2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منو یکی از بچه های سایت لطف کردن و تگ کرد . خیلی صفحلت زیاده میشه لطفا بگسد برای آزواسپرم کدوم مرکز رو میگید مام ، گاندی ، ابن سینا . از تبریز داره خواهرم میاد مشکل داره و هیچ اطلاعاتی نداره ممنون میشم بگید 

سلام دوستای مهربونم من امروز بازم حالم خوب نیست همش نا امیدی میاد سراغم .تورا خدا اگه کسی میره بیمار ...

اترین عزیزم چرا اینقدر خودت رو اذیت میکنی اگه نشد هم اهدایی میگیری 

اون دفعه که من رفتم مام یه خانم بود که همون جا باهم دوست شدیم و 43 سالش بود دکتر بهش گفت اهدایی بگیر گفته بود خواهر خودمم بود حتما میگفتم اهدایی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اگه اون بخواد میشه اگر نخاد برگی از درخت نمی افته انشالله بهتر از اینها نصیبمون بشه صلاحی تو کارش هس ...

انشالا خاهرم انشالا امشب اول محرمه براهم دعاکنیم انشالا حاجت روا بشیم😭فردا روزه گرفتن خیلی خوبه حضرت رمزای تو‌این روز روزه گرفته وحاجت‌روا شده انشالا ماهم حاجت روا بشیم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشالا خاهرم انشالا امشب اول محرمه براهم دعاکنیم انشالا حاجت روا بشیم😭فردا روزه گرفتن خیلی خوبه حضر ...

خییییلی از دوستانی ک فردا روزه میگیرن التماس دعا دارم😭 من محرومم امسال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم بیش از اندازه تحقیق میکنم از یه لحاظ خوبه اطلاعاتمون زیاد میشه😁ولی از یه لحاظم استرسو زیاد میکن ...

دیگه به یه مرحله ای میرسی استرست کم میشه خیلی.

منم اتفاقا تخمدان چپمم توی پانکچر دومم کیست آندو در آورده بود که وقتی رفتم برای شروع سیکل انتقال از بین رفته بود‌. خدا رو شکر پس ۵ هم کم میشه انشالله. 

بله من دکترم با پریود انتقال میداد ولی خیلیا رو هم دیدم بدونه پریود انتقال میدن. اگه رفتی دکتر باز حتما بهش بگو ببین قبول میکنه بدونه پریود انتقال بده برات. 

کدوم شهری دکترت کیه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها کسی تا حالا سی دی اف همون ویاگرا واژینال استفاده کرده  کارش چیه تاثیرش چیه عوارض هم داره

من داشتم واسه خونرسانی به رحم و افزایش اندومتر هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چقدر خوشحال شدم دیدم باردار شدین .تبریک میگم عزیزم ان شاالله به سلامتی دوران رو بگذرونید.با جنین خود ...

ممنون عزیر دلم ، انشالله قسمت همه چشم انتظارها،

برام دعا کنین تا آخرش خوب پیش بره ❤️🙏🥰

با تخمک اهدایی رادیس جان اگه خاطرتون باشه اینجا و همه جا پیگیر بودم 

من وقتی بی بی مثبتم دیدم اصلا ذوق نکردم و خوشحالی نکردم جز یه حس ترس داشتم و استرس. تازه فهمیدم تلاش ...

دقیقا ، خصوصا امثال من که چندباری هم مثبت شدن رو تجربه کردن این فقط خوشحالیه اولیه است ولی باز همینم خیلی شیرینه ، امیدی که این شیرینی میده آدمو تا آخر قوی نگه میداره 

سلام دوستای گلم. امشب شب اول محرم هست دعا میکنم انشاءالله همگی صاحب اولاد سالم وصالح بشید. همگی به آرزوهاتون برسید. سال دیگه با نی نی هاتون تو مراسم ایام محرم شرکت کنید 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 

خدایا شکرت
سلام عزیزم،من فعلا پانکچر کردم و جنینامو فریز کردم،برای انتقال فعلا کار دارم رحمم آماده نیست،دارم دا ...

دیروز پانکچر شدم ۴تا تخمک شد

۲۰تا پروژسترون داد روزی دوتا بزنم پنجشنبه برم ببینم چندتا جنین بشه

نمیدونم میخوان چیکارم کنن نمیدونم چرا اینهمه امپول دادن

اترین عزیزم چرا اینقدر خودت رو اذیت میکنی اگه نشد هم اهدایی میگیری  اون دفعه که من رفتم مام یه ...

شما مرکز مام انجام انجام دادین ؟ میشه اطفا راهنمایی م‌کنید چه طوره ؟ راضی هستین؟ بعضیا گفتن شبیه تجارت خونه س و فقط پول میگیرن بعضیام خیلی راضین من گیج سدم