2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684531 پست
سلام بچه ها خوبید؟ قربون همتون برم. ابراز نگرانی ها و محبت های همتونو هم مهتاب جون بهم می رسوند و هم ...

فاطمه جانم خوشحالم برگشتی اینجا و خیلی خیلی ناراحت و متاسف شدم بابت از دست دادن لوله ات و سختیهایی که این مدت کشیدی .🥹🥹🥹😔😔😔 امیدوارم واقعا امیدوارم خدا خیلی زود جواب اینهمه سختی که کشیدی رو بده 🤲🤲🤲 خداروشکر که قوی هستی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها خوبید؟ قربون همتون برم. ابراز نگرانی ها و محبت های همتونو هم مهتاب جون بهم می رسوند و هم ...

فاطمه مگه چه بلائی سرت امده؟ چرا میگی بی لوله شدی؟ مگه قرار نبود بری واسه انتقال؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://s6.uupload.ir/files/img_20231003_134808_0mkk.jpg

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم .من بغیر از هیدورکورتیزول تقریبا تو دورهای مختلف عفونت داروها رو مصرف کردم .مشابه provage رو هم داشتم که همشون برای همون درمان عفونتت هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم منکه زیاد مثبت میشدم ماشالله ولی طفلیا نمیموندن بله خبر خوب اینکه  باردار شدم و به ...

خداروشکر واقعا 😍 مبارک باشه. قدمش پر از خیر و برکت 

بهترین تصمیم رو گرفتی ، اینکه مستقل باشی خیلی بهتره تا خونه ی پدر سنی نداری عزیز دلم قطعا زندگی قشن ...

کلا بعد ۱۲ سال زندگی واقعا آدم نمیتونه بره پیش خانوادش زندگی کنه 🥺

ممنونم جانم ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فقط می تونم بگم ان شاالله آینده خیلی خوبی پیش رو داشته باشی که تمام سختیهایی که کشیدی رو بشور و ببره ...

قربون محبتت الهی آمی الهی آمین ❤❤

انشالله به مراد دلت برسی 

سارای عزیزم تو برای زندگیت تلاش کردی و کم نزاشتی اون لایق زنی  وفادار مثل تو نیست مطمئنا بعدها ...

عزیزمی 

افسوس که بعدها پشیمونی اون برای من فایده ای نداره و فقط عمرم و جونیم رفت داغ عشقش و زندگیم رو به دلم گذاشت. 

توکل به خدا خودش کمکم کنه و خوشبخت بشم 

سارا خانم چقدر براتون ناراحت شدم و براتون دعاکردم که آنچه خیرتون هست بیادجلوپاتون.

😔 عزیزمی شما. ممنونم ندیده حس خاصی به همه دوستان این تاپیک دارم‌. انشالله 

سلام چی شده سارا چی سر زندگیت اومده خیلی وقته نیومدم گروه نمیشه چتا رو بخونم‌ 

سلام دختر اوه خیلی وقتم بیشتر شده رفتی دیگه نیومدی. دارم جدا میشم  

انشالله امسال سال آخر انتظارت باشه 

به نظرم شوهرشما خیلی دوستت داره و نمیخواد زندگی شما و آرزوهاتون به پای ایشون تباه بشه.دوست نداره به ...

نه عزیزم اینجور نیست مگه زندگی مسخره بازیه دیگه بعد ۱۲ سال زندگب کاملا منو میشناسه و میدونه که من به خاطر بچه نمیخوامش ایشون مرد زندگی نیستن چون خیلی راه ها برای فرزند دار شدن هست. بگذریم 

نه عزیزم اینجور نیست مگه زندگی مسخره بازیه دیگه بعد ۱۲ سال زندگب کاملا منو میشناسه و میدونه که من به ...

سلام ساراي عزيز، واقعا سخته كه زندگيت اينجوري شده، انشالله خداوند از اين به بعد برات بسازه ، و خوشبخت بشي❤️❤️❤️

سلام امپولم داشتی اچ سی جی منم تحمل ندارم میخام زود ازمایش ولی امپولم زدم

اره یکی روز انتقال داشتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚