2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام وقتتون بخیر  من بخاطر ضخامت بالا انتقال جنینم کنسل شده خودم مشکل صخامت رو دارم با دوفاستون کنترلش میکنم ولی دکتر بهم روزی سه تا استرادیول داد و روز ۹ شد ۱۲ 

بعد گفتش انتقال کنسله میخاستم ببینم کسی سرایط منو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقتتون بخیر  من بخاطر ضخامت بالا انتقال جنینم کنسل شده خودم مشکل صخامت رو دارم با دوفاستون ...

نمیشده همون روز ۹ انتقال بده؟

ماه قبلش با سونوچک نکرده بود ضخامت به صورت طبیعی چقد بالا میره که متوجه بشه چندتا استرادیول بده؟

از معده درد دارم تلف میشم خیلی ضعف میکنم جلو خودمو میگیرم 

به من قرص فموبرا قبل تخمک کشی داد دکتر 

بعد تخمک کشی کوالی فول 

منم بعد خوردن قرصا ضعف میکردم دست و پام از گرسنگی شل میشد 

ولی الان کوالی فول میخورم اصلا ضعف ندارم 

نمیدونم به خاطر ویار ک دارم

به من قرص فموبرا قبل تخمک کشی داد دکتر  بعد تخمک کشی کوالی فول  منم بعد خوردن قرصا ضعف م ...

فعلا به این مرحله ها نرسیدم.به همسرمم دارو ندادن نمیدونم چرا!فقط ویتامین ای سی و فولیک اسید چندمدت خورد.الانم فقط ای و سی.

چند روزی استراحت مطلق باش بعد تست بده. بهت انتی بیوتیکم دادن؟ نکنه عفونتی چیزی داری

استراحتم فعلن تا۲۷برم دکتر خودم ببینم سونو مینویسه برم..اره روزی ۴تا آنتی بیوتیکم میخورم..عفونت داشتم دکتر گفت کمه..ازاول سوزش دارم