2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امگا رو‌خودم گرفتم با ویتامین ای بقیه رو‌دکتر داده  تازه بهم گفت خاویار بخور  زیتون بخور ...

خاویار اشپل ماهی خاویار هست

ازش بپرس اگر میتوتی اشپل ماهی دیگه رو بخور

یه کیسه نازک تو شکم ماهی هست که توش پر از دانه های نارنجی رنگ.با تخم مرغ هم بزن مثل کوکو درست کن.

بازارهای ماهی میتونی پیدا کنی. اکثر مردم نمیدونن چیه اگر تو ماهی شون باشه میریزن دور

نه من آزمایش انعقاد ندادم. تا قبل مثبت شدن که باید میزدم بعدشم دکترم گفت تا آخر بارداری حتما باید بز ...

اوکی عزیزم ان شاالله که همه چیز برات خوب پیش میره و به سلامتی زایمان میکنی 🤲❤

نه عزیزم اصلا اصلا نترس اولش شاید از اتاق عمل و اون نور بالای سرت و تختش بترسی ولی هیچی نیست آمپول ر ...

مرسی عزیزم ،میگم من خیلی استرسی شدم توی بارداری وقتی هم استرسی میشم نفسم میگیره و تپش قلب میگیرم باید برم توی هوای آزاد یا باد خنک کولر بهم بخوره خوب شم نکنه اون موقع که میگی پاهات داغ میشه و بی حس من یهو استرس بگیرم نتونم قشنگ دراز بکشم دکتر کارشو بکنه،🤦‍♀️یهو نخوام فرار کنم از اونجا🤭

همتون تو داروها ب کمپلکس دادین من ندارم چرا.نکنه برا بعد انتقال هستش؟

منم ندارم ، این هاروهم  بعد انتقال بهم داد، 

البته قبل انتقال آنوکسا و استردیول و فرتیل و هیدروکسی و فرتیل رو هم بهم داده بود گفت بعد انتقالم ادامه بدم

مرسی عزیزم ،میگم من خیلی استرسی شدم توی بارداری وقتی هم استرسی میشم نفسم میگیره و تپش قلب میگیرم بای ...

نترس اگه بترسی آرامبخش می زنن یا بی هوش می کنن 

خودت آنقدر مشتاق دیدن نوزادت هستی به چیزی فکر نمی کنی 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

نترس اگه بترسی آرامبخش می زنن یا بی هوش می کنن  خودت آنقدر مشتاق دیدن نوزادت هستی به چیزی فکر ...

اوکی عزیزم ،اوله بارداری انقدر قوی بودم میگفتم طبیعی بدون درد انجام بدم بعد جلو تر رفتم گفتم نه سزارین با بی حسی موضعی،الان باز بیشتر ترسیدم ،ولی خیلی دلم میخواد لحظه ای که بچه رو میارن بیرون به هوش باشم و ببینمش😍😍😍😍

مرسی عزیزم ،میگم من خیلی استرسی شدم توی بارداری وقتی هم استرسی میشم نفسم میگیره و تپش قلب میگیرم بای ...

عزیزم اصلا نمیتونی تکون بخوری اصلا نگران نباش پاهات دیگه مال خودت نیست بخوای هم نمیتونی فرار کنی فقط دست داری توی اون شرایط که همونم گیر سرم و آمپول و ایناست

به زور بعد از عمل چند نفری بلندت میکنن میزارن روی تخت دیگه فک میکنی صد کیلو شدی چون پاهات حس نداره پاهاتو اونا برات جابجا میکنن 🤣

اوکی عزیزم ،اوله بارداری انقدر قوی بودم میگفتم طبیعی بدون درد انجام بدم بعد جلو تر رفتم گفتم نه سزار ...

به پرستار بگو باهات حرف بزنن بهت آرامش بدن اذیت نشی،مامای خصوصی هم میتونی بگیری بیاد اتاق عمل باهات حرف بزنه بهت آرامش بده،هزینه زیادی هم فکر نکنم داشته باشه

همسرم رو میزارن بیاد اتاق عمل؟ دلم میخواد بند نافشو همسرم قیچی کنه

نمیدونم خصوصی شاید بزارن باید بپرسید ولی غش نکنه یهو همسرت چون صحنه جالبی نیست آخه خون و شکم باز شده شما