2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

آنا جون من امروز رفتم پیش ی دکتر دیگه.تموم مدارکمو گذاشتم جلوش نگاه کرد گفت شما 6هفته ای ولی ساک بارداریت اندازه 5هفتست یک هفته کم داری.گفت با سونو نمیشه نظر داد برو ی آز بتای مجدد بده.با عدد بتات نظر بدم .رفتم تیتر بتا دادم تویه 8روز فقط 370تا اضافه شده .الان بتا 778 شده تازه.بردم پیش دکترم نگاه کرد گفت ببین بتات پایین هست درست ولی جنینت داره تقلا میکنه برا موندن.گفتن دکتر خودم گفت من به این بارداری امید ندارم گفت دکترت وجدان داره اصلا؟آدم به مریضی که 11ساله منتظره ی همچین چیزی میگه؟گفت من نمیگم وضعیتت عالیه جنینت عالیه همه چی اوکی هستش ولی اینو میگم خدا بخواد میمونه.فعلا جنین داره تقلا میکنه برا موندن ما چرا کاری کنیم که از تقلا دست برداره؟ما کمکش میکنیم تا رشد کنه یعنی حداقل دست روی دست نمیذاریم و با قرص تقویت میکنیم انشالله که رشدش نرمال میشه بهرحال ما سعی خودمون رو میکنیم پناه برخدا.بعد بهم مولتی پریناتال داد روزی 1عدد/کلسی پاور داد فکر کنم گفت هفته ای 1عدد ولی داروخونه زده روزی 1عدد وهر 8ساعتم 1دونه هیوسین-ان-بوتیل بروماید 10

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اون که دقیقا درسته توکل بر خدا

ثمین جون قرار بود مامان قوی ای باشی دیگه...بسپار به خدا، حرف اینجور پزشکی که به خودش جرات میده به راحتی با احساسات و زندگی کسی بازی کنه رو لطفا نشنیده بگیر...واقعا انسانیت سرشون نمیشه...حالا صبر کن قلب نی نیمون بزنه بعد برو بهش نشون بده که هی بلدم بلدم نکنه...بعدم ان شاءالله قلب کوچولومونم صحیح و سالم میزنه ...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون من امروز رفتم پیش ی دکتر دیگه.تموم مدارکمو گذاشتم جلوش نگاه کرد گفت شما 6هفته ای ولی ساک بار ...

خدا رو شکر ،بفرمااااا دیدیییییی مامان ثمین...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
گلم تمام ازمایشهایی که انا گذاشته تو صفحات قبل همه رو انجام بده بعد انتقال بعدیت رو انجام بده 

عزیزم همه آزمایشات انجام دادم قبلا فقط خواستم بدونم ماه آینده برم چیکار میکنه تا برنامه ریزی کنم

ثمین جون قرار بود مامان قوی ای باشی دیگه...بسپار به خدا، حرف اینجور پزشکی که به خودش جرات میده به را ...

انشالله اون روز رو ببینم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الان نزدیک یک هفتست  

ایشالا که هیچ طوری نیست....فک کنم ما که انتقال میدیم  نیاز به داروی تقویت جنین داریم...دکتر ثمین جون هم داده....

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
آنا جون به دادم برس من بازم لک قهوه ای دیدم . الان روزی دوتا آمپول دارم دکترم گفت میتونی شیاف بزاری ...

عزیزم برا لک اضافه نکن استراحت کن اگه دیدی داره بیشتر میشه اضافه میکنی چون نمیشه که هی اضافه کنی.....

فرض کن سه تا شد بازم لک داشتی میکنی چهار تا؟

اگه بیشتر از لک و در حد خونریزی بود اون موقع پروژسترونتو اضافه میکنی.....

فقط استراحت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جونم منم ترشح کمرنگ دارم...هر لحظه خودمو با دستمال چک میکنم

عزیزم ترشح و لک دیگه اتفاقای عادین برامون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ترشح و لک دیگه اتفاقای عادین برامون......

آنا جون دکتر امروزی بهم گفت دو تا شیاف بزن دوتا امپول پروژسترون.گفت آمپول پروزسترون به رشد جنین کمک میکنه نمیدونم والا راسته یا نه

آنا جون من امروز رفتم پیش ی دکتر دیگه.تموم مدارکمو گذاشتم جلوش نگاه کرد گفت شما 6هفته ای ولی ساک بار ...

دست گلش درد نکنه.....

واقعا دکتر باید یه لحظه خودشو بذاره جای بیمار.....

عزیزم پس تو هم همتتو بکن.....

اولین ماری که باید بکنی اینه امیدوار باشی و استرسو تا حد امکان از خودت دور کنی.....

به چیزای خوب کنی......

با ذره ذره روح و جسمت تلاش کنی نگهش داری.....

کاری کن خونرسانی به خوبی انجام بشه مایعات و سالسیلات دارا.....

لیست سالسیلات دارا تو کانال هست.....

بازم برات میذارم ببین کدوم با بدنت میسازه بخور.....

انار رو جدی بگیر خیلی خوبه.....

آنا جون دکتر امروزی بهم گفت دو تا شیاف بزن دوتا امپول پروژسترون.گفت آمپول پروزسترون به رشد جنین کمک ...

به حرفش گوش کن چون هدفش اینه وروجکتو نگه داره پس به حرفش گوش کن......

دست گلش درد نکنه..... واقعا دکتر باید یه لحظه خودشو بذاره جای بیمار..... عزیزم پس تو هم همتتو بکن. ...

من متاسفانه تل گرام ندارم میشه اگر برات زحمتی نیست اینجا بذاری؟خدا خیرش بده دکتر رو خیلی دلمو آروم کرد.فقط آنا جون اون قرص آخری رو میدونی چیه؟

به حرفش گوش کن چون هدفش اینه وروجکتو نگه داره پس به حرفش گوش کن......

باشه چشم .آنا جون ی سوال.من ساعت 9 شب /3 صبح /9 صبح و 3بعدظهر باید ساعتهایه شیاف و امپول رو تنظیم کنم میشه ساعت 9شب و 3بعدظهر امپول بزنم 3صبح و 9صبح شیاف ؟یا نه یکی در میون شیاف و امپول بزنم نظرت چیه؟

اره کلا همش سخته این روزا نمیگذره . من سونو خداروشکر مشکلی نداشت ولی کمرد درد و ترشح قهوه ای عصبیم ک ...

منم امروز کمردرد گرفتم. رفتم آزمایش تیرویید دادم. tsh 2.8 شده بود در حالیکه 12 روز پیش که آزمایش داده  بود، 1.6 بود!! حالا فردا صبح زنگ میزنم دکتر داخلیم ببینم چی میگه. واقعا نمیدونم چطور میشه یهو میره بالا بعد از بارداری!! حالا دارو هم مرتب میخوردم! شما تیروئیدت پایین اومد؟؟ دوز داروت چقدره؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷