2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
از خدا ميخوام زود نتيجه بگيري، خدا جواب سختي هات رو با فرزندي سالم و صالح بده

ممنونم عزیزم. همچنین ان شاالله 🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر به شما گفت این مورفو دو عامل ناباروری بوده؟ آخه برای همسرم من بعد پانکچر فهمیدیم دو دکتر گفت طب ...

نه عزیزم. همیشه میگن خوبه. برا طبیعی خوب نیس. وگرنه برا میکرو خوبه.

دیگه وقتی چند سال نتیجه نمیگیری هر دفعه به ی چیزی گیر میدن🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز خیلی دلم گرفته خوش به حال اونایی که با نداشته هاشون راحت کنار میان و راضی میشن به رضای خدا من ...

عزیزم  دقیقا منم همیجوریم خودمو قوی نشون میدم همه فکمیکنن از بچه بدم میاد یه روز حالم خوبه یه روز بد کابوسی که انگارتمومشدنی نیست خیلی امتحان سختی  برا من وقتی سختر میشه که پی درمان میگیرم بازنمیشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
امروز خیلی دلم گرفته خوش به حال اونایی که با نداشته هاشون راحت کنار میان و راضی میشن به رضای خدا من ...

چقد میفهمم حرفاتو. ینی هممون میفهمیم. 

ان شاالله روز خوشحالی ما هم میرسه

خیییلی زود❤️

سرم که من زدم باز سقط شد حالا زرنانی لوپوس اینا رومیگی قبول نداره منفکنم هیدروکسی کلورین هم میخایم ا ...

نه لوپوس رو نگفتم. لنفوسیت تراپی رو قبول نداره. میگه یه روش منسوخ شده اس. ولی خیلیا هم قبولش دارن

بله من فقط انوکسا ذاشتم از اسپیرین خوشش نمیاد

خوشش نمیادددد.  وای مردم از خنده  رزاقی هم فکنم قبول نداشت اسپرین این دقیقا مثل اون دارو میده انگار.  من دیدم هر چی گفتم اسپرین موقع انتقال گفت مگه پی ار پی نکردم گفتم خدایا چه ربطی داشت اخه  حالا پی ار پی هم نکرده بود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خوشش نمیادددد.  وای مردم از خنده    رزاقی هم فکنم قبول نداشت اسپرین این دقیقا مثل اون ...

اره منم با انوکسا خونریزی داشتم میگفتم خب اسپرین بجاش بخورم میگفت یا انوکسا یا هیچی بعد ماماش که دارو توی سیستم میزنه گفت دکتر اصلا از اسپرین خوشش نمیاد نمیده

عه.  شوهر منم یک مورفولوژی  . دارو چیخورد، بازم خیلی ضعیف نبود حداقلش تخمک اهدایی میگفت&nb ...

داروش زیاد بود اسپریژن و ویتامین ای و سلنیوم و فرومن و ال کارنتین مایع و کیوتن قرمز اینا رو فعلا یادمه.

کنارش دکتر صادق زاده هم دارو و ی سری دارو و عرقی جات  طب سنتی داده بود ک این بستگی ب طبع و مزاج هر فردی فرق می کنه. اگه بخواین تو اینستا پیج دارن سرج بکنی میاره، ویزیت غیر حضوری هم انجام میدن. دکتر بهناز  صادق زاده اسکویی دکترای طب تولید مثل داره ولی طب سنتی هم کار می کنه

اره منم با انوکسا خونریزی داشتم میگفتم خب اسپرین بجاش بخورم میگفت یا انوکسا یا هیچی بعد ماماش که دار ...

عجبب 

داروش زیاد بود اسپریژن و ویتامین ای و سلنیوم و فرومن و ال کارنتین مایع و کیوتن قرمز اینا رو فعلا یاد ...

احتمالا با همونا بالا رفته و گرنه مورفولوژی فوقش یکی بیادبالا باشه گلم سرچ کنم ببینم چیه

عزيزم چي بگم كه ارومت كنه كه همين درد رو همه مون تو اين تاپيك داريم ، منم خيلي خستم ،خودت رو سرگرم كار و دانشگاه و كلاس  و ورزش كن، انشالله زود نتيجه ميگيري ❤️🙏🙏🙏🙏🙏

عزيزم ١١ سال درمان كردي؟؟؟ انشالله خدا خيلي زود دامنت رو سبر كنه🙏🙏🙏🙏

قوربونت برم هم چنین خودت 

نهال جون ما اینقدر به بچه فکمیکنیم نمیشه  سارا رو ببین فراموش کرد بچه رو حامله شد اونم با جلوگیرییی من خیلی از دوستام بعد اولی راحت بدون دارو دومی اوردن خدا شاهد من اصلا دکترا رو قبول ندارم به همه داروهای یکسان میدن برا یکیمیشه یکی نه. اگه منفی میشه  یا سقط همش استرسس هشتاد درصد 

سلام. لطفاً نا امید نباشید. تمام تلاشتونو بکنید. من بعد از دو تا بارداری خارج رحمی و یه بارداری پوچ، افتادم تو سیکل آی وی آف. بعد از دو تا انتقال ناموفق، بالاخره دی ماه ۱۴۰۰ خدای مهربون بهم لطف کرد و انتقال سوم مثبت شد و شهریور ۴۰۱ پسرم دنیا اومد. کاملا وضعیت شما رو درک میکنم. در کنار ادامه مراحل درمان چند تا کار هست اگر امکانش رو دارید انجام بدید ان شاالله نتیجه می گیرید.. 

البته اگر اعتقاد دارید انجام بدید وگرنه که هیچ. خودتون و همسرتون یکی یه انگشتر فیروزه تهیه کنید و بدید آیه رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین رو روش حک کنند و همیشه دستتون باشه حتی در ان شاالله بارداری تا زایمان. 

این آیه رو در قنوت نمازتون هم زیاد بخونید.

نماز شب معجزه می‌کنه ازش غافل نشید.

یکی دو ماه قبل از انتقال یا اقدام، بادکش گرم رحم انجام بدید به غیر از ایام پریود و مرتب شکم و کمر و کشاله ران رو با روغن سیاه دانه گرم کنید. ان شاالله که به زودی نتیجه می گیرید.