2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
منتظر معجزه فکر کنم یکی از این سه روز باشه. یعنی روز یک تا سه پریودی مثلا روز اول یا دوم پریودی باید بری. بعدشم سونوی واژینال می شی نه شکمی. بعد اگه دکتر تشخیص داد برات دارو می نویسه. سری قبل داروهای من از روز دوم پریودی شروع می شد.
ممنون مامان آیدین عزیز یعنی توی پریود سونوی واژینال میکنه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدون دارو هم میشه وارد سیکل شد منظورم اینه بر چه اساسی دارو میدن سیکل طبیعی یعنی چی؟
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
منتظر معجزه عزیز فقط یه بار سونو میشی تو این سه روز ولی فرق نداره کدومش باشه!

واژینالم هست سونوش!!!!!!

عزیزم سیکل طبیعی واسه کسی هست که جنین فریز داره و انتقالش بدون هورمون تراپیه ولی بار اول چون پانکچر داری سیکل طبیعی امکان نداره! عزیزم تو این سونو تشخیص میدن سیکلت چه نوعی هست! کوتاه، بلند، با ال دی، بدون ال دی، ... الی جون روزی چند واحد میزنی؟؟؟؟؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گل..ی ج..ون مگه سمان مثبت شده؟؟وای چقد خوب..شرایط من و سمان..ه مثل هم بود همیشه میگم اگه سمان..ه مثبت شه منم مثبت میشم..لطفا از طرف من بهش تبریک بگو اگه ت ل گ رام میاد.من دیگه ت ل گ رام نمیام
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام آنا جون.ازمایش شوهرمو میفرستم.بی زحمت بهم بگو چی به چیه.این آزمایش مال بعد از اینه که رفتیم یزد.همین آزی که فهمیدیم تعدادش زیادشده Volume 8 Appearance: milky Color: opaqu Viscosity: normal Liquefaction time: 20min Ph: 8 Count: 35 Motility: 35 A rapid-linearpro: 10 B slow-linearpro : 10 C nonprogressive motility: 15 Immotile: 65 Normal morphology: 45 Abnormal morghologh: 55