2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
واااای دقیقا👍🏻 بهاره جون شما نمی دونین آزمایش nipt رو دقیقا برای چ مواردی درخواست می کنن؟ برای م ...

نمیدونم عزیز. من روز سونو ان تی یه آزمایش خون همزمانم داشتم ولی نمیدونم اسمش چی بود

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
انشاالله🙏🏻 شما ویار دیگه ندارید؟

خیلی حالت تهوع دارم بیشتر صبح زود

ولی خیلی بهش محل نمیدم🤣

برنج و گوشت و مرغ خیلی وقته نتونستم بخورم

بیشتر سیب زمینی و حبوبات می خورم

خودت الان چطوری؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان که باز درخواست میدم میگه شما قبلا درخواست دادین، اگر باهاش ارتباط داری میشه لطف کنی بگی ایشون ب ...

@باران31    

عزیز دلم میشه به ناریس جان درخواست بدین 😘🫀

سایت خطا میزنه 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم عزیز. من روز سونو ان تی یه آزمایش خون همزمانم داشتم ولی نمیدونم اسمش چی بود

اون آزمایش دابل تست بود اونو دادم ولی دکتر خیلی تاکید کرد این آزمایش و حتما بدم و با جواب برم پیشش 

نمی دونم توی ان تی مشکلی بود ک اینو برام درخواست کرد یا اینکه دلیل دیگه ای داشت

مرسی ک جواب دادی بهاره قشنگم❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ایشون عاشق شماست داره اینکارو میکنه بنظرم واقعا یه مرد واقعیه.

دقیقا نظر منم از اول همین بود :)

از علاقه ی زیاد خودشو حذف کرده 🥲

ولی بنظرم یه چیزی که مصلحت خدا باشه و دل ما بنده ها ناراض

خود خدا یه ارامش عظیمی میفرسته به قلب ادم :)

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همه عزیزان آمدم ازتون تقاضا کنم منم دعا کنید دوشنبه انتقال دادم انشالله با دعای شما عزیزان هرچی صلاحه همون بشه ولی خب نمیدونم چرا انقدر نامیدم زیر دلم همش درد میکنه از همون فردای انتقال نمیدونم بقیه هم این تجریه رو داشتن یا نه 

@favali     @alaae     سلام دوستانم،خوش به حالتون چه کیفی کردین رفتین همو د ...

سلام حورا جانم خوبی سادات خانم؟😍

قربووونت برم آره ب خدا کیف کردیم😍

الهی ی روز هممون دور هم جمع شیم با بچه هامون حرم اقا🥺😭😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هیییی فروتنه دیگه سیکل بلندبرام برداشت رفتم روزانتقال گفت ۳تادخترداری بیابرات انتقال بدم اون همه ...

ای وایی چقد طولانی و سخت بوده مراحلت.ناامید نشو گلم اینهنه هزینه کردی 

سلام به همه عزیزان آمدم ازتون تقاضا کنم منم دعا کنید دوشنبه انتقال دادم انشالله با دعای شما عزیزان ه ...

سلام عزیزم میدونم واقعا سخته ولی اصلا ب علایم توجه نکن بود و نبودشون یچ فرقی تو نتیجه نداره . بدن با بدن فرق داره.

ان شاالله که این تلاش تون به یه نتیجه مثبت خوشرنگ تپل ختم بشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اون آزمایش دابل تست بود اونو دادم ولی دکتر خیلی تاکید کرد این آزمایش و حتما بدم و با جواب برم پیشش&n ...

ببخشید نتونستم کمکی کنم.

به دلت بد راه نده، اگر مشکلی بود سونوگراف همون جا میگفت.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم میدونم واقعا سخته ولی اصلا ب علایم توجه نکن بود و نبودشون یچ فرقی تو نتیجه نداره . بدن با ...

قربونت عزیزم میدونم آدم این دوهفته بدترین کابوس‌ها و ساعتها رو میگذرونه ماشالله کم تجربه نداریم ولی هردفعه بازم عادی نمیشه هرچی میخوای اهمیت ندی باز فکر آدم میره سمتش 

هیییی فروتنه دیگه سیکل بلندبرام برداشت رفتم روزانتقال گفت ۳تادخترداری بیابرات انتقال بدم اون همه ...

چقد اذیت شدی🥺🥺 شما که یه بچه دارین کاشکی از اول نمیرفتین دنبالش خدا دخترت بهت ببخشه 

جنین شناسش باید همون اول تعیین جنسیت میکرد الان انقد اذیت نشده بودین