2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام عزیزم. ممنونم❤️  نمیدونم اخه تا حالا دکترا هیچ کدوم پیشنهاد ندادن. برا همین فک می کنم هنو ...

شوهرت اونقدرم ضعیف نیست که جنین بگیری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بتا تا چند میاد بالا  

بتام پایین بود. اخه ۵-۶ روز قبل موعدم ازمایش دادم. اون روز ۴۳ بود. دو روز بعدش ۹۷ شد. دیگه بتا ندادم ولی بی بی چک میزدم پررنگ تر میشد تا دو روز بعد اخری ک موعد پریودم بود و افتادم لک بینی. دکترمم نبود. قبلشم ک پرسیده بودم ک سابقم خرابه و لک بینی معمولا میفتم و..‌ چیکار کنم گفته بود هیچی شیاف و... نمیتونیم بدیم تا زمانی ک مطمئن بشیم داخل رحمیه. ولی خب من سر خود شیاف زدم😅 هر چند جلوشو نگرفت. بعد اون باز رفتم بتا دادم که بالا رفته بود ولی طبیعی نه . کم بود رشدش.

بار اخر ک بتا دادم برگشته بود به ۵۲ ک دیگه ندادم و اروم ارومم خونریزی زیاد شد و سقط شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انوکسا اسپرین میخوری

اره اونا هس و پردنیزولون. فک میکردم دکتر زرنانی سرم اینا بنویسه ولی گف نیاز نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شوهرت اونقدرم ضعیف نیست که جنین بگیری 

اخه قبل این مورفوش ۲ بود تعداد هم ۹۰ . جنین هم ک همیشه چون تخمکم کمه کم تشکیل میشه برا همین گفتن جنین اهدایی. ک دیگه مرکز رو عوض کردیم . داروهای دیگه هم استفاده کرد ی مقدار شکر خدا بهتر شد.

اخه قبل این مورفوش ۲ بود تعداد هم ۹۰ . جنین هم ک همیشه چون تخمکم کمه کم تشکیل میشه برا همین گفتن جنی ...

اره الا جون اسپرم كه خوبه فكر جنين نكن، اگه شرايطش رو داري بنظرم خودت پيشنهاد رحم جايگزين بده، همه پول كه اول نميگيرن، انشالله مثبت كه شد، تو ٣ تا قسط پول رو تسويه ميكنيد، البته انشالله كه بگيره ارزشش رو داره، اگه هم خدايي نكرده نگرفت چيز زيادي از دست نميدي شايد ٥ ميليون اينا

اخه قبل این مورفوش ۲ بود تعداد هم ۹۰ . جنین هم ک همیشه چون تخمکم کمه کم تشکیل میشه برا همین گفتن جنی ...

دکتر به شما گفت این مورفو دو عامل ناباروری بوده؟ آخه برای همسرم من بعد پانکچر فهمیدیم دو دکتر گفت طبیعی 

بتام پایین بود. اخه ۵-۶ روز قبل موعدم ازمایش دادم ۴۳ بود. دو روز بعدش ۹۷ شد. دیگه بتا ندادم ولی بی ب ...

دقیقه بارداری اولم اینجوذی بود با کلومیفن شده بودم یازده سال پیش 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

امروز خیلی دلم گرفته خوش به حال اونایی که با نداشته هاشون راحت کنار میان و راضی میشن به رضای خدا من که نمیتونم فقط اداشو در میارم که قوی هستم که عیب نداره نوبت منم میشه بالاخره اما دلم آشوبه ازین همه حسرت . هر وقت غصه ی نداشتن بچه رو میخورم احساس گناه هم میکنم میگم نکنه ناشکری باشه نکنه دخالت تو کار خدا باشه ولی دلم آروم نمیگیره خسته شدم از دویدن و نرسیدن با هیچکی نمیتونم درد دل کنم فقط مامانم و همسرم این موضوع رو میدونن تا میام حرف بزنم میگن بیخیال باش درست میشه عیب نداره به زور از خدا نخواه نمیزارن درموردش حرف بزنم از درد دل پشیمونم میکنن

7 سال شد انتظارم از همه فاصله گرفتم به هیچکی نگفتم بچه دار نمیشم اما میدونم همه خودشون فهمیدن . چند شب پیش خونه مادر شوهرم داشتن از بچه داری میگفتن تا من رفتم نشستم حرفشونو عوض کردن میدونم نیتشون خیره اما دلم بدجور گرفته واقعا از زندگی خسته شدم پر از بغضم ما از حکمت خدا خبر نداریم ولی التماسش میکنم قسمش میدم به امام حسین که هیچ زنی رو اینجوری امتحان نکنه

بچه ها تورو خدا برام دعا کنید فقط شماها رو دارم باهاتون درد دل کنم دارم از بغض خفه میشم کم آوردم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
اره اونا هس و پردنیزولون. فک میکردم دکتر زرنانی سرم اینا بنویسه ولی گف نیاز نیس

سرم که من زدم باز سقط شد حالا زرنانی لوپوس اینا رومیگی قبول نداره منفکنم هیدروکسی کلورین هم میخایم این برا لوپوس هر چند ما نداریم لوپوس  

عه.  شوهر منم یک مورفولوژی  . دارو چیخورد، بازم خیلی ضعیف نبود حداقلش تخمک اهدایی میگفت 

سحر جان من اول بارداریم ۵۹ بودم قدم هم ۱۶۰ هستش، الان ولی اضافه کردم شدم ۷۳ ،۷۴

پس چاق نیستی 

کاربر باران هم میگفت حرکت بچش کمه و در حد سفت کردنش متوجه میشه الان خداروشکر کوچولوش چهارماهشه 

نگران نباش

دکتر به شما گفت این مورفو دو عامل ناباروری بوده؟ آخه برای همسرم من بعد پانکچر فهمیدیم دو دکتر گفت طب ...

احتمالا تعدادش زیاد بوده براشوهرت 

اره الا جون اسپرم كه خوبه فكر جنين نكن، اگه شرايطش رو داري بنظرم خودت پيشنهاد رحم جايگزين بده، همه پ ...

نمیدونم چی بگم والا. خیلی هزینه اش بالاست. اصلا خود این مساله هم نمیدونم همسرم قبول میکنه یا نه. باز میگم ب دکترم. ممنون