2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
وای خدا کنه  مرسیییی عزیزم لطف کردی پاسخ دادید  حتما فردا صبح میرم آز میدم  خیلی ب ...

انشاالله بهترین نتیجه حتما صلوات میفرستم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام، ممنون فاطمه جون. خودت خوبی؟ بهتر شدی؟  خدا رو شکر دخترم خوبه. وارد یه فاز جدید از رشدش ش ...

عزیزم نکنه رفلاکس داره 

الهییی🥺🥺🥺

بردی دکتر چی گفت 

منم خوبم یکم کتفم اذیت میکنه نمی‌دونم میگم یکماه فاصله بندازم تا شروع انتقال بدنم منظم بشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما جنینی که به بلاست نمیرسه یعنی بدرد نمیخوره و مشکل داره .۷ تا جنینام به بلاست نرسیدن .دکتر میگ ...

عزیزم اونجوری نیست شرایط رحم فرق داره من جنین سه روزم لانه گززیی کرد ولی جنین بلاستم نه یعنی بلست شدنم دلیل بر سلامت ویا خوب بودن جنین نیست

عزیزم منم به جز خودم و همسرم و خدا هیچکس خبر نداره و همش میگن جرا بچه نمیاری

خیلی سخته کاش دیدگاه دیگران از ناباروری اینقد بد نبود کاش رسانه ها تو این زمینه آگاهی مردم رو بالا میبردن میفهمیدن که ناباروری دیگه نازایی مطلق نیست و درمان داره اما ارامش و زمان کافی میخاد اینکه میفهمیدن مثل قدیما نیست طرف با یبار اقدام حامله بشه حالا بخاطر سبک زندگیا و خیلی مسائل دیگه این ناباروری زیاد شده کاش اینارو بهشون حالی میکردن اونوقت میتونستیم راحت بهشون بگیم و کنارمون باشن و حالمونو خوب کنن نکه الان علاوه بر درد خودمون نگران جواب پس دادن به اونا هم باشیم من یکبار بخاطر اینکه مامانم بیخیال شه بهش گفتم دیگه میخام اقدام کنم برای بارداری بعد دقیقا یک ماه بعد که فهمید پریودم گفت واااااای تو چرا پریود شدی مگه اقدام نکردی؟😎😎😎ینی توقع داشت بار اول حامله شم همشم بخاطر اینه که آگاهیشون پایینه .متاسفانه خیلی خیلی هم زیاد شده ما سه تا دوست بودیم از دوران مدرسه باهم بودیم جالبه هرسه هم درگیر این مساله ایم حالا دیگه اطرافمون خدا بدونه چقد هستن و مثل ماها نمیتونن بگن 

بچه ها ازبین فولیک اسید ها شما کدومو پیشنهاد میدین.کوالی فول .اینوفولیک.فولیک اسید ساده.من ساده اشو ...

عزیزم کوالی فول بخور 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
طوطیا جان بنظرت رویال ژلی برای انتقال خوبه؟اطلاعاتی در موردش داری؟

والا دقیق نمیدونم ولی خودم خریدم میخوام بخورم قبل انتقال

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها ازبین فولیک اسید ها شما کدومو پیشنهاد میدین.کوالی فول .اینوفولیک.فولیک اسید ساده.من ساده اشو ...

بستگی به مشکلت داره اگه کاملا سالمی از لحاظ تخمدان و کم خونی هم نداری فولیک اسید ساده بخور 

اگه تنبلی تخمدان یا بی نظمی قاعدگی داری اینوفولیک بخور چون علاوه بر اسید فولیک ،میواینوریزول هم داره که عالیه برای تخمک 

اگه کم خونی داری کوالی فول بخور چون علاوه بر اسید فولیک برای درمان کم خونی هم هست

اگه غلظت خون داری به هیچ عنوان کوالی فول نخور

سلام عزیزم چرا اگه غلظت خون داریم کوالی فول نباید بخوریم چون من غلظت خون دارم الان دکترم کوالی فول داده دارم میخورم خودم باردارم هستم

سلام بچه ها حالتون خوبه من امروز هفت انتقال جنینم هست و از روز اول هم درد زیر دل مثل درد پریودی داشتم و اینکه دو روزه تخمدان هام حالت درد و گرفتگی داره.تورو خدا خواهش میکنم اگه کسی تجربه داره بگه این درد مال منفی هاست یا مثبت ها خواهش میکنم جواب بدید

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

دوستان کساییکه مرکز مام ای وی اف کردن و مثبت شدن میشه بیان یه لحظه

سوال دارم

من مثبت شده آزمایشم ولی به مرکز گفتم برم شهر خودمون سونو تا بعدا بیام تهران گفتن نرو!!ما انتقال دادیم نه شهرتون

هفته دیگه بیا اینجا

ازونور دلمم طاقت نداره.حداقل ساک حاملگی رو ببینم خیالم راحت شه.شما هایی که تجربه مشابه داشتین چیکار کردین؟!