2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

یعنی ممکنه مشکل منم تیروئید باشه که رفته بالا و مانع رشد درست جنین شده؟وای خدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم والا فقط میتونم بگم برا من که ذخیرم پایین بود یعنی همون حدودای یک دکتر زنانم تاکید داشت زولادک ...

خيلي بهش اصرار كردم اگه ميشه آمپولو نزنم گفت با توجه به وضعيتت بايد بزني نميتونم ريسك كنم علم جديد ميگه اين ادامه درمان آندو و شروع سيكل واسه كسي با شرايط شماست، بايد هركاري كه كمك ميكنه بهت رو انجام بديم دوتا آمپول بايد بزني

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون که دقیقا درسته توکل بر خدا

ثمين جونم به جوجه كوچكت انرژي بده كمكش كن رشد كنه باهاش صحبت كن 

براش بخند از ارزوهات براش بگو .هيچ وقت از رحمت خدا ناميد نشو عشقم🙏❤️😘

سلام بچه ها من فرداساعت ده صبح انتقالمه دیروز و پریروز ساعت 8شب آمپول پروژسترونموزدم امروزم باید ساعت 8میزدم ولی یه مشکلی برام پیش اومده ساعت 11میتونم بزنمش اشکالی نداره مشکلی پیش نمیاد برا انتقال فردام؟ لطفا زودجوابمو بدین ممنون میشم

سلام بچه ها من فرداساعت ده صبح انتقالمه دیروز و پریروز ساعت 8شب آمپول پروژسترونموزدم امروزم باید ساع ...

سلام عزیزم به سلامتی باشه انشاا.... نه یکبار ایرادی نداره اما از این به بعد یه تایمی رو در نظر بگیر حالا تا نیم ساعت جابجایی موردی پیش نمیاد نگران نباش.البته فردا صبح احتمالا همونجا واست تزریق میکنن اینم در نظر بگیر اگه میخوای همیشه 8 شب تزریق کنی بگو بهشون شاید گفتن خودت امشبو خونه تزریق کن..حتما یادآوری کن بهشون..بیشتر از این لحاظ میگن که تا میخواد اثر هورمون کاهش پیدا کنه دارو تزریق بشه که بدن با شوک هورمونی مواجه نشه همین...موفق باشی گلم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام بالاخره نامه اعمالمو گرفتم امروز و حسابی غمگین شدم..روز برفی با این شرایط رفت و آمد که چقدر سخت بود، همسرم ماموریت. .چه شود...

امیدم به داشتن تخمک بود که سونو روز هفت نتیجه ش 6 تا فولکیکول بود 3 تا 10 یه 17 یه 13 و یکی 14 میل

دکتر گفتش که سیکلت کنسله اما بعد گفتش که آمپول رو ادامه بدم چهارشنبه دوباره بیا سونو اونوقت تصمیم میگیرم..اینم از داستان زندگیه من..درست زمانی که دارم به هدف نزدیک میشم یه چیزی پیش میاد که غیر منتظره س مثه بیماری همسر مثه این چالش..دیگه جدیدا باید بگم "پانکچرم آرزوست"😐

من چکار کنم خدااایااا سیکلمو کنسل کنم یا به این 4تادونه دلخوش کنم..ای وای..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
من متاسفانه تل گرام ندارم میشه اگر برات زحمتی نیست اینجا بذاری؟خدا خیرش بده دکتر رو خیلی دلمو آروم ک ...

عزیزم نه نمیدونم چیه من ایزوپرین داشتم شاید یه چیزی معادل اونه لاله بیاد بهتر میتونه کمکت کنه.....

سالسیلات دارا رو هم الان میذارم واست.......

فقط ببین کدوما بهت میسازه بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مواد غذایی حاوی سالیسیلات عبارتند از: 

بادام، سیب، زردآلو، کشمش، هلو، آلو، آلو بخارا، پرتقال، توت، توت‌فرنگی، گیلاس، خرمای خشك، تمشك، گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل‌دلمه، قارچ، سیر، ریشه شیرین‌بیان و ادویه‌هایی مثل آویشن، دارچین، پودر كاری، فلفل و زردچوبه. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرمرجون من از بهمن خيلي موردهاي منفي ديدم  در عين اينكه جنين شناسشو خيلي تعريف ميكنن دو تا از ...

نانا جان من با دوستمون که دلخور بودن از پبگیری گاندی پرسیدم گفتش که گویا روز پانكچر فقط تعداد تخمكها رو گفتن و اينكه ٣روز ديگه تماس بگیره و میگفتش که چرا همه چیز رو دقیق توضیح ندادن

شما روال کار باقی مراکز رو میدونید بعد پانکچر دقیق توضیح میدن شرایط جنین رو؟من یادمه ابن سینا یه کارت فریز دادن و تعداد و گرید جنین رو گفتن همین

باشه چشم .آنا جون ی سوال.من ساعت 9 شب /3 صبح /9 صبح و 3بعدظهر باید ساعتهایه شیاف و امپول رو تنظیم کن ...

عزیزم یه درمیان باشه بهتره یا اینکه مثل من دو تا آمپولتو با هم تو یه سرنگ بزن و شیافاتو هم هد هشت ساعت قبل و بعد آمپول بزن.....

اینطوری بهتره.....

هم رفت و آمد کمتر میشه هم روالشم نرماله.....

منم امروز کمردرد گرفتم. رفتم آزمایش تیرویید دادم. tsh 2.8 شده بود در حالیکه 12 روز پیش که آزمایش داد ...

من ۶ بود tsh دکتر داروم رو بیشتر کرد قراره چهاردم دوباره ازمایش انجام بدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم امروز کمردرد گرفتم. رفتم آزمایش تیرویید دادم. tsh 2.8 شده بود در حالیکه 12 روز پیش که آزمایش داد ...

عزیزم علت بالا رفتنش کاملا منطقیه چون دردونت چند ماه اول غده تیروئید نداره و بارش میفته رو دوش مادر......

یعنی غده تیروئید مادر برا مامان و نی نی کار میکنه و ممکنه کم بیاره.....

سلام بچه ها من فرداساعت ده صبح انتقالمه دیروز و پریروز ساعت 8شب آمپول پروژسترونموزدم امروزم باید ساع ...

عزیزم یه بار موردی نداره اما هی بی برنامه نشه......