی ش خیلی خطرناکه وقتی میخوری برو تو پارک طناب بزن