2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
آقام اصلا اجازه نمیده.شما ۱۴ روز رو یادت هست استراحتت چطور بود؟الان زود نیست یه دوری بیرون بزنم؟

من چون طبقه سوم بودم بیرون نمی‌رفتم آمپولام رو هم پرستار میومد خونه میزد ولی توی خونه راه میرفتم و کار انجام میدادم

البته از روز ۶ بیرون هم رفتم یواش یواش بخاطر پله فقط مشکل داشتم اگه همکف بودم از روز اول میرفتم بیرون

آقام اصلا اجازه نمیده.شما ۱۴ روز رو یادت هست استراحتت چطور بود؟الان زود نیست یه دوری بیرون بزنم؟

توی مرکز گفتن زندگی عادی منم به همون حرف زندگی عادی داشتم ولی با احتیاط مثلا راه یواش یواش میرفتم و دستشویی هم فقط فرنگی و اینکه مواظب باشی یبوست نشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربووونت برم عزیزم😘 شکر خدا منم خوبم یکم ازین ویروسه گرفتم و ... یکمم حال دلم بارونیه. ممنون میشم ...

ایت الکرسی برای ارامشت خوندم ان شاالله همیشه سالم و دلشاد باشی دوست عزیزم😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ایت الکرسی برای ارامشت خوندم ان شاالله همیشه سالم و دلشاد باشی دوست عزیزم😍😘😗

الهی قریونت برم عزیزم😘😘 همچنین آبجی گلم❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا را شکر که خیالت بابت مسمومیت راحت شد. دور شکم کمتر فقط نشون میده لاعره. این اخرا دیگه حودتووببند ...

ممنون عزیزم چقدر شما مهربونی با اطلاعات خوبت همیشه همه رو راهنمایی میکنی انشالله به مراد دلت برسی نازنین

کباب بخاطر دیر هضم بودن اذیتم می‌کرد تا حالا ولی الان بهترم انشالله از فردا کباب خورون داریم .......قندم ۸۶ بود دوساعته هم ۹۰ روزی یه بستنی هم میخورم تا خدا چی بخواهد

سال ۹۹ که دوقلوها رو باردار بودم اسم شما رو یادمه که بودین .بعضی ها هم خداروشکر مثل اینکه بچه دار شد ...

🥺🫂

ببخشید عزیزم من شمارو یادم نمیاد

اره خدارو شکر خیلیها حاجت روا شدن😍

انشالله به زودی نوبت ماها هم میرسه 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم تو خدا رو شکر سنی نداری .هنوز وقت داری .خیلی زوده به نظرم برای این حرفا که بینتون زده میشه

سن که یه عدده🤪

اخه من کلا ۵ ماه جلوگیری کردم شایدم کمتر

دوماه اول یادمه قرص خوردم  همین

از سال ۹۳ تا به الان...

فکر میکنم خیلی گذشته😁 پیر شدم رف

بیا ناامید نشیم ، شاید دردی که الان تحمل میکنی 

راه نجات تو در اینده باشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اگرتقریبا زندگی خوب باشه و مشکل اصلی نبود بچه باشه فقط به خاطر بچه آدم نباید جدا بشه به نظرم. شاید ...

خخخ چقد با جمله ی اخرت خندیدم دقیقا همینطوره یه دقیقه تحمل دوریمو نداره اونوقت حرف از رفتن میزنه..

باور میکنی برای من مهم نیست بودن یا نبودن بچه

تازه وقتی بچه کوچیک میبینم باخودم فکر میکنم هنوز توانایی مادر شدن رو ندارم

ولی خب همسرم خیلی اذیته هرچی تلاش دارمم بخاطر اونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربووونت برم عزیزم😘 شکر خدا منم خوبم یکم ازین ویروسه گرفتم و ... یکمم حال دلم بارونیه. ممنون میشم ...

الهی دورت بگردم چقدر با پوست و استخوانم درک میکنم حالو هوای بارونی تو

انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️🧿

هرچی ارزوی قشنگه مال تو🙂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم همچنین خودت با دل مهربونت😍

☺️😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهتاب مهربونم..عزیزم..هروقت میام سایت ی پیام لزت دارم ک‌کلیییی بهم انرژی و امید میده😘😘😘😍😍😍این ...

ممنونم از لطف و مهربونیت

این دعاها توفیقی ست از جانب خدا

خدا این عنایت رو ازم نگیره

امیدوارم همگی حاجت روا بشین

من تا آخر عمرم برای همه چشم انتظارها دعا میکنم

حتی اگر نتونم لیستی بنویسم یا جایی اعلام کنم حتی اگر خبر نداشته باشم چشم انتظاری که دعاش میکردم مادر شده 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستانم @مهتاب۴۴۴   متوجه شدم حالت خوب نبوده،بلا دوره انشااله الان چطوری بهتری؟

الحمدلله

امروز خیلی بهترم

ممنونم از شما و بقیه دوستانی که جویای احوالم بودند

@باران31    

@favali    

@زلیخاه۱۴۰۲    

@alaae    

@elahe_الهه    

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست