2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
قبول باشه عزیزم هم لعن خوندی هم سلام؟؟؟ الهی حاجت روا بشی و نی نی هاتو سالم بغل کنی😍🤩 بقیه ش رو ...

مهتاب جون انشالله هر چه زودتر خوب بشی.اگه میدونستم این همه حال خرابی بیشتر میخوندم .مهتاب جون من نی نی های دوقلوم رو تو ۶ ماه از دست دادم نموندن .الان باز انتقال دادم .امروز روز ۴ انتقال هستم عزیزم 

مهتاب جون انشالله هر چه زودتر خوب بشی.اگه میدونستم این همه حال خرابی بیشتر میخوندم .مهتاب جون من نی ...

سلام عزیزم شما هم زایمان زودرس شدی 🥺🥺منم تو 6ماهگی زودرس شدم امیدوارم مثبت شی و اینبار بسلامتی زایمان کنی منم تازه میخام دوباره برم تو سیکل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من فردا انتقال جنین دارم امشب شام چی بخورم از فردا صبح نشاسته رو شروع کنم من یه انتق ...

سلام عزیزم بسلامتی اگه تونستی کله پاچه بخور آبشو خیلی مفیده نشاسته هم خوبه اگه تیروئید داری کم مصرف کن بجاش سیب زمینی آبپز هم میتونی استفاده کنی شام هم سعی کن سبک بخوری صبح هم صبحونه کامل بخور اگه شد کله پاچه انشاالله بتای تپل مپل عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان من فردا انتقال جنین دارم امشب شام چی بخورم از فردا صبح نشاسته رو شروع کنم من یه انتق ...

ب سلامتی . روز چندم پری میخوای انتقال بدی ؟ ضخامت رحمت چنده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام دخترا خوبین سلامتین

یه سوال دارم من دیروز دو هفته شد عمل کردم بعد نوه خواهرم شیرین زبونی کرد پرید بغلم منم بغلش کردم یکم راه بردم از دیشب درد جای عمل صفرام بشدت میزد پشتم 

یکم منو میشناسین استرسی هستم بنظرتون ربطی به برداشتن فسقلی داشته دو سالشه 

⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شک‌نکن همونه معمولا پیک انتقال ۵_ تا ۷ روزه  ولی تا ۱۴ روز مراعات بشه بهتره منم همونطور ب ...

سلام مهتاب جون انشاالله سلامتی کامل انشاالله به زودی سرپاشی منم موعد عملم سرماخوردگی شدیدی گرفتم سرفه امونمو بریده بود 

انشاالله بهتره بهتر بشی 

😁😁 ۴ روز زودتر پریود شدم بنظرت پی سی یو بودن رفع. میشه؟ اخه قبلا سیکلم ۲۷ روزه بود با داروهای ن ...

سلام قشنگ من خوبی جونم سلامتی چه خبرا 

نگران نباش این دیر و زود شدنا تا بیشتر از ده روز نباشه طبیعیه 

شرمنده مهتاب جون من تازه رسیدم خونه و دارم از خستگی میمیرم. وگرنه میخوندم

سلام فاطمه عزیزم زیارتین قبول اولسون 🙏🙏🙏

سلام عزیزم. آره رفته بودم و امشب برگشتیم. و خدا شاهده قبل خودم یاد همه دوستای اینجا بودم❤️ الهی حاجت ...

خوش به سعادتت انشاالله سال دیگه بچه بغل 

راستی فاطمه یکی از دوستای دیگه ی من میخواد از زرنازی نوبت بگیری کدوم سایت رفتی نوبت بگیری بهش بگم 

بچه ها جونی امروز انتقال فرش دادم، با قلب های شکستتون که دعاهاتون گیرا هست برام دعا کنید  من د ...

عزیزم انشاالله که بتای خوشگل 😍🙏

بچه ها من حالت تهوع داشتم اومدم درمانگاه فشارم۱۲هست خوبه یا نه؟چیکار کنم؟برم بیمارستان یا نه؟ شوه ...

سلام عزیزم انشاالله چیزی نیست به دکترتون گفتین 

انشاالله که بسلامتی دنیا میاریش دیگه کم مونده خدا انشاالله حاجت روات کنه😍🙏

بچه ها کسی هست سوال بپرسم کمکم کنه راجب ای وی اف؟؟؟خواهش میکنم جواب بدید

عزیزم راجع به کدوم مرحله ش سوال داری 

سلام عزیزم شما هم زایمان زودرس شدی 🥺🥺منم تو 6ماهگی زودرس شدم امیدوارم مثبت شی و اینبار بسلامتی زای ...

آره عزیزم جفت یکی شون کنده شد .درد و خونریزی شدید داشتم سزارینم کردن .نموندن.خیلی روزای سختی گذروندم که نگم برات .شما چی شد که زایمان زودرس شدی؟

منکه معده درد از زمان مثبت شدن تا حالا داشتم ریفلاکس معده منو بیچاره کرده هرچی دکتر پنتوپرازول و لان ...

سلام سحر جان خوبی جونم انشاالله روز زایمانت 😍😍🙏