2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ممنونم از پاسخت  توکل به خدا 😔امیدوارم خودش راحت سقط بشه کار به بیمارستان و.. نکشه

رازیانه و تخم شوید نبات وزعفران هم خوبه من تجربه سقط تو همین هفته رو داشتم با همینا خداروشکر افتاد بقایا هم نموند دوستان میگن خودش میفته ولی ممکن بقایا بمونه جراحی بخواد ولی با این دمتوش ها و طناب من و دوستم انداختیم

سلام عزیزم نه نگران نباش اگر سایزش خطرناک بود دکتر نمیگفت با قرص برطرف میشه  اگر فعالیت داشتی ...

❤️❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز رفتم سونو دکتر گفت یه هفته است قلب جنین ،ایست کرده😔 یعنی ۸هفته و چند روز گفت داروها رو ...

ای واااای 😭😭 قلبم وایساد انگار. فقط میتونم برات دعا کن دلت آروم بشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

کسی پیش دکترشهلا  اسرافیلی ای وی اف کرده ؟ نتیجه چطور بوده ؟ من ۳ سال وقت و انرژی و اعصابم توی مرکز مام و دکتر لاهوتی هدر رفته دیگه واقعا نه توان دارم نه تخمک ‌..فقط یه جنین دارم تو بیمارستان عرفان ..وگفتن همونجا با دکترای عرفان انتفال بدم ..نظرتون درباره دکتر اسرافیلی یا جهانبخش بدین لطفا ..ای وی اف .ممنون

بابا دیگه ازمایش نده.خودتو نابود کردی.. تو از روز ۱۲ شروع کردی ب ازمایش دادن.. شاید ماها هم اون مو ...

بلور كن نابود شدم همش استرس تمام دستم كبود شده 

دكتر بهم نوبت هفته ٨ كه مربوط به سونو قلبه رو نداده  همش ميگه تكرار كن سري قبل بهش گفتم باز تكرار كنم منشيش گفت بله  شايد تا ١٠ بارم مجبور شي 

تازه من كه دكتور نديدم تو اين مدت كه آزمايش بردم همش منشي ميبرد و ميرند حرف منتقل ميكرد 

تا هم گفتم ميخوام دكترو ببينم شما حق ويزيت گرفتيد يه جوري گفت نه نه نه كه انگار ميخوايم بريم بكُشيمش

اخه صدف.بخدا سرم درد اومد ک گفتی😟😟😟😟 گفت دلیلش چی بود؟

فذای سرت

شما اصلااااا بهش فکر نکن

فکرهای قشنگ قشنگ بکن به نی نی عزیزت فکر کن 

نگران نباش ،اتفاقی که برای من افتاده ،درصدش خیلی کمه 

الهیی برای همهی باردارها ،همه چی عالیییی پیش میره

دکتر گفت علتش معمولا مشکلات کروموزمی هستش  گفت دلیل دیگه ای نداره

عزیزم از ته قلبم ناراحت شدم و امیدوارم هیچوقت تکرار نشه 

دقیقا پارسال خودمم همینجوری شدم در هفته های بالاتر 

اگه با قرصه حتما کسی پیشت باشه فعالیت داشته باش تا بیفته زیاد زعفران نخور به قلب واکنش میده 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
دکتر گفت علتش معمولا مشکلات کروموزمی هستش  گفت دلیل دیگه ای نداره

انشاالله به حق فاطمه زهرا خدا به دلت آرامش بده و به زودی جاش سبز بشه.

یاد خودم افتادم و دوباره حالم به اون روزا برگشت