2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
شما چرا معذب میشی؟ مگه علت ناباروری همسرت نیست؟

خب همسرمه منم سالم نیستم

اسپرم ک تا ب ای وی اف میرسه دیگه مهم نیست وضعیتش چی باشه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخرین آزمایش همسرم نظرتون چیه دوستان

میشه کامل بهم توضیح بدین من هیچی سر در نمیارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خب همسرمه منم سالم نیستم اسپرم ک تا ب ای وی اف میرسه دیگه مهم نیست وضعیتش چی باشه

فکر کنم شما پلیکیستیک هستی که انتقال ربطی نداره به تخمدان. اگر رحم سالم که شما موردی نداری

منم تازه متوجه شدم همسرم مشکل داره متاسفانه و قرار بریم دکتر تا ببینیم مشکلات همسرم روی جنین و لانه گزینیش موثربوده یانه 

آخرین آزمایش همسرم نظرتون چیه دوستان میشه کامل بهم توضیح بدین من هیچی سر در نمیارم

تاجایی که تونستم روش زوم کنم متاسفانه مورفولوژی صفر یعنی هیچ اسپرم کاملا سالم منظم و یک دست نداره یا مشکل سر دارن یا دم. حرکت هم فقط ۵ درصد کند.۱۰ درصدم حرکت دارن ولی پیشرونده نیست. و ۸۵ درصد اسپرم ها کاملا مرده و بی تحرکن.

به نظرم همسرت باید با عمل تِسه اسپرم بده برای ivf با روش معمول جنین باکیفیتی تشکیل نمیشه.  حتما این آزمایش رو به یک اورولوژیست خوب نشون بده. عزيزم خودتم شروع کن مکمل بخور برای کیفیت تخمک یا فرتیل اید زنان یا اوابوست. حتما بگیر یه دوره ۳ ماهه مصرف کن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم میشه در مورد سالم خوری همسرتون یه مقدار توضیح بدید

عزیزم قند و شکر و محصولات کارخونه ای و سوپری حذف،فست فود و سس و نوشابه و دوغ و سردیجات حذف، سالاد و سبزیجات و جوانه ماش و گندم کنار غذا، به جاش قند طبیعی مصرف کنین مثل خرما و شیره و عسل

فکر کنم شما پلیکیستیک هستی که انتقال ربطی نداره به تخمدان. اگر رحم سالم که شما موردی نداری منم تازه ...

پلی کیست هم نبودم با دارو ها شدم

ولی تیروید کم کارو از اول داشتم

رحمم همیشه برای انتقال 3 خطی میشد ضخامت هم خوب بود

ولی نمیدونم مشکل ایمنی دارم یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام سهیلا جون گفتید امپول پروژسترون دارید میتونم ازتون بخرمشون عزیزم چهارشنبه انتقالم هست و اصلا ام ...

سلام ،اگرکرج هستین بیاین ببرین.سی تا داشتم بنظرم25تا حداقل مونده. فروشی نیست ان شاالله دستم بیفته مثبت شین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
تاجایی که تونستم روش زوم کنم متاسفانه مورفولوژی صفر یعنی هیچ اسپرم کاملا سالم منظم و یک دست نداره یا ...

واقعا دکترا بر چه اساسی دکتر شدن؟!

این آزمایش دقیقا آخرین ازمایشیه ک باهاش جنین تشکیل شده!

چرا خودشون پیشنهاد تسه رو ندادن!!

من الان بعد یکسال یقیه ی کیو بگیرم اخه

دلمو خون کردن تو این یکسال...

الانم که کامل ببخیالش شدم دیگه نه پولشو دارم نه جونشو

کم کم حداقل یکسال به زمان نیاز دارم

مستاجرم دارم ماهی ۴۵۰۰ تو خرابه های تهران اجاره میدم دور از جون شما باشه سگ اینجا زندگی نمیکنه ک من زندگی میکنم

از همه چیزمون زدیم نه تفریحی ن خوراکی ن لباسی 

چطور دلشون میاد پول بی نوای مارو اینجوری حروم کنن

یکاری میکنن ادم از هرچی بچه ی بیزار میشه

یکساله منت شوهرم و خانوادش رو سرمه ک جنین تشکیل شد پس من مشکلی ندارم تو مشکل داری ک رحمت جنین رو نمیگیره

چرا !!! چون اون دکتر عوضی ب شوهرم هیچ توضیحی نداده گفته شرایط خوبه

ببخشید دلم پر بود🥲 با عصبانیت و بغض تایپ کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام ،اگرکرج هستین بیاین ببرین.سی تا داشتم بنظرم25تا حداقل مونده. فروشی نیست ان شاالله دستم بیفته مث ...

خوبی عزیز دلم ؟ فسقلی زردیش رفع شد؟

تب و لرز خودت خوب شد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبی عزیز دلم ؟ فسقلی زردیش رفع شد؟ تب و لرز خودت خوب شد؟

سلام

دست رو دلم نذار😔😔بچه زرده،انگار مقاوم به دارویه!!! 

خودم ر از یاد بردم ،بااین شکم پاره بدون کمکی!!! تب ولرز ر دارم....بخیه ها هم که دارم فعلا تو حد توانم رسیدگی میکنم تا خدا کمک کنه و عفونتشون از بین بره.

تو ر خدا خیلی دعامون کنین،یه وقتایی فقط می‌شینم گریه میکنم.بعد هی به خودم روحیه میدم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان عزیزم خیلی وقته سر نزدم اینجا گفتم یه خبری از خودم بدهم   من همون جمعه که نوبت دا ...

عزیز دلم مبارکت باشه،ایشالا سالیان سال شاهد سلامتی و موفقیتش باشی😍🤗

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
واقعا دکترا بر چه اساسی دکتر شدن؟! این آزمایش دقیقا آخرین ازمایشیه ک باهاش جنین تشکیل شده! چرا خود ...

میفهممت خواهر چی میگی خدا ازشون نگزره 

والله خدا خیرشون بده داداشمو زنداداشم نمرفتن و دکتر ابن سینا تشخیص نداده بود مام بهشون توضیح داده بود اونام منو روشن کردن وگر نه الانم نمیفهمیدم مشکل داره 

من که کلا میگفت حتی نیاز به فولیک اسیدم نداره من خودمم میرفتم با دکترش حرف میزدم خدایی اگه نمیرفتم میگفتم شوهرم دروغ میگه بهش گفته و مخفی کرده من تا ازشو دیدم دردشو فهمیدم بی شعور تو تحصیل کرده یه کلوم نمیتونی دهن واموندتو باز کنی 

عزیزم قند و شکر و محصولات کارخونه ای و سوپری حذف،فست فود و سس و نوشابه و دوغ و سردیجات حذف، سالاد و ...

مرسی عزیزم که جواب دادی

ولی سبک زندگی ما همینه 

موندم چرا شوهرم اینجوری شده