سلام بچه ها خوبید؟ قربون همتون برم. ابراز نگرانی ها و محبت های همتونو هم مهتاب جون بهم می رسوند و هم خودم میومدم میخوندم. شرمنده همتونم که نگران تون کردم . ببخشید منو. چون اون روزا حال مساعدی نداشتم و ثانیه به ثانیه اش برام دلهره و نگرانی بود نمیخواستم این حال بد رو بهتون انتقال بدم ناخواسته. برا همین نتونستم در جواب ابراز محبت هاتون چیزی بگم که درخور و لایق باشه❤️❤️😘 امیدوارم تک تک تون خیییییلی زودتر از اونی ک فکرشو می کنین حاجت روا بشید و اینجا فقط بیاین برا گفتن خاطراتتون یا کمک به بقیه دوستان😍
من بالاخره پریروز تکلیفم مشخص شد و با درد شدید رفتم اتاق عمل و بی لوله شدم😅 حیف ک دیگه لوله کشی هم نمیشه کرد😂
دیگه ازین ببعد اگرم بخوام تنها راهم فقط انتقاله. . که اونم برا امسال فک نمی کنم قد بده . خیییلی ضعیف شدم باید اساسی ی مدت ب خودم برسم. نمیدونم بعدش دیگه باز برم دنبال اون ۴ تا طفلی یا نه.
@عبدالواحد   عزیزم خییییلی ناراحت شدم ولی از روحیه ای ک داشتی خیلی خوشحالم. ان شاالله خیلی زود خدا جواب همه صبوری هاتو بده😍❤️
الهه جان قدم نورسیده تون مباااارک😍 ان شاالله سال بعد این موقع همه بچه های منتظر این تاپیک تو حال و روز شما باشن😍😍
ان شاالله به حق پیامبر رحمت😍 ازین ببعد همه پیش آمدها حاجت روایی همه تون و خیر و خوشی باشه.