2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047395 بازدید | 684597 پست
بچه ها امشب خاهرشوهرم بهم زنگ زد امشب رو روزه بگیر برا کسایی که باردار نمیشن واقعا از رو دلسوزی بود ...

الهی...

حالت رو میفهمم

خصوصا وقتی چندسال میگذره  و بچه نداری

دیگه کار از شوخی" یه بچه بیار "میگذره و این حرفای به ظاهر خیرخواهانه و ... شروع میشه.

گرچه به واقع این دوره زمانه زمانه ای نیست که کسی از اطلاعات پزشکی و معنوی و دعایی و ... مطلع نباشه 

من خودم این رفتار رو نمیپسندم گرچه نیت طرف مقابل خیر باشه خودمم بارها و بارها از بهترین پیشنهادها تا سوزاننده ترین  زخم زبون ها رو شنیدم و اشک ریختم 

ولی این روز برای هیچ کدوم از شماها دور نیست که هرلحظه که نگاه به صورت فرزندتون میکنید هزاران بار خداروشکر کنید و همه تلخی های گذشته رو هرچند سخت فراموش کنید

ان شا الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من فردا زنده باشم روزه میگیرم امشب اعمالشو انجام دادم عجیب تو ذهنم میومدی و اسمت از جلو چشمم ر ...

الهی قربووومت برم عزیزم😭😭😘😘 الهی سال دیگه این شب بچه هات بغلت باشن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها امشب خاهرشوهرم بهم زنگ زد امشب رو روزه بگیر برا کسایی که باردار نمیشن واقعا از رو دلسوزی بود ...

کاملا میفهممت. جدیدا مامانم هی زنگ میزنه میگه خانم فلانی گف ب فاطمه بگو فلان کارو بکنه، بهمانی گف میگن فلان دکتر خیلی خوبه بره پیش اون و..... دیگه خیرخواه تر از مادر آدم کیه؟ ولی خیلی غصه ام میگیره نمیتونمم بهش بگم ک در این مورد حرف نزنیم. هر چی میگه میگم باشه چشم. ولی دلم خیییبلی میسوزه، بیشترم برا خودش ک چقد ناراحت بوده، احتمالا پیش دوستاش گفته حالا هر روز یکی ی توصیه ای داره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من زیاد اینجا چت نمیکنم ولی میام همه پیام ها رو میخونم و ...

قربوووونت برم عزیزم😭❤️❤️ چقد لذت بخشه آدم وقتی میفهمه تو سراسر کشور و حتی دنیا هستن کسایی ک ب یادتن و برات دعا می کنن.

منم از عمق وجودم امشب تو گریه هایی ک داشتم سر برنامه حسینیه معلی، دعا کردم سال بعد شب اول محرم هممون بچه هامون بغل مون باشن😭😍

سلام بچه ها امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من زیاد اینجا چت نمیکنم ولی میام همه پیام ها رو میخونم و ...

الهی قربونت برم ممنون که بیادم بودی عزیز دلم خیلی خوشحال شدم

انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم و همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️🧿

انشالله مصلحت خدا با حاجت دلت یکی باشه 😘🫀

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره رژیم سختیه چون نون نمیتونی بخوری،نون فاقد گلوتنم خیلی مزه نون نمیده😅 من تقریبا یه ماهه دارم سعی ...

عه من شنیده بودم ک مثلا تو یک ماه ۸ کیلو کم میکنی شایدم بیشتر

چون من با کالری شماری راحت ۵ کیلو کم میکنم

ولی چ فایده ک رژیم گرفتن برام سخته خیلی شکمو ام

وگرنه حالم بهم میخوره از چاقیم دلم میخواد وزنم ۶۰ باشه

الان ۷۳ هستم قدم ۱۵۷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانومای گل میشه دعا کنید بخت مامانم باز بشه مجدد

و با فردی ازدواج کنه ک واقعا فرد خوبی باشه همدمش بشه تو تنهایی هاش و اذیتش نکنه از هر نظری

من خیلی بهتون مدیونم همیشه همه جا دعاهاتون نجاتم داد و آرومم کرد

ممنونم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد این پیام رو میزارم تا قبل فاسد شدن دارو ها یه متقاضی پیدا بشه

ببخشید که پیامم تکراریه🙏🙃

❌سلام عزیزان لطفا توجه کنید به پیامم❌

✔️ انوکساپارین ۴۰ 🔴 ۸ عدد

✔️ آمپول پروژسترون ۵۰ 🔴 ۱۱ عدد

✔️ شیاف اکتوژست ۴۰۰ 🔴 ۱۳ عدد

✔️ ژل کریون (پروژسترون) ۸٪ 🔴 ۱۲ عدد

دوستان گلم من دیگه برای انتقال مجدد نمیرم تاریخ دارو ها تا یه حدی هست بعدش فاسد میشه

لطفاً هرکسی که نیاز داره بهم درخواست دوستی بده براش ارسال کنم

اگر ساکن تهران یا اطرافش باشید خیلی بهتره با اسنپ بفرستم!

با پست سخته برام ، پست نزدیک محل نیست

اگه درخواست دوستی باز نمیشه سایت اذیت میکنه

۰۹۳۸۸۹۴۳۷۵۸

شماره تماسم هست

ایتا ، روبیکا ، تلگرام ، واتساپ روش نصب دارم

هیچ هزینه ای هم گرفته نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی 😔😔

سلام هپی جان. کلی پیام نخونده داشتم. نرسیدم بخونم اما از ریپلای ها خوندم که دلگیری و اذیتت کردن. اولا که حساب اونها با خداس و دل شکستن مخصوصا  دل مادر بچه از دست داده، خییییلی بار سنگینی داره. خدا بدتربن امتحاناتی که میتونه از بشر بگیره امتحان به واسطه فرزنده. الهی هیچ کس با بچه اش امتحان نشه که خییییلی سخته. اون ادمها به کنار. اما عزیزم به خاطر خودت میخوام از این ادمهای سمی فاصله بگیری. شما الان روحیه ات خیلی حساسه. اعصاب و شرایط روحی هم روی جسم اثر میگذاره. سعی کن فاصله بگیری ازشون، نشین دیگه عزاداری کن و یک تفریح سالم برای خودت دست و پا کن، اگر شد یک سفر، فقط هر جور شده خودتو از این شرایط بد روحی سعی کن بیرون بکشی که اگر از نطر روحی بهتر باشی بدنت هم زودتر رفرش میشه. فقط به اقدام بعدیت فکر کن و اینکه جوجه هات منتظرن بیان تو شکم مامانشون

۴۷عزیزم

سلام اترین جون. برات تعریف کرده بودم که یک نفر رفته مام جای دیگه بهش گفته بودن تخمک اهدایی؟ همونجا دکتر علیرصایی بهش کای روحیه داده بود گفته بود حالا خیلی وقت داری که به اهدایی فکردکنی. تا ۴۸ هم شانس استفاده از تخمک خودتو داری

سلام بچها امروز هر کی روزه میگیره منم از دعا خیرش فراموش نکنه من هنوز لکه بینی دارم نتونستم روزه بگی ...

عزیزم خدا قبول کنه روزه هستم اول به نیت تمام خانمهای اینحا. جز اولین نفرا اسم شما را اوردم. الهی به حق شش ماهه امان حسین سال دیگه دامنت سبز باشه