2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
قربونت بشم بهار جان همچنین خودت عزیزم الهی خدا گلپسرت حفظ کنه و به زودی خواهر و برادر نصیبش کنه انشا ...

ممنونم عزیزم ان شاالله با همدیگه دوباره مامان میشیم 😘

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
همیشه دلم که میگیره یه چیزی از غیب میرسه حالمو عوض کنه امروز این جملات رو خوندم گفتم با شما به اشترا ...

ممنونم عزیزم چ کار خوبی کردی مارو هم سهیم کردی❤️❤️خیلی نیاز داشتم بهش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم من الان یه شاخ رحم از دست دادم بنظرتون پریودم بهم نمیریزه خیلی از این بابت میترسم

منطورت از شاخ رو نفهمیدم آترین جون. اگه منظورت لوله فالوپ هس که نه بهم نمیریزه. من لوله چپمو از دست دادم ولی همچنان مرتب سر وقت پریود میشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شوهرم واریکوسل داره مورفو ۲درصده که دکتر گفت چون تعداد زیاده جبران میکنه.جنینا کیفیت دارن دکتری که ع ...

یعنی به اتقال دکتر مربوطه؟یا اینکه خودشون تکون خوردن و جابه جا شدن؟

اخخ دکتر من گفت اینا تا ۳روز تو محیط رحم معلق هستن تا خودشون رو به رحم بچسبونن به اصطلاح لانه گزینی کنن

فدات الهی به بعدش شادی وسلامتی باشه فاطمه جان انشاالله این انتقالت پر برکت و موفق بشه 🤲😘

قربوووونت برم عزیز دلم❤️ ان شاالله برا هممون ازین ب بعد شادی و سلامتی باشه😘❤️

چون که این جنین کلا مال من نیست نه تخمک و نه اسپرم بخاطر اون پرسیدم،ولی بعید میدونم شبیه من بشه،بازم ...

نه عزیزم شبیه شما نمیشه اون ژن هست که تاثیر میزاره همه چیش شبیه پدر و‌مادرش میشه اون فقط از خون شما تغذیه میکنه ساید استرس و ناراحتی و حالات شما روش تاثیر بزاره 

ولی از نظر ژنتیک همه چیش به پدرو‌مادرش میره 

سلام آترین جون خدا به دلت صبر بده عزیز😞 خدا شاهده این روزا چقدر برای تک تک بچه ها غصه خوردم. راست ...

دقیقا منم🥺😭. الهی همه نتیجه مثبت پایدار بگیرن و اون مثبت خوشگله رو هم بعد ۸-۹ ماه بغل کنن😍 الهی شما و همه دوستان باردارم راحت و سر موعد نینی رو بغل کنین❤️

آره گلم تخمدان هست گفتم شاید از تخمدان هورمون یا تخمک آزاد و به رحم میده که هر ماه پریود میشیم.البته ...

نگران نباش عزیزم. ازون لحاظ مشکلی پیش نمیاد ان شاالله

لوبیا سبز واقعا تاثیر داره تو بالا برن ضخامت ؟  یه نفر تو یکی از تاپیکا می‌گفت برعکس عمل میکنه ...

واقعا آدم میمونه

منم شنیدم که خوبه

حالا باید سرچ کنم

البته من برای اینکه امتحان کنم تاثیر داره یانه ماه پیش خوردم و۱۴ سیکل  که دگتر گفته بود برم سونو رفتم که دکتر گفت آندومتر سه خطی 

همچنین برای خودت عزیزم 

😘😘❤️

مرسی عزیزم 

عزیزمی 

خوبی شما 

عزیزم شما یادمه گفتین هماتوم داشتین !؟

هماتوم از بین رفت !؟لکه بینی هم داشتین !؟

بعد تا کی لکه بینیتون از بین رفت !؟

عزیزمی  خوبی شما  عزیزم شما یادمه گفتین هماتوم داشتین !؟ هماتوم از بین رفت !؟لکه بینی ه ...

قربونت برم خداروشکر خوبم،هماتوم یکم بعد از سونو انتی از بین رفت البته دیگه آمپول و شیاف استفاده میکردم مرتب،بله لک بینی هم داشتم دیگه چند روز قبل از سونو که واسه وضعیت هماتوم برم لخته دفع کردم که بعدش رفتم سونو گفت هماتوم دفع شده

ماه پیشم تقریبا یه خونریزی کم داشتم که بازم رفتم سونو یه تیکه از جفت کنده شده بود چون انقباض زیاد دارم دکتر گفت به جفت فشار میاد بخاطر اونه

الان در حال حاضر شیاف استفاده میکنم دیگه خوبم شکر خدا

عزیزمی  خوبی شما  عزیزم شما یادمه گفتین هماتوم داشتین !؟ هماتوم از بین رفت !؟لکه بینی ه ...

هماتوم چیز خطرناکی نیست اکثرا توی بارداری پیش میاد من سر بچه های خودمم که طبیعی باردار بودم داشتم که معمولا تا سونوی آنتی دیگه از بین میرفتن کلا