2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین  من تو سیکل میکرو هستم  الان آمپول های قبل تخمک کشی رو میزنم  ولی ...

سنگین بلند نکن چون تو دوره تخمک کشی تخمدانا سایزش بزرگ میشه با بلند کردن سنگین یا خم‌و راست شدن ممکنه پیچ خوردگی تخمدان به وجود بیاد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان ،، من رفتم دکتر زنان بیرون از مرکز برای معاینه گفتش هم زخم داری هم عفونت برای خودم و همس ...

سلام عزیزم 

منم زخم داشتم ولی تو مرکز دکتر معاینه کرد گفت نداری و من فکر کردم خوب شدم .دائم عفونت میکنم .رفتم دکتر خارج از مرکز گفت هم عفونت شدید داری هم زخمت همچنان هست فقط کوچیک شده.موضوع رو بهش گفتم که انتقال دارم گفت برای بارداری طبیعی شاید تاثیر داشته باشه ولی برای انتقال چون خودشون جنین رو میذارن تاثیر نداره

ولی جوانب احتیاط رو رعایت کردم گفتم اول درمان میکنم بعد انتقال میدم

واقعا متاسفم عزیزم کاملا درکت می کنم . واقعا متعجبم از دکتری که گفته خوبه! شک کردم بازم نگاه کردم ول ...

عزیزم همسرمن نمونه اولیه که تو آزمایشگاه مرکز داد برای بررسی وضیعتش ۲روز بود که ببخشید از آخرین تخلیه گذشته بود

تو آزمایشش هم زده ۲روز

ممکن پایین بودن مورفولوژی یه علتش این باشه؟ 

میفهممت خواهر چی میگی خدا ازشون نگزره  والله خدا خیرشون بده داداشمو زنداداشم نمرفتن و دکتر ابن ...

بخشید میپرسم 

مشکل برادرتون چی بود؟

چقدر طول کشید تا حل بشه و بارداری رخ بده؟

عزیزم همسرمن نمونه اولیه که تو آزمایشگاه مرکز داد برای بررسی وضیعتش ۲روز بود که ببخشید از آخرین تخلی ...

بله عزیزم بیمارستانی که ما رفتیم رو تابلو زده بودن حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز بعد از آخرین انزال باید نمونه بدین. کلا روزی ۲cc مايع منی جمع میشه و روزای اول غلظت کافی نداره در نتیجه تعداد هم میاد پایین. حالا این حالت استانداردش هست بازم بستگی داره.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

آخرین آزمایش همسرم نظرتون چیه دوستان میشه کامل بهم توضیح بدین من هیچی سر در نمیارم

فاطمه جون اول و اخر که خدا...  وضع شوهرت خوبنیست گلم ای وی اف کن تسه هم بشه فکنم بهتره دی اف ای هم نداده.  برو اطرج هر وقت پول اومد دستتون مرکز مام دوباره پانکچر کن ابن سبنا دیگه کاری نکن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
واقعا دکترا بر چه اساسی دکتر شدن؟! این آزمایش دقیقا آخرین ازمایشیه ک باهاش جنین تشکیل شده! چرا خود ...

عزیزممم  فاطمه با اطرج ویزیت اینترنتی شو اگه سختته بری شوهرت حتما باید از سهذچار ماه قبل تقویتی بخوره.  منفی شدن از شوهرته احتمال نود درصد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
گلم زخم اصلا ربطی به بارداری نداره یعنی حتی به طور طبیعی میتونی باردار شی بعد زخم رو درمان کنی چون ز ...

زخم تاثیر داره فکنم 

اوناییکه مورفولوژی شوهراتون تو ابن سینا کمه.  اونجا پایینترم میزنه مثلا شوهر من مرکز امید که مرکز خوبی هم هست سه هست ابن سینا یک 

سلام عزیزم  منم زخم داشتم ولی تو مرکز دکتر معاینه کرد گفت نداری و من فکر کردم خوب شدم .دائم عف ...

خواهش میکنم ۱ماه  وقت بزارید عفونتتونو درمان کنید 

بعد برید سراق انتقال 

محیط رحمی که عفونت داره اسیدی هست 

کلا گلبلولهای سفید شما الان درگیر عفونت هستن قطعا فرمان میدن که جسم خارجی وارد بدن شده دفعش کنیم 

پس نباید انتقال بدید چون جنین رو هم جسم خارجی میدونن ودفعش میکنن

کلا نباید عفونتی توی بدن باشه موقع انتقال