2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اخه اینواستراحت کردم نگرفت سرکاربرم چی میشه نمیدونم هرچی قسمت باشه خواهری

والله عزیزم من خیلیا رو دیدم استراحت نکردنو باردار شدن چند وقت پیش یه کاربر بچه ی کوچیک داشت تعیین جنسیت کرد حتی میگفت دخترمم بغل میکنم یک جنینم انتقال دادو الان پسرشم ماشالله بزرگه والله من این بار حتی پیاده روییمم میرم نمیخوام دیگه استراحت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=306521177][/QUOTEعزیزم اخی منفی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نمیدونم چراناراحت نیستم😬 انگاراون سرویس رفتن بعدانتقال خودم میدونستم منفی میشه

نه بابا به اون نیست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دستشویی ازبس پرستارگفت اب بخور😬

سارا جونم خیلی ناراحت شدم

خدا میدونه خیلی بفکرت بودم برات دعا کردم

ولی اصلا عذاب وجدان نگیر.

من ۲۰دقیفه تونستم تحمل کنم.بعدش هر ۲۰دقیقه نمیشد من بدو سرویس بودم. ۴بار تو بیمارستان در عرض یکساعت ونیم که اونجا بودم رفتم سرویس.چون روزی حدود ۱۹تا قرص میخوردم هر یکساعت سرویس بودم 

اتفاقا دکتر هم هیسترو گفت اما چون من بعد پانکچر عفونت شدید خون  گرفتم از طرفی روماتیسمم عود کرد ...

ان شاالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته بدون اذیت شدن❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان روز۱۲ آزدادم منفی شدم سوالم اینه عددهای پایین چیه؟

سلام عزیزم. متاسفانه عکس رو برا من باز نمی کنه. خیییلی ناراحت شدم😔

الهیییی ک خیییییلی زودتر از اونی ک فکرشو بکنی حاجت روا بشی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره اشتباهم این بودتومام ادامه ندادم دوست داشتم برم اونجا بازازاول شروع کنم نمیدونم حکمتش چیه فردا ...

به به مبارکه. ان شاالله نی نی هم پشت بند حکم جدیدت خودشو سریع میرسونه

من روز هفتم هستم بعید می دونم تا روز آخر بی بی چک بزنم من اصلا جرعتش رو ندارم .

به نظرت دکتر شه بخش چه جوری من انصاری پور خییییلی بی دقت بود یه بار پیشش ویزیت شدم نمیدونم دودلم بین شه بخشو محمدزاده به نظرت کدومشون بهترن 

به نظرت دکتر شه بخش چه جوری من انصاری پور خییییلی بی دقت بود یه بار پیشش ویزیت شدم نمیدونم دودلم بین ...

طرازی باش مطبشم میتونی بری،  من دیروز ابن سینا بودم خیلیییی شلوغ بود مریضا همه سرگردون،  یه اتاق بود چند تا توش اتاق شمام اونجا میرین برا ویزیت؟  بعد رفتم جنتی دیدم اونجام افتضاح میخاستم یه ویزیت بشم با جنتی پشیمونشدم 

نمیدونم چراناراحت نیستم😬 انگاراون سرویس رفتن بعدانتقال خودم میدونستم منفی میشه

عزیزم اصلا ربطی ب سرویس رفتن شما نداره موقعی ک انتقال میدن چند دقیقه شمارو‌توهمون حالت مگه نداشتن بمونید اون همونجا میگیره چرت و پرتای بعدش الکیه منم بعدش رفتم سرویس موقعی هم ک انتقال داد تقریبا ده دقیقه همون جور گذاشتن بمونم بعدش یه تخت دیگه آوردن گفتن خودتو بکشون رو این تخت من اونجاکمرم و سرم اومد بالا اومدم اینجا دیدم نوشتن سرتو بیاری بالا دیگه نمیگیره 😐 کلی هم استرس گرفتم

اینکه پاهاتو بالا بگیری سرتو بالا نیاری زیر پات چیزی بزاری همش چرته بخواد بگیره همون اول میگیره .