2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
اخه ترشح دائم دارم..بعدش اگه نرماله تست چرا مثبت شد

این تست رو دکتر خودت تایید کرد؟خب مجدد تست بده جای دیگ .منم تجربه ای ندارم و واقعا الان حالتومیدونم چقد بد .کاش یه مشورت کنی با یه دکتر دیگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سحرجان ممنون میشم راهنمایی کنی؟

عزیزم اگه تستت مثبت شده احتمال داره که اون موقع کیسه یه سوراخ داشته مایعات زیاد بخور خیلی وقتا این سوراخ ریز خودش بسته میشه مثل اون موقع که سوزن میزنن امینوسنتز کیسه یه سوراخ ریز میشه ولی دوباره ترمیم میشه تا جایی که امکان داره بلند نشو غذا خوابیده بخور معمولا یک هفته بعد تست امینوشور تکرار میکنن

عزیزم اگه تستت مثبت شده احتمال داره که اون موقع کیسه یه سوراخ داشته مایعات زیاد بخور خیلی وقتا این س ...

خوب شد اومدی عزیزم.نمیدونم چرا بارداری های انروزی اینجورشده.یا ای وی اف اینجوریه

تو گرمی زیاده روی نکن منم عسل زیاد خوردم به سوزش افتادم قطع کردم خوب شد.

قرص تقویتی زیاد میخورم 

فردا دکتر الرژی نوبت گرفتم 

از اول به پرژسترون حساسیت داشتم باسنمو از بس خارونده بودم زخم شده بود بعد سقطم یهو‌بدنم ریخت بیرون و‌متورم شدم 

فعلا داروهای تقویتی 

مثل اوابووست،فرتیل اید ،ویتامین ای ودی ،امگا۳،ب کمپلکس ، روفولیک ،ای پی ۶،و ایرویت میخورم 

البته از امروز ژل رویال هم شروع کردم 🥴 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
قرص تقویتی زیاد میخورم  فردا دکتر الرژی نوبت گرفتم  از اول به پرژسترون حساسیت داشتم باسن ...

منم بعد پانچرم نمیدونم چی شد یهو کهیر زدم چه کهیری خیلی ترسیدم بخاطرش

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قرص تقویتی زیاد میخورم  فردا دکتر الرژی نوبت گرفتم  از اول به پرژسترون حساسیت داشتم باسن ...

من چی که الان مشکل پوستی دارم خداکنه بددتر نشم.الانم خارش هام زیاد شده نمیدونم بخاطر داروهاست یانه

ماشاله چرا به من امگا و فرتیل نداده ؟!

امگا رو‌خودم گرفتم با ویتامین ای بقیه رو‌دکتر داده 

تازه بهم گفت خاویار بخور 

زیتون بخور و ژل رویال 

خاویار خوب هنوز گیر نیاوردم خیلی هم گرونه 

آفرین دختر باجنم👏👏👏 من از امپول میترسم به زور میزنم فکرشم نمیتونم بکنم خودم بزنم ایستاده زدی د ...

قربونت❤منم ی کم میترسیدم ولی دیگه امروز ترس گذاشتم کنار

آره، ایستاده راحتتره😉

منم بعد پانچرم نمیدونم چی شد یهو کهیر زدم چه کهیری خیلی ترسیدم بخاطرش

من که هلاکم دوتا امپول کورتون زدم اما بی فایده